На коя среща е нормално да се прави с... за първи път???

• 22 660
  • 136
  •   1
Отговори
# 15
  • Linz
Какво значи на първа среща- да се запознаем и той да ме покани у тях "на кафе"?... Колко загоряла трябва да е една жена за да се навие? newsm78

Хаха, ето че жените са тези, които възприемат за нещо грозно секса на първа среща...)
Че защо трябва да си загоряла...? Това нещо не ми е ясно...
Харесва ти човека, имате желание за секс, правите го...
Като изчакаш 3-5-7-10среща какво....къде е разликата по-точно?
Идеята за секс с непознат не ми допада.  Гледам на секса като на изживяване не само на физическо ниво. Ако ще е просто чукане- то поне да има за какво. Не съм нито лесна, нито евтина Naughty

# 16
Няма правила в тая работа.

# 17
  • София
Зависи от човека, с който се срещам. Няма правила, а определянето на номер на срещата, след който имам зелена светлина, ми се струва привидно целомъдрие.

# 18
Какво значи на първа среща- да се запознаем и той да ме покани у тях "на кафе"?... Колко загоряла трябва да е една жена за да се навие? newsm78

Хаха, ето че жените са тези, които възприемат за нещо грозно секса на първа среща...)
Че защо трябва да си загоряла...? Това нещо не ми е ясно...
Харесва ти човека, имате желание за секс, правите го...
Като изчакаш 3-5-7-10среща какво....къде е разликата по-точно?
Идеята за секс с непознат не ми допада.  Гледам на секса като на изживяване не само на физическо ниво. Ако ще е просто чукане- то поне да има за какво. Не съм нито лесна, нито евтина Naughty

Щом не си евтина, тогава за колко се предполага че трябва да те "купи" предполагаемият кандидат?
А и като даде определена сума пари....тогава попадаш в малко по-различна графа....) на тези, на които им се плаща за секс.

# 19
  • София
Винаги ми е било любопитно, когато някоя жена каже, че не си ляга с някого до 1, 2, 3та среща, за да не я помислели за евтина, лесна или нещо подобно. Все си мисля, че века, в който живеем, отдавна е изтъркал подобни предразсъдъци.

# 20
  • Linz
Mirama, не съм споменавала нищо за пари. Аз съм щастливо омъжена жена и майка на 2 деца. И трябва мнооого да ме впечатли за да му се отвори парашутът.
Тези, които пускат на първа среща също попадат в една графа, която не звучи особено престижно.

милинка, предразсъдъци винаги ще има. Няма да изчезнат "задръстеняците", които не правят секс за спорта, а влагат в него наистина много чувства. А има (и винаги ще има) достатъчно млади религиозни хора, за които сексът преди брака е немислим.

# 21
Едно време,първо сватба после секс,сега вече всичко е нормално и възможно.

# 22
и "среща "ли трябва да има Embarassed

# 23
Явно... а аз толкова време да си мисля, че секса не бил повод за запознанство. Ех, тикво, тиквооооо..... ooooh!

# 24
Точно, защото не съм евтина /съжалявам, че се хващам за думите на Рени/, нямам желание да ме купуват с вечери и кафета. Когато мъжът ми хареса, си лягам на първата среща, ако няма причина да откажа или той да откаже. Никога не се е случвало след това да не повторим /дори връзките ми са били все доста продължителни/. Е, в пубертета се водих от разни правила за 3-5-10 и т.н. срещи и си губих времето с един младеж няколко месеца, а след секса бях разочарована и го разкарах. Т.е. предпочитам още от началото да преценя нещата, вместо да започна да въздишам по красивите му очи, а да се окаже, че има малка пишка... Peace

# 25
след първа среща и няколко наздравици не съм правила, а и не бих правила.

# 26
newsm78
На втората среща в десетата минута Joy
Когато ви се прави правете,какво значение има щом го желаете.
Ако трябва първо секс правете пък после се срещнете Joy

# 27
боже, колко сте праволинейни.
а един мормот сгъва шоколад...

# 28
след първа среща и няколко наздравици не съм правила, а и не бих правила.

Ако знаеш пък в това колко адреналин има... Sunglasses

# 29
Може ли някой да пусне една анкета: "Табу ли е за вас сексът?".

Общи условия

Активация на акаунт