Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога ще отвори детската градина в Младост 2 - 98мо?
Каква е текущата ситуация с новата детска градина в Младост 2 - 98мо?
Какви са предизвикателствата при отварянето на детска градина в Младост 2, блок 98?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога ще отвори детската градина в Младост 2 - 98мо?
-
Каква е текущата ситуация с новата детска градина в Младост 2 - 98мо?
-
Какви са предизвикателствата при отварянето на детска градина в Младост 2, блок 98?
-
Какви са изискванията за децата, които ще посещават детска градина Младост 2 - 98мо?
-
Какви са впечатленията на родителите, чиито деца посещават детска градина в Младост 2 - 98мо?
като кажеш че е за първи път и че трябва да си намерите стаята, да се запознаете с госпожите и т.н. ще ви пуснат. просто си вземи едни калцуни
аз залагам на калцуните
.Въпреки тези мои притеснения в началото съм абсолютно ЗА да се спазват хигиената и като цяло правилата установени в градината...калцуните вече за на път към къщи
Неможах да повярвам. Така че успех!!!
Синът ми е ходил на градина, но сега се връщаме явно назад-дрехите са му изпоцапани, онази сутрин както сме го завели с пъхнати в чорапите крачоли /заради втория панталон, с който отиваме до градината/ така си го забрахме, с измокрени ръкави и незагащен, дрехите нахвърляни в гардероба му, а днес направо на топка в раницата му, водата му разлята в шкафа и най-вече ЗВЕРСКИ ГЛАДЕН-те не им помагат май изобщо с яденето!!!
Съжалявам, но това е личното ми мнение! Дано впечатленията ми се оправдаят по-нататък, все пак трябва да им се даде шанс и на тях, виждам че са ентусиазирани, но все пак трябва и някакъв опит. А като виждам как директорката бърза да се покрие при повечко струпване на родителите, незнам как ще разрешава възникнали проблеми
Дано не съм права