Тренировки в домашни условия-7

• 55 031
  • 782
  •   1
Отговори
# 435
Мерси, момичета  Hug

# 436
  • Sofia
Довечера фитнес

# 437
17-ти час каланетика
аз сутрин немога да тренирам,незнам защо,но някакси нямам сила
ray, и аз съм на това дередже  Tired и за това каквото правя, го правя до 7 сутринта. Ставам в 5 и 30, 6 часа, за да мога до 7 вече да съм свършила с всичко  Peace Програмата, която правя в момента, се състои от всекидневни тренировки, така че ставам всяка сутрин, но някои дни се чувствам доста изморена през деня. В събота и неделя си "поспивам" до 6 и 30  Crazy
поздравления

# 438
Та като стана дума кой кога прави тренировките, аз нищо, че нямам малко дете в делничен ден ставам 6-6.15 и гледам до 7.30 максумум всичко да съм изиграла.
Не мога да отделя друго време

Днес започнах с Тае-бо Кардиото, после Тае-бо адванс втората част и завърших с края на кардиото, Тай-чи   newsm78 май се казва  това нещо newsm78  newsm78

# 439
Добро утро  Simple Smile
От 2 дни започнах да въртя обръч - от старите пластмасови е, но не съм го пълнила с нищо. Ако не го напълня, за да тежи, няма ли да има резултат от въртенето  newsm78
И още една молба - ако някой има изпитан начин за преборване на паласки да сподели, че това е основен проблем в момента. На другите места горе долу се позакърпи положението, но в коремната област е далеч все още...

# 440
кой имаше упражненията на Кармен Електра (не стриптийза  Mr. Green), откъде да ги дръпна?

че нещо Мел Б почва да ми писва...

мерси предварително   bouquet

едит: хм, май няма да има нужда, видях ги, поне няколко минути от тях, ама нещо не ми допадат  Rolling Eyes ще търся друго...

Последна редакция: сб, 30 яну 2010, 11:20 от ray

# 441
Здравейте.
Спортувам  отскоро вечер-степер и гимнастика.Искам да попитам от какво значение е че тренировката е вечерта??-снощи например почнах към 9 и продължих до 10без нещо Rolling EyesПросто вечер ми идва музата и желанието.
По-добър ли е ефекта спрямо тялото/в отношение на засилване на метаболизма,изгаряне на калории и т.н/,или по-лош,или няма значение времето на спорт,важното е че се прави?
Извинете за лаишкия въпрос.

# 442
Кармен я има в Замунда заедно със стриптийза (т.е. са два торента), но не знам кой точно е  Embarassed

Иначе в началото кава, че упражненията са втория диск от общо петте.

# 443
  • Sofia
Слим ин сикс втората част +каланетика. утре... Rolling Eyes се чудя на фитнес ли да отида, на аеробика или нещо в къщи  Thinking

# 444
Много ме е срам  Embarassed
ОТ нова година не съм тренирала.Много ми  e кът времето.И децата бяха нещо болнави тази седмица.А пък и аз от януари почнах работа  Flutter Пет години съм  у нас я бременна ,я по майчинство.Чета ви редовно обаче,надявам се скоро пак да се запиша. Blush

Последна редакция: сб, 30 яну 2010, 20:29 от Тя

# 445
  • В сънния Люлин, прибулен...
офф: инспирирана от Вейчето...
Поласкана съм, че не сте ме забравили, мен ме нямаше в нета и съм в абстиненция.
Бях на едно място, едни доктори ми правиха едни работи и на всичко отгоре ме "посъветваха" два-три дни да попасувам.
Та ще се отчета с нещо по-сериозно, но не днес  Mr. Green
Жива съм, де  Laughing

# 446
veihaivei дано да не са сериозни тия работи които са ти правили лекарите. Бързо да се оправяш   hug

Аз днес 1 час каланетика.
Утре не знам. Много съм непостоянна  Blush

# 447
  • София-Варна
Ооохххх,старост-нерадост,ще кажа аз!!!
Започнах с гимнастиката на Синди и на 3-я ден се схванах,освен мускулната треска се здобих и с прещипан нерв и място не мога да си намеря от болка.За сега съм нетренираща! 1countingsheep

# 448
  • В сънния Люлин, прибулен...
Абе сериозна работа направиха, ама с много добър ефект.
Всичко мина по ноти и вече потропвам с крак като кобилка от нетърпение да движа на вело-колелото  Peace

# 449
снощи Инсанити Фит Тест... ама днес се събудих със схванат глезен и прасец  Rolling Eyes тия тренировки напълно си отговарят на името, откачена работа... едва ли ще мога да ги продължа...

Вейче, защо си влизала в контакт с лекарското съсловие?  Hug

Общи условия

Активация на акаунт