На коя среща е нормално да се прави с... за първи път???

• 22 646
  • 136
  •   1
Отговори
# 120
Аз и моята най-добра приятелка сме на двете противоположни мнения. Тя се запознава с някой, и веднага отива у тях Simple Smile
Казва че за нея сексът е важен и не иска да губи време по срещи, и да се окаже че младежът не го бива.
Така си намери много свестен и добър (във всяко едно отношение) приятел.

Аз имам нужда да поопозная някого, за да го пожелая. Когато се запознаваме с някого най-често гледаме да се представим
в най-добрата си светлина и малко или много играем някаква роля. Така че ми трябва повечко общуване за да го разбера какъв е.
Е пробвала съм секс само за спорта, ама ми беше някак неловко и не ми хареса особено.

Така че всеки си преценява сам за себе си.

# 121
сетих се за еден епизод от Приятели:

Фиби казва на Моника: "Днес с Майк имаме годишнина"
Моника пита "Годишнина от какво - първа среща, първа целувка, първи секс?"
Фиби кима "Дааа"

Та и ние с мъжа ми така. Не страдам от скрупули. Не бих изчаквала само и само да не би да си помисли "нещо" за мен...така де, като се искаме, се взимаме  Wink

# 122
Зависи от много неща.

# 123
Малеее ooooh!  навремето, като се гаджосвахме с мъж ми и излизаме вече един месец, всеки ден, изпраща ме до вкъщи, целува ми ръцете и ни-що! Значи това са 30 срещи!  #Crazy Взех вече да се чудя на мен ли ми има нещо или на него. Много странно ми беше! При това, аз момиченце на 19, а той мъж на 29. Сериозно се притесних Joy Затова пък шест месеца след 31-вия ден (ама точно!) вече чакахме бебе... Crazy

# 124
Трябва да си другарувате няколко месеца. И после и двамата да си направите изследвания. И тогава - секс
Чувала съм от приятели в чужбина, че там се приема за нормално не само периодично да се правят такива изследвания, но и да си ги показват един на друг, когато решат да правят спонтанен секс.  Peace
резултати няма как да покажеш, защото никой не ти дава бележка (специално за резултат от хив тест, анонимен е)... но Кьолн е колкото София и в здравната служба, където тоя тест е безплатен, дават час за тест към месец след записването, а службата работи всеки ден... та има разлики в здравната култура... и наистина често ходят по двойки... при получаване на резултатите, ако искаш, служителите могат да покажат твоя резултат и на партньора ти.

# 125
Azalee, това , че имат възможности за безплатни тестове е много хубаво! Освен това явно са по-осведомени относно превантивните мерки. Благодаря ти за информацията!  bouquet

Последна редакция: пт, 08 яну 2010, 23:32 от Писана

# 126
Няма определен отговор на този въпрос.Всеки преценява сам за себе си дали или.

# 127
Тогава, когато и двамата се чувстват готови. То мъжете май винаги са готови де, така че предполагам когато момата е готова  Grinning Но въпреки това ако се "дадеш" още на първата среща можеш да бъдеш възприета като "лесна" или "лека". Което е стереотип и не значи че е верен, но какво да се прави, много хора се влияят от такива неща. Аз не се давах от първия път, щото гонката ми беше интересна  Wink

# 128
Малеее ooooh!  навремето, като се гаджосвахме с мъж ми и излизаме вече един месец, всеки ден, изпраща ме до вкъщи, целува ми ръцете и ни-що! Значи това са 30 срещи!  #Crazy Взех вече да се чудя на мен ли ми има нещо или на него. Много странно ми беше! ...

Ха-ха, и ние бяхме така. Чудех се защо аджеба излиза с мен  newsm78 Даже варианта да е от другият бряг обмислях  Joy
После се оказа, че го било страх да не откажа и да избягам. Глупчо!

# 129
Малеее ooooh!  навремето, като се гаджосвахме с мъж ми и излизаме вече един месец, всеки ден, изпраща ме до вкъщи, целува ми ръцете и ни-що! Значи това са 30 срещи!  #Crazy Взех вече да се чудя на мен ли ми има нещо или на него. Много странно ми беше! ...

Ха-ха, и ние бяхме така. Чудех се защо аджеба излиза с мен  newsm78 Даже варианта да е от другият бряг обмислях  Joy
После се оказа, че го било страх да не откажа и да избягам. Глупчо!

Някои пък си мислят, че така повече ще впечатлят дамата - т.е. че не я искат само за секс. Нали жените все от това се били оплаквали  Wink

# 130
  • Linz
Сексът няма да избяга, обаче в очакването има тръпка, която засилва желанието. После страстите избухват с още по-голяма сила.
Освен това си мисля, че жената трябва да е загадъчна и да събуди ловеца в мъжа. Пък и на мен не са ми интересни мъже, които бързат за леглото- най-масовото явление Tired Искам да е загадъчен и постепенно да сваля гарда пред моя чар Flutter

# 131
Сексът няма да избяга, обаче в очакването има тръпка, която засилва желанието. После страстите избухват с още по-голяма сила.
Да не ти разправям как избухнаха първия път... Joy

# 132
Въпроса е каква е срещата.
Ако е първа среща, предварително определена за с..., няма какво да се губи време.

Наскоро младеж на първа среща предложи на дама, а тя се обиди. За каква ме мисли той.
Че защо се е обидила  newsm78 ... ако беше грозен крокозъбел дали изобщо щеше да и предложи  newsm78
Срещата беше с цел сериозна връзка.
Тя не очаквала едва на първа среща толкова да бърза той.
Та, нищо не излезе.

Преди време една старица ми сподели:
"Кат' бях млада всички ме искаха, ама аз се бях стиснала кат' мидена черупка.
Сега съм се открехнала кат' консервена кутия копърка, ама никой ме не ще."

# 133
На всяка  Mr. Green

# 134

Общи условия

Активация на акаунт