РУССКИЕ СЛАДОСТИ

• 58 298
  • 265
  •   1
Отговори
# 150
А сельодка, в големите кръгли консерви, има ли? И ако знаете колко струва?..Че ми писна да мариновам херинга...друго си е оригинала?
Има доста риба и в консерва и пушена.

# 151
Преди години ми изпращаха от Москва за бебето мляко - е ,няма по-голямо удоволствие!
Колкото до конфетите - почти всички са хубави,а има детски,който са ммммм !
Ако някой ходи нека да сподели работното време,че в тези студове.....
/Би трябвало да има и руски хайвер!/

# 152

И аз чакам повече инфо за местонахождението на магазина.
Магазина се намира много близо до кръстовището на бул.Сливница и бул.Христо Ботев.
Близо е до магазин Зетпол за детски обувки и пантофи.
Магазина се намира точно на булеварда и се вижда,защото е в червен цвят.
Сега хапвам бисквити "Кравичка"със сгъстено мляко-мммммммммм вкусотия.
Мерси много за инфото, мисля да го посетя тези дни:)

# 153
ще трябва да се посети, благодаря за инфото  Peace

# 154
Видях го,видях го.... Party Crazy
Днес на идване на работа го видях! На много лесно място е,но още беше затворен....Почват в 9:00ч.......Ще го "преслушам" аз днес,ама след работа....Работят до 20:00ч.

# 155
  • София
А сельодка, в големите кръгли консерви, има ли? И ако знаете колко струва?..Че ми писна да мариновам херинга...друго си е оригинала?
Има доста риба и в консерва и пушена.

Има сельодка, не в консерви , а на бройка се прадава. Много е вкусна, но цената е 12,90, аз си купи една рибка и излезе 0,500 грама

# 156
  • София
Днес,посетих магазина.Има много неща,и все вкусни.И нови стоки получават всеки ден ,има разнообразие.,и саламчетата им са вкусни.

# 157
Tоку що се прибрах от там ....Малеееее #Silly #Silly #Silly #Silly #Silly.......като дете в сладкарница бях..... hahaha hahaha hahaha hahaha
Купих доста неща(сельодка 2 големи риби,пушена скумрия,творог,сметана ,кефир,бисквитки Кравичка,мляко кондензирано,мляко варено,пушено топено сирене....).....Не е евтино естествено,но пък качеството е страхотно....
Очарована съм от всичко.....Дано се задържи магазинчето.Много ми хареса!!!

# 158
Tоку що се прибрах от там ....Малеееее #Silly #Silly #Silly #Silly #Silly.......като дете в сладкарница бях..... hahaha hahaha hahaha hahaha
Купих доста неща(сельодка 2 големи риби,пушена скумрия,творог,сметана ,кефир,бисквитки Кравичка,мляко кондензирано,мляко варено,пушено топено сирене....).....Не е евтино естествено,но пък качеството е страхотно....
Очарована съм от всичко.....Дано се задържи магазинчето.Много ми хареса!!!

Явно и аз утре ще съм като теб:) Току-що разглеждах сайта им и си набелязах многоооо неща!

# 159
  • София
Хайде и аз се завърнах от там.  Simple Smile Накъпих си варено кондензирано мляко и заквасена сметана, която предполагам е по-хубава от Данон и други подобни. Повечето сладки неща купих, защото срам не срам, повечето неща не знам как са на вкус като пряники, творог и разните млека. Rolling Eyes Следващия път ще пробвам и някое от тях. Купих си и пушена сельодка, много е хубава.

# 160
Петя кондензираното мляко и сметаната на каква цена са?

# 161
Петя кондензираното мляко и сметаната на каква цена са?

Вареното кондензирано мляко има два вида на 4.35 и 4.60 сметаната е малка и струваше 2.3 но не съм сигурна  Simple Smile
Аз си купих кондензирано мляко  Grinning и бонбони разни  Simple Smile Имаше и топено КИСЕЛО мляко и се чудих как се яде и за какво се ползва и накрая не си купих  Confused
Точният адрес на мазагина е бул. Христо Ботев 112

# 162
...Имаше и топено КИСЕЛО мляко....

Суха Мащерка, да не е било топлёное молоко newsm78.

# 163
И аз се прибирам от там преди малко - взех си кондензирано мляко, сметана, бонбони и меденки. В прочем имаше доста хора в магазина.
Пробвах меденките, който дори с вкус на мента(аз не я обичам хич) много ми харесаха, мекички и много хубави. Бонбонките (конфети) също са хубави, взех си от тези от 2,49/100 гр.!

Следващия път ще пробвам и рибата и хайвера.

# 164
...Имаше и топено КИСЕЛО мляко....

Суха Мащерка, да не е било топлёное молоко newsm78.
Embarassed прочетох на българския етикет пишеше топено кисело мляко...  Още едно нещо си набелязах в магазина. Шоколадов масло  Rolling Eyes 175 гр. струваха около 4и малко. Но незнам за какво би се използвало. Може би е масло с какао, но незнам...

Общи условия

Активация на акаунт