Болница Токуда - тема 4

• 81 272
  • 753
  •   1
Отговори
# 600
Моля за вашето мнение за д-р Стомнароска.Разбрах че през юни д-р Димитров ще е в отпуска и тя ще го замества.Първите ми впечетления са че е много мила и лъчезарна като човек.Но като доктор въпреки усилените ми търсения не успях да намеря почти нищо.Моля ако някои има впечетления да ги сподели.

yoga, ти от къде разбра, че Д-р Димитров ще бъде в отпуск през Юни /нали става въпрос за Бойко Димитров/? Embarassed Rolling Eyes

Моля те, дай повече инфо по въпроса... Бях си го избрала за раждане, но термина ми е около 15 Юни- кой бих могла да попитам дали ще е на работа по това време?! Cry

Мерси в аванс за отговора!  Hug

# 601
Здравей, Treselle.
Аз вчера бях на преглед при д-р Димитров и той ми каза, че ще е в отпуск през Юни, но ако е в София ще поеме раждането.

# 602
  • софия
А знаете ли само юни ли ще е в отпуск-мен ме интересуват основно августовските "отпускари" в Токуда-аз се следя при Илиев, но искам ако е в отпуска за секциото да раждам при Димитров или Кирякова
С Илиев мислех да говоря за плановете му към края на май, сега ми се струваше рано да си знаят отпуските, но явно не е така

# 603
 rumba77, благодаря ти за отговора, но на мен това ми се струва мноооого несериозно... Shocked

При положение, че плащаме толкова пари за избора на ТОЧНО еди-кой си лекар, да няма сигурност до последно при кой ще раждам... Confused

Още повече, че лекарката, която е дадена за заместник според мен може би е по-малка и от мен- как да съм спокойна?! Sad
Цитирам биографията й от сайта на болницата:

"Д-р Афродита Стомнароска
Завършила е медицина през 2004 г. в МУ-София. Специализирала е в СБАЛАГ „Майчин дом” и началото на 2009 г. придобива специалност „Акушерство и гинекология”. След специализацията работи в МЦ „Св.Пантелеймон”. През август  2009г. се присъединява към АГ-отделението на МБАЛ "Токуда Болница София".

Тя има стаж по специалността около година... Shocked

А аз междувременно успях да се свържа с болницата и от там ми казаха, че не записвали при Д-р Димитров за раждания през целия Юни... Stop

# 604
Относно отпуските най-добре питайте вашия лекар, при който си следите бременността. Информацията от регистратурата или интернет не е от най-достоверната.

# 605
  • София
Здравейте, искам да попитам на някоя от вас дали се е налагало през бременността да лежи в Токуда за задържане. По здравна пътека ли ви приемат или се заплаща и нещо допълнително - услуга подобна на избор на екип при раждане.

# 606
stassimira,
Токуда нямат отделение патология, ако е спешно ще те вземат само за 1-2 дни.

http://www.tokudabolnica.bg/bg/page/216/%D0%96%D0%B5%D0%BD%D1%81 … D0%B0%D0%BD%D0%B5

"Поради ограничения брой легла МБАЛ „Токуда Болница София“ няма сектор за Патологична бременност към гинекологичното отделение."

# 607
  • София
Това ми е пределно ясно. Въпросът ми е дали ако те премат за задържане те карат да плащаш нещо или всичко си минава само по ЗК.

# 608
stassimira,
Токуда нямат отделение патология, ако е спешно ще те вземат само за 1-2 дни.

http://www.tokudabolnica.bg/bg/page/216/%D0%96%D0%B5%D0%BD%D1%81 … D0%B0%D0%BD%D0%B5

"Поради ограничения брой легла МБАЛ „Токуда Болница София“ няма сектор за Патологична бременност към гинекологичното отделение."

Изобщо не е вярно, че те взимат само за 1-2 дни. Ти от личен опит ли го казваш или просто тълкуваш написаното в сайта?
Два пъти съм лежала по време на бременността в Гинекологичното отделение, там имат една стая (номер 3, ако не се лъжа), която наричат "бременната стая". Там лежат бременни с различни проблеми, включително за задържане. stassimira, плаща се за избор на екип, което е доста по-малко, отколкото при раждане, малко съм позабравила точна цифра, но ми се върти в главата нещо от порядъка на 250 лв на престой. Останалото го прекарват по здравни пътеки.

# 609
  • София
no_name   мерси много за инфото. Аз бях дочула че наистина се плаща нешо от сорта на избор на лекар и е в порядъка на 200 лв. Надявам се че няма да ми се наложи да лежа. Но просто при последната ми консултация при д-р Илиев той каза че може  да ме приемат за няколко дена ако продължавам да имам контракции. Ще видим какво ще каже утре на поредната консултация.

# 610
И моето инфо е такова - за задържане се плаща 200 лв - голе долу такава е сумата.

# 611
Аз съм доволна от лекарите, сестрите и персонала като цяло.
Показаха ми как да кърмя.

# 612
sladkish4e, честито ново попълнение!  bouquet Да ви е живо и здраво и много да спи и да яде  baby_neutral
Хъни - Бъни , а вие още ли сте 2 в 1 Thinking

За задържането - правилно са казали по-горе. При мен за една нощ имаше едно момиче, което лежеше в Гинекология заради проблеми с кръвното и се беше наложило спешно секцио  Peace

# 613
Здравейте момичета, искам да ви попитам, дали има момичета , които са раждали нормално след секцио и при кой доктор?Благодаря ви предварително Hug

# 614
zdraveite prestoi mi da rajdam hodia pri edna doktorka koiato, izrajda v Tina Kirkova no mi preporachaha bolnica Tokuda vi e kakvo mislite po vaprosa zaslujavali si tazi bolnica i doktorite dobri li sa

Общи условия

Активация на акаунт