Тренировки в домашни условия-7

• 55 015
  • 782
  •   1
Отговори
# 720
40 минути кростренажор. Днес времето ми мина учудващо бързо и не се уморих много, май е време за интервално  Thinking

# 721
Аз дълго време бягах навън, може би 4-5 години, но никога не съм страдала от колене или глезени. Никога не съм бягала по пътечка, но все си мислех, че тя е по-безопасна!
Днес за разнообразие една зумба кардио.

# 722
Eli_cz в руския торент има програми за мини батути.Ето това например http://torrents.ru/forum/viewtopic.php?t=1375852.Не знам дали можеш да теглиш от там обаче.
мерси
нямам регистрация и не ме пуска обаче...

пуска ,но само от 8 до 10 сутрин,аз се регистрирах отново днес,че ми беше бъгнал старата регистрация  Peace
Мацки
днес станах за да хвана часовете, но не ми се отваря сайта изобщо
The webpage "www.torrents.ru" cannot be found
има ли и друг такав проблем?

# 723
И аз не мога да го отворя, явно имат някакъв проблем.

# 724
Момичета, какво е мнението ви за панталоните за отслабване, не съм много сигурна как се казват на български, но си купих от ибей, подходящи ли са тренировки?   bouquet

# 725
  • В сънния Люлин, прибулен...
Неопренови ли са? И аз имам такива. Трябва да се носят само по време на самата тренировка - до 40 минути, нещо прецаквали - кожата... а пък на моя мъж му обяснили, че и на бъбреците влияят.
С тоя и още по-голям успех може да се плескаш и с разните му гелове и кремове или да комбинираш с гащите.

Аз лично ще резюмирам, че се отслабва САМО при отрицателен калориен баланс, с гащи или без, ако нямаш ГОЛЕМИ здравословни спънки (неголеми аз имам и не ми попречиха)  Peace

# 726
Цитат
Неопренови ли са? И аз имам такива. Трябва да се носят само по време на самата тренировка - до 40 минути, нещо прецаквали - кожата... а пък на моя мъж му обяснили, че и на бъбреците влияят.

Ето тези са. Пише, че са микрофибър. Обаче ми е странно да си сложа крем под гащите и да тренирам така.

А как влияят на бъбреците? Съгласна съм се, че трябва и хранителен режим освен тренировките  Peace, аз ще пробвам с тях, защото краката най-малко усещам да се изпотяват, а най-вече там искам да отслабна.

# 727
  • София
Момичета днес за твори ден правя тренировката си!
Първа серия
разтяшка за загрявка+
по 10 маха на крак в 3 варианта+
10 коремни преси къси-само горната част на тялото,крака стъпили на земята
разтяжка+
30сек. скачане с въже/не по малко от 30 скока+

Втора серия
разтяшка+
по 10 маха на крак в 3 варианта+
10 коремни преси-като краката са във въздуха и образуват 90 градуса с тялото-изпълнявам:вдигане само на таза на горе/повдигане само на горната час на тялото като ръцете трябва да достигнат пръстите на краката.Така това се редува....+
разтяжка+
30сек. скачане с въже/не по малко от 30 скока
Финал разтяжка.......

Отнема ми около 30мин.Изпотявам се яко.Мисля,че катоз а втори ден е ок.След седмица ще увелича сериите на 3.На третата седмица ще увелича двойно натоварването.
Като гледам обаче според тази статия-трябва да скачам всеки ден по малко и целта е да стигна до 5-10мин. скачане без почивка Sad.Та аз сега едва издържам 30сек.....

www.bodyrock.tv Zuzana e уникална......

Последна редакция: сб, 20 фев 2010, 17:45 от ronkis

# 728
  • Linz
Аз дълго време бягах навън, може би 4-5 години, но никога не съм страдала от колене или глезени. Никога не съм бягала по пътечка, но все си мислех, че тя е по-безопасна!
Днес за разнообразие една зумба кардио.
Възможно е аз да не съм го правила правилно. Или проблемът да е в моите стави.
Да чукам на дърво- коленете не са ме боляли от няколко години.

# 729
40 минути кростренажор  Simple Smile

# 730
  • София
viv-miv как се мобилизираш толкова рано да тренираш-аз не мога да отлепя.Браво.А съм леганал в 21 снощи и сега докато не пина кафенце и не подложа  снещичко не мога да правя каквото й да било.Най добре тренирам следобяд!Когато и ще допълня тук какво съм направила....

# 731
Можете ли да ми препоръчате някаква серия от упражнения за стягане на корема, която да правя за около 20-30 минути на ден или през ден. Но най-добре да не е видео, а описано в някакъв сайт.

# 732
ronkis, казвам си, че трябва и когато звънне алармата ставам... А и това е единственото време, през което няма кой да ми се мота из краката и да ме занимава с нещо (с бебе и първокласничка съм  Crazy). Успех с тренировките  Simple Smile

# 733
  • В сънния Люлин, прибулен...
Можете ли да ми препоръчате някаква серия от упражнения за стягане на корема, която да правя за около 20-30 минути на ден или през ден. Но най-добре да не е видео, а описано в някакъв сайт.
Книга устройва ли те?
Необходима ще ти е само постелка. Накрая, отделно от всички упражнения, има няколко описани и за ръце, които могат да се правят със или без леки гирички, но те не са вплетени в основните комплекси.
Описани са добре наистина и следват четири нива на трудност.

За днес се записвам с 45 минути стандартно кардио (средна стойност на пулса 134 уд./мин.)

Последна редакция: нд, 21 фев 2010, 17:44 от veihaivei

# 734
  • София
Аз днес се отчитам с 1 час народни танци и супер много изтекла от мен вода  Peace

Общи условия

Активация на акаунт