Тренировки в домашни условия-7

• 55 039
  • 782
  •   1
Отговори
# 375
..при мен значени е времето..ако имам време тренирам повече..ако целта ти е кардио,разбира се ,че трябва да го качиш поне на 40 мин..само нагласи времето на дисплея...програмата сама си прави интервалите..ако искам да е кардио..избирам по-насечена програма...ако искам да е за крака и прасец ..избирам... изкачване Peace

Благодаря!

# 376
..при мен значени е времето..ако имам време тренирам повече..ако целта ти е кардио,разбира се ,че трябва да го качиш поне на 40 мин..само нагласи времето на дисплея...програмата сама си прави интервалите..ако искам да е кардио..избирам по-насечена програма...ако искам да е за крака и прасец ..избирам... изкачване Peace

Благодаря!
..с тез програми ..много вода хвърляш..нали..няма милост Hug Laughing

# 377
  • В сънния Люлин, прибулен...
Айде и аз в отбора, да се запиша с 50 минути стандартно кардио.
Утре (днес) май няма да остане време  Cry като си знам програмата  Cry

# 378
  • Бургас
Мацки записвам се да ви следя  Grinning

# 379
...с тез програми ..много вода хвърляш..нали..няма милост Hug Laughing

За милост...няма милост  Mr. Green
Обаче днес получих крампи, явно прекалявам. Трябва да почина.

# 380
  • В сънния Люлин, прибулен...
Магнезий ти трябва  Peace

# 381
  • Sofia
Вчера повичвах, днес фитнес
Между другото питах вече в няколко теми и никой не ми отговори - много ми пукат ставите, всъшност пукам цялата. Нямам болки, но пукам - защо?

# 382
Вчера повичвах, днес фитнес
Между другото питах вече в няколко теми и никой не ми отговори - много ми пукат ставите, всъшност пукам цялата. Нямам болки, но пукам - защо?

И аз пукам, но моите стави са износени, в миналото са били подлагани на голямо натоварване.
Така че го намирам за нормално.
Обърни повече внимание на загряването, направи го по - продължително.
Знам ли и аз newsm78

Последна редакция: вт, 26 яну 2010, 19:50 от corset

# 383
днес Синди,но не можах до края,че децата се прибраха

# 384
вчера Тае Бо кардио (Били Бланкс) и малко въже, общо около 30 мин., толкова трае търпението на малкия  Confused

# 385
Нали реших да се кротна малко тия дни, днес се излигавих само с коремна преса  Laughing

# 386
мина ли ти кракът? как правиш коремна преса? само упражнения или с някакви тежести? и по колко?

# 387
мина ли ти кракът? как правиш коремна преса? само упражнения или с някакви тежести? и по колко?

Не е минал м..ка му, от един месец не мога да направя читаво кардио.
А така ми се скача и тича...
Коремни, днес играх от Турбо-то.

# 388
И аз се отчитам с Турбото -  Парти 3

# 389
Здравейте на всички и поздравления за постоянството!   bouquet
Аз също тренирам у дома редовно, но едва днес открих темата. Поразгледах и дори си набелязах за сваляне няколко комплекса, които ми се струват интересни.

Бихте ли ми помогнали - търся 8-минутките Тае-бо на Били? Намерих 1-2 линка, но искат плащане. Моля, подскажете ми къде да търся.

Общи условия

Активация на акаунт