Историята на вашия ник

• 16 868
  • 237
  •   1
Отговори
Ами...това е темата.
Споделете каква е историята на вашия ник. Обмисляте ли с какво име да сте във форума или не?
Сменяте ли си никовете? Ако да, защо?

Порових се малко, но освен ТАЗИ не открих подобна тема.
Ако е имало такава, се извинявам предварително.

# 1
  • София
 А в архива търси ли?

# 2
  • Варна
А на твоя ник каква му е историята, че доста Франчески станахте  Laughing

# 3
Aй, уте ще питате и какви гащи нося?
Няма кажа1

# 4
Но не и Джонсън.. Wink

# 5
В една стара тема бях писала, че при първото ни ходене до Париж моят съпруг така ми казваше PeaceТова е, нищо историческо Wink

# 6
Отначало четях форума заради осиновителския подфорум.След това реших да се регистрирах и да пиша.Но тъй като вече бях подала документи за осиновяване на дете исках някакъв късметлийски ник.Същевременно исках да е близък до името ми, да е на български и да отразява същността ми.бях измислила един- два, но за съжаление се оказа, че вече се ползват.

Така измислих "Светкавица".Близко е до името ми.Отразява същността ми и огнената ми зодия.Вярвах, че е на късмет и че като светкавица- с гръм и блясък детето, което предстоеше да срещна  ще влезе в сърцето ми.Така изминаха няколко месеца.Като ми се обадиха за детето , на път за дома видях ресторант с име "Светкавица".На около 30мин от дома ни, но никога не бях го виждала ,дори не бях го чувала.Любовта с детето ни е точно като светкавица при влюбване

Нооооо, за съжаление, моят малък син ,който не се бои почти от нищо, го е страх само от едно "Мамо, страх ме е от гръмата" Simple Smile

# 7
  • Талант на 2012,2013 г.
Няма история. Реших го спонтанно... Wink

# 8
Няма нищо особено в ника ми...)
Името ми, с едно -ma отзад....тъй като само името ми беше заето....)

# 9
Първият ми ник- беше умалителното на името ми.
Сегашният беше плод на случайност, но и не само - като го мислих четях блога на една жена с този ник,  която аз много обичам и адмирирам.  Малко го модифицирах, за да добие все пак някакъв мой облик и да не е съвсем пък плагиатство ( включих любовта ми към кафето и лоундж музиката) и така стана. Ако един ден имам кафене така ще се казва.

# 10
Гаджето ми казва така, когато спорим.. Embarassed
В интерес на истината ми се иска да го сменя, ама незнам как.. Rolling Eyes

# 11
Гаджето ми казва така, когато спорим.. Embarassed
В интерес на истината ми се иска да го сменя, ама незнам как.. Rolling Eyes

Като влезеш в профила си и оттам вляво има меню "потребителски настройки", оттам може да смениш името, което другите потребители виждат.

Моя ник е във връзка с прякор, който ми излезе като дете, от приказката Косе Босе, дай ми едно яйчице  Laughing Само че на мен ми викаха Росе Босе /много се дразнех  Mr. Green/ и на латиница, но с "и" накрая и се получи, пък и е единствено, никога не ми се е случвало да се дублира.

# 12
Прди години майка ми ме наричаше така. Сега много рядко ми го казва, но на мен ми харесва и искам по-често да го чувам.

# 13
Но не и Джонсън.. Wink

Явно е почитателка на "Мостовете на Медисън". То и аватара е показателен.
Франческа разкрита си!

# 14
  • София
Ами аз съм Маги и съм 79г. Това е.

Общи условия

Активация на акаунт