Тренировки в домашни условия-7

• 52 965
  • 782
  •   1
Отговори
# 735
И аз като Вивчето, рано-рано- 48 мин слим-втора+10 вело!

# 736
Браво, Вес   bouquet
И аз се записвам с кростренажора - 20 минути нещо като интервално и още 20 минути стандартно.

# 737
И аз най-накрая си превъзмогнах мързела и желанието в тези студове като се прибера да се сгуша в леглото и да не мърдам.
Снощи след едно гости с хапване и пийване се прибрах и си наложих да поизтупам праха от степера и тренирах 30 минути, след това направих и малко упражнения с гирички от програмата на Синди. Като за начало е добре, нямам мускулна треска, което също ме радва. Мисля да редувам степера и Синди. Замислям се над теорията, че се отлслабва с упражнения с тежести, но съм доста далеч и от минималното за мъртва тяга, която веднъж  неуспешно се опитах да направя. Приятелят ми казва, че и клякането с тежести е много добро. Засега обаче ще си карам с моите гирички по 2 кг Simple Smile

# 738
  • В сънния Люлин, прибулен...
 newsm78 А колко е минималното за мъртва тяга?
Аз правя римска мъртва с дъмбели с по 10 кг и пак ми идва лековато, но ми казаха, че тежестта зависи от силовите възможности - трябва последните повторения да се правят с усилие

# 739
Момичета, попаднах на интересна статия.

http://www.bb-team.org/articles/783/

Но най-важните упражнения остават три: повдигане от лег, клек, и теглене с тесен хват (мъртва тяга). Специалисти от Беларус доказаха, че мускулите не са само мускули и не извършват само двигателна дейност, но и транспортна дейност на кръвта. Те наричат всеки мускул периферно сърце.

Понеже с veihaivei сме писали едновременно - според мен зависи от целта.
Твоята тежест е мноого добра.
Аз скромно с един крив лост я правя, не знам колко тежи, но е по-малко от 20 кг. със сигурност.

# 740
Мередит, благодаря  Hug

# 741
Можете ли да ми препоръчате някаква серия от упражнения за стягане на корема, която да правя за около 20-30 минути на ден или през ден. Но най-добре да не е видео, а описано в някакъв сайт.
Книга устройва ли те?
Необходима ще ти е само постелка. Накрая, отделно от всички упражнения, има няколко описани и за ръце, които могат да се правят със или без леки гирички, но те не са вплетени в основните комплекси.
Описани са добре наистина и следват четири нива на трудност.

За днес се записвам с 45 минути стандартно кардио (средна стойност на пулса 134 уд./мин.)

Мерси много, може да я потърся. А Пилатес тип кардио упражнения ли са или по0скоро фитнес упражнения.

# 742
Аз правя римска мъртва с дъмбели с по 10 кг и пак ми идва лековато, но ми казаха, че тежестта зависи от силовите възможности - трябва последните повторения да се правят с усилие

Незнам какво е римска мъртва. Моят приятел ми сложи две по 15кг.  (защото ако са с по-малък диаметър не било удобно) плюс 20кг. лоста - 50 кг. Преди бях много по-силна в ръцете, но съм се отпуснала напоследък. Преди поне носех торби насам натам и вдигах тежко, защото нямаше кой да ми помага. Сега приятелят ми така ме е разглезил, чак някои хора по  улиците ме гледат с възмущение - тая как си е натоварила мъжа и нищо не носи. Ама той така ме е научил, не съм го карала аз. Той иска да се упражнява, аз не обичам да мъкна торби. Идеално си пасваме Simple Smile Предпочитам вкъщи с гиричките да заяквам отколкото да се мъча с покупките.
Браво на теб за тягата, надявам се някой ден и аз да мога Simple Smile

# 743
сутринта правих Трейси Андерсън - след бременност, не мога да схвана защо упражненията и за след раждане са по-трудни от метода, който е измислила newsm78 направо едвам ги направих Mr. Green

# 744
Аз пък си свалих Pilates for Dummies ( Laughing ).
Много е лесничко, жената обяснява старателно и подробно, и си го правя в по-'мързеливите' дни (тъй като е около 30 минутки)

# 745

http://www.bb-team.org/exercise/1197/
Тук е показана римска тяга.

# 746
Да не би да имаш предвид румънска мъртва тяга? Според мен тя е по-лесна. Аз се опитах с класическата.

# 747
Да не би да имаш предвид румънска мъртва тяга? Според мен тя е по-лесна. Аз се опитах с класическата.

Баш Римска е, но това няма значение. Не е трудна, да, но правя упражнения по програма, която не съм си съставяла сама, така че правя каквото пише  Grinning

Пилатес аз определелям много повече като упражнения за мускулите, отколкото интензивни. Т.е. най-вече силови, но и това е под въпрос, защото зависи от нивото на трудност. В моята книга, мисля, че писах, разделени са на 1. Модификации за начинаещи (6) 2. Начинаещи (10) 3. Средно напреднали (х) 4.Напреднали 5. Много напреднали

# 748

Баш Римска е, но това няма значение. Не е трудна, да, но правя упражнения по програма, която не съм си съставяла сама, така че правя каквото пише  Grinning

Ами може и римска да е, аз не разбирам, приятелят ми ми каза, че не е чувал за римска, но е възможно и той да се е заблудил. Дерзай с програмата Simple Smile Успех Simple Smile

# 749
  • Нови Пазар
Здравейте, съфорумци! Някои дали може да ми прати видеото  callanetics 10 years younger in 10 hours. Рових из интернет, но го няма никъде, само платено е. Плс Praynig

Общи условия

Активация на акаунт