Тренировки в домашни условия-7

• 55 032
  • 782
  •   1
Отговори
# 420
  • Има много детски смях.
Мерси, Поци!  Hug

# 421
mimi flax, какви са тези тренировки на Кети Смит?

ray, ето я и Кати. Из торентите се намират по-старите й тренировки. Аз имам 3 - Yoga Basics, Fat Burning, Power Step (на сайта ги няма - дадени са само новите). Много ги харесвах, тренирала съм по тях преди години, сега ги смених за разнообразие. Ако имаш интерес, а не ги намериш, мога да ги кача някъде да си ги свалиш.

Вчера и днес нямам много време за тренировка: по 1 миля с Лесли + 20 мин. на степера

# 422
mimi flax, ами когато имаш време, ще съм благодарна, ако ги метнеш в докс-а, много ти благодаря   bouquet

днес се отчитам с около 30 мин. Мел Б, загряване, упражнения крака, задни части и корем...

офф: инспирирана от Вейчето и Дес76 се опитах аз да заявя правото си пред малкото джудже на 30 мин. спортно усамотение... дааам, трудна работа... елате вие да обясните на бебе, на което му избива кътник и кучешки зъб, което не спи и не яде, че трябва да се занимава чинно и кротко с нещо, докато майка му се грижи за външния си вид... нищо, аз ще упорствам, пък белким дойде звездният ми час и доживея поотраснали деца  Hug

# 423
ray, позната картинка!  Laughing Само да се кача на степера и моите двама дотичват на мига! Напоследък тренирам по 1 миля с Лесли, защото мога да ги ангажирам да играят с мен - основно се марширува и се правят лесни упражнения, които дори дете може да повтори.  Wink

Поутихне ли къщата, ще ти кача тренировките на Кати и ще пусна линк.

# 424
Джери, коя е тази госпожа Ленчето Барет?
Аз си секнах кръста по-миналата седмица, сега си ближа раните и само ви чета!

# 425
ves_sv, за Ellen  Barrett става въпрос

От тук някой, но не си спомням кой  newsm78  Hug  даде линковете, приятни са, елементи от "Стройни и красиви" има, то и няма как иначе
http://torrents.ru/forum/viewtopic.php?t=2268434
http://torrents.ru/forum/viewtopic.php?t=1849633

# 426
Мерси, Джери, що така съм я пропуснала  newsm78

# 427
днес Синди
 Hug

# 428
ray, и аз съм на това дередже  Tired и за това каквото правя, го правя до 7 сутринта. Ставам в 5 и 30, 6 часа, за да мога до 7 вече да съм свършила с всичко  Peace Програмата, която правя в момента, се състои от всекидневни тренировки, така че ставам всяка сутрин, но някои дни се чувствам доста изморена през деня. В събота и неделя си "поспивам" до 6 и 30  Crazy

# 429
ray, и аз съм на това дередже  Tired и за това каквото правя, го правя до 7 сутринта. Ставам в 5 и 30, 6 часа, за да мога до 7 вече да съм свършила с всичко  Peace Програмата, която правя в момента, се състои от всекидневни тренировки, така че ставам всяка сутрин, но някои дни се чувствам доста изморена през деня. В събота и неделя си "поспивам" до 6 и 30  Crazy
Shocked newsm10 newsm10 newsm10
чистосърдечно: ЕВАЛА!  Hug

# 430
Момичета, аз два дни вече съм с температура и сополи и гърлобол и главобол и нищо не ми се прави. Но все пак да се мъча ли и ако да, с какво?! Със сигурност нещичко би помогнало... едно време дядо ми разказваше, че като усети да се разболява правя няколко-май-стотин (!) коремни преси и му минава  Shocked

# 431
едно време дядо ми разказваше, че като усети да се разболява правя няколко-май-стотин (!) коремни преси и му минава  Shocked
аз само така се лекувам, но не с коремни преси, а тичане, блъскам по боксовия чувал, тренирам и се изпотявам.  Peace винаги така боря всякакви грипове, настинки и неразположения  Peace

# 432
  • София
Вчера - 3-ти ден каланетика
Днес - коремни преси  (сутринта - основно чистене, изморява ме повече от каланетиката  Confused)

# 433
viv-miv  и аз съм от раннобудните, но това да тренирам толкова рано не ми се отразяваше добре. Чувствах се много изморена през деня.
Браво  Peace

# 434
  • София
Аз винаги съм правила упражнения вечер. Наскоро прочетох, че точно вечер трябва да се тренира, ама не запомних защо  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт