Историята на вашия ник

• 16 864
  • 237
  •   1
Отговори
# 15
Ами аз съм Маги и съм 79г. Това е.

Маги, за 79 годишна се справяш добре с нета  Laughing

# 16
Явно е почитателка на "Мостовете на Медисън". То и аватара е показателен.
Франческа разкрита си!

Вярно. Wink
Иначе предишният ми ник беше ana_.Много, ама много ме дразнеше...и преди броени дни го смених.
Регистрирах се във форума преди няколко години с цел повече инфо за здравословен проблем и въобще не съм мислила, че ще започна да пиша тук, а по-късно , че ще се и пристрастя.

# 17
Не сменям ник- никога не съм го сменял , подбрах го с минимални съвпадения с Гугъл.... не сменям и аватар ... свързвам аватара на потребителите с мненията им и ако някой си го смени все едно пише друг човек ..... а и не смятам че аватара е определящ за 'ценността' и 'стойността' на мненията на даден потребител ..  Peace

# 18
Miss_Smart беше прякора ми в 7-мо, заради дебелашкият ми хумор. Бях като слон в стъкларски магазин, и то в най-неподходящото време. Та май го измислиха в желание да се отнесат саркастично към "елегантната" ми същност.
Сега съм Smartie- на любимите си бонбони. Heart Eyes

# 19
Първоначалният ми ник (KissTheRain) бе вдъхновен от любимата ми (едноименна песен) на Billie Myers. Песента много я обичам и е много емблематична за даден период от живота ми. На доста места ползвах този ник.
После се преименувах на Sehnsucht - пак любима песен, но този път на Rammstein. Тъй като обаче хората масово ме питаха как се чете това, директно лепнах превода на думата.
Та така Simple Smile

# 20
  • София
Мара съм, а и луда...
Предишния ми ник беше София - много харесвано от мен женско име, и а значението му е добро Simple Smile
По едно време реших, че съм повече луда, отколкото мъдра, и така...

# 21
  • София
Ами аз съм Маги и съм 79г. Това е.

Маги, за 79 годишна се справяш добре с нета  Laughing

Joy Joy Joy Мм, да поправям се набор 79.

# 22
Много харесвам Египет и историята му.

# 23
собствено име  Laughing

# 24
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Ника с който съм регистрирана е името ми наопаки с 1 добавена буква - Адара, аз съм Рада, с него си се подвизавам отдавна и на др места. А сегашният ми ник идва от "не съм аз", тъй като имаше един който ме преследваше, в последствие "аз" отпадна и си остана "не съм", понеже не съм всичко онова което си мислите, че съм.  Mr. Green

# 25
ExplorerAngelSpirit      
Откъде ми хрумна и досега незнам Crazy Исках да се регистрирам с името си,но то и всички негови производни бяха заети,та така...

# 26
Отначало мислех да е само облачето, но беше заето. Прибавих и хей. Него взех от едно стихотворение на Кенет Уайт.

# 27
Няма история. Така ми хрумна тогава.

# 28
Няма история. Просто всички ме наричат така.

# 29
  • на пистата
трябваше да си измислим ник в една игра,първо излезе name и сина ми натисна i за да си напише името ицо,но в бързината натиста ентер и остана namei после аз като жена написах namei-ka и така останах.това е  ника ми и в много други форуми.31 е номера с който кара сина ми,не са годините ми Laughingмакар,че вече съм на 31 Sad

Общи условия

Активация на акаунт