Тренировки в домашни условия-7

• 54 508
  • 782
  •   1
Отговори
# 120
kalli в този ред на мисли дали не може накой да обясни как точно да се правят пресите, защото и аз не ги правя правилно според описаното от теб. На мен и кръста ми се натоварва понякога , освен врата.  Twisted Evil
не трябва и кръста да се натоварва  Peace
трудно би ми било да опиша с думи как е правилно, аз го обяснавам и показвам доста в часовете, но ще се опитам.
За кръста: много е важно да се стремиш да го държиш винаги залепен до пода, особено когато сваляш краката надолу при дадени упр., тогава инстиктивно вдигаш кръста нагоре. Винаги мисли за кръста да е залепен за пода. в началото е много трудно и някои упр. със сваляне на краката към пода не могат да се изпълнят напълно, но по-добре крака да се свали до 45 градуса, отколкото да отлепиш кръста.

За врата: главата трябва да е леко отпусната в/у ръцете и цялото натоварване да идва откъм корема. брадата трябва да е естествено продължение на врата, не много вирната нагоре и не много прибрана и свита към врата. ръцете само придържат врата, а корема се натоварва.
когато упр. е с опънати ръце напред, тогава има напрежение във врата, затова той трябва задължително да почива м/у такива упражнения.
дано съм била полезна  Hug
ако има друго, с което мога да помогна, питай  Peace

# 121
# 122
  • В сънния Люлин, прибулен...
Да си жив и здрав и мноооого силен!  Hug Hug Hug
Линкове с голи мацки няма да ти пускам за "подарък", защото си благоверен, а и не ти знам вкусовете...

Вместо запис - вчера се "повторих" с едни жалки 30 минути. Толкова ми е натъртено на меките части (а уж бях солидно тапицирана!), че не знам днес колко ще направя. Иначе сутринта се дигнах в 5 часа с мисълта да врътна едни 30 минутки, но докато се разсъня, пих една водичка, претеглих се на кантара и установих, че съм само с 400 гр повече, отколкото трябва. И си легнах пак. Mr. Green

# 123

Казвам се Иван..и днес имам повод да споделя това с вас Laughing

/quote]

Честит Имен Ден! Бъди здрав, енергичен и нахилен!

Ще ме уморите с тия коремни преси  Simple Smile
Кали вече е писала, че причината за болки, които не са в областта на коремните мускули, докато се работи за тази група е, че упражненията не се изпълняват правилно. Това се получава при слаби коремни мускули. Виждала съм момичета, които впрягат цялото си същество, за да направят определена бройка, като напрягат раменния пояс и врата, вместо долни или горни коремни мускули. Най - простият начин да избегнете този ефект: като се стараете да работите с прав гръб, лопатките на гърба да са прибрани, а раменете да са на една линия. Не се претоварвайте, увеличавайте бройките с по няколко на ден.

А правилното дишане е въпрос на волеви навик, който при повишена физическа издържливост и самоконтрол, се придобива с времето.

# 124
Аз да допълня малко линковете с упражнения

Как се тегли от тези линкове, опитвам се, но нещо не се получава при мен.

# 125
Поци, бъди много, много, ама много здрав и щастлив! От почерпката си избирам червеното винце с мезенцата  Grinning
Кали, мерси за упътванията  Hug

# 126
Поци, честит имен ден!Много здраве и щастие!  bouquet

40 мин на кростренажора

# 127
Поци, честит имен ден, здраве, късмет, напред и нагоре  Hug

днес се отчитам само с десет минути упражнения за крака, един от линковете на първа страница (в ю-тюб), в резултат на тези упражнения не си усещам краката, егати, ... мразя да правя упражнения... поне дишах по указания от Кали начин, тя и мацката на клипа все викаше да не забравяме да дишаме  Crazy

в събота мисля да пробвам народни танци в читалището до нас, на 5 минути ми е, пък и половинката се нави да гледа децата за 1 час...

идеи откъде в центъра да си взема въже за скачане с брояч?

# 128
Честит Имен Ден Поци!

Щастие, късмет и много здраве!  bouquet

# 129
  • В сънния Люлин, прибулен...
Днес направих 40 минути на новото колело. Дава ми 50 км и 1100 ксаl, което е по-зле от вчера, но натъртеното ми д*** ми е извинение.
Започвам да свиквам обаче.

# 130
Благодаря...момичета Hug  bouquet

# 131
Честит имен ден Поци!Много здраве и късмет!

Аз също имам имен ден днес и по този повод искам да ви почерпя.

http://arthotel-sbh.com/pictures/menu/big/19_Постно_мезе.jpg

Последна редакция: пт, 08 яну 2010, 01:42 от лава

# 132
  • Sofia
Тази седмциа ми пишете слаб 2, не съм тренирала нито веднъж. От именни ни кога??
Довечера обаче яхвам гирите, сериозно! Уикенда също. Планувам тичане в парка, времето е разкошно  Flutter

# 133
Лава честит имен ден на партерица, Ванка на теб ти честитих у фейса с малко объркване  Hug

Днес направих пилатеса за корем, ще пробвам да направя и този за крака следобед Sunglasses

# 134
  • Пловдив
И аз се присъединявам към вас.Много съм амбицирана.От три седмици правя упражненията на Синди Крауфорд-като последната седмица играя всеки ден.Да ви кажа има ефект но предимно стягащ-иска ми се да редувам с нещо с което д а сваля някой килограм.Бихте ли ми препоръчали нещо?

Общи условия

Активация на акаунт