Обидно ми е, а дали трябва.....

• 11 353
  • 218
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна, България
Мила мамо Алекса,
какво пречи да направите купон и да не е за РД?! (щом толкова ти се иска)
Покани общите ви приятели и го изненадай, ако мислиш, че няма да е съгласен, ако предварително го обсъждате.

Вярно, че много мъже са трудни с подаръците, но това - Да излезем да си избереш - губи се тръпката от подаръка. И пак става задължение да се организирате да излезете. Подаръкът е за това да е изненада. (мое мнение)
Измисли някакъв вариант, напр.
купи си секси бельо и с панделка - ти бъди неговия подарък (хем ти доволна, хем той  Wink ) и съм сигурна, че няма да го забрави;
СПА процедура за двама;
торта с еротичен привкус ( аз напр. съм подарявала такава с женски гърди, като шегата беше, че сладкаря ми е взел мярката  Wink

Винаги може да се измисли нещо, извън тривиалните пуловер, риза, парфюм.. И не само на РД.
 Hug

# 106
  • София
Вече знам как ще отпразнувам моя рожден ден! Mr. Green
ПРиключвам темата - става вече безмислена, изказаха се всички - останалото си е моя битка  bouquet

Благодаря на всички  bouquet

Последна редакция: вт, 05 яну 2010, 11:23 от мама Алекса

# 107
А ти би ли се чувствала комфортно сред тази мъжка компания ? При такъв повод РД , според мен рожденика избира кого да покани и да почерпи . А че тези излизания са практика / това вече  е друг въпрос , така си го "възпитала" през годините /

# 108
  • София
При такъв повод РД , според мен рожденика избира кого да покани и да почерпи .

hahaha Да бе, ще кани жена си, да не е луд Joy

# 109
Още в първия си пост казваш, че те е поканил.

# 110
  • София
Именно, защото знае, че съм достатъчно нормална да не се изтреса като надзирател ... Mr. Green
Умно е момчето!

# 111
Сама си измисляш проблеми.
Първо се оплакваш, че не те е поканил, после - ама аз не съм надзирател...
Приеми, че човекът е искал да празнува с колегите си, а не с роднините ви. Не е огромно престъпление.

# 112
  • София
Сама си измисляш проблеми.

Щом казваш....

# 113
Вече знам как ще отпразнувам моя рожден ден! Mr. Green
ПРиключвам темата - става вече безмислена, изказаха се всички - останалото си е моя битка  bouquet

Благодаря на всички  bouquet

Ти верно си намери съмишленички. Но не бъди сигурна, че ти мислят доброто.

# 114
Ама извинявай за тези неща след някакви си има няма 17 години и 3 деца ли се сети /надали това е така от този РД /  newsm78 Направи така ,че и ти да се забавляваш или той не е съгласен ти да се забавляваш ?

# 115
Хареса ми едно мнение малко по-назад. Най-вероятно човека е имал същата нужда да разпусне с приятелите си и без теб,както ти имаш нужда от 5 години да излезеш и да се забавляваш. Ако някой ме съди за начина,по който съм празнувала своя ЛИЧЕН празник най-вероятно ще намеря хиляди начина да му стъжня живота. Факта,че сте семейство не прави личните ви празници ОБЩИ.
Ние с моя мъж си имаме идеална тактика в това отношение. На датата си празнуваме със семейството (аз с моето,той с неговото) и понеже са ни близки рожденните дни си харесваме една дата и си празнуваме с приятелите заедно.
Струва ми се глупаво да се сърди човек за такова нещо и да го споделя във форум,вместо да го каже на половинката си.

# 116
Какво ви става бе момичета?Изумявате ме!Не трябва ли да се подкрепяме!Объркана е жената,на това се дължи и обърканите мисли в главата и.Като ви чета имам чувството че сте победили живота,че не ви се случват гадости или просто приемате семейството и уважението между партньорите за безсмислено.Уважение е на неговия РД тя да е с него,отказала е от свенливост.Не съм виждала мъже да злорадстват така,но ние сме ненадминати.

# 117
Какво ви става бе момичета?Изумявате ме!Не трябва ли да се подкрепяме!Объркана е жената,на това се дължи и обърканите мисли в главата и.

И ти как я разбираш подкрепата? Всички в един глас да заревем какъв ужасен е мъжът й. Ми аз съм била в неговото положение. Досега мъжът ми не да ме е изгонил, а не знам....
Жената се е завряла 5 г. с децата вкъщи и целият свят й е крив. Хеле, мъжът й, че има и друг живот.

Последна редакция: вт, 05 яну 2010, 13:16 от Трещерица

# 118
Съжалявам, не изчетох всичко. Какво беше обяснението на въпросния за това, че с (част от) парите, които е похарчил за мъжката компания сте можели прекрасно да изкарате един хубав Рожден ден двамата: ти имаш нужда да се поразсееш, точно случай за това?

# 119
Е, рожденият му ден е бил предишния ден и са били заедно, на следващия ден е решил да излезне с приятели при това с "позволение" на жена му. Дотук всичко е нормално, проблемът е, че ти не си излизала както каза от 5 години и явно не е за първи път да не те вземе/ако излиза сам/. Аз нямам съпруг все още, приятел е само и дори не живеем заедно и аз се дразня, когато дълъг период от време не ме вземе нито веднъж с тях, но аз поне ходя в университет и там се срещам с хора, а на теб сигурно въобще не ти е лесно. Трудно човек излиза сам от такава дупка /случвало ми се е/ и според мен мъжа ти също трябва да ти помогне, като излезнеш няколко пъти в компания с неговите приятели/колеги и ще ти дойде желанието и за самостоятелно излизане.

Но в сегашния случай не мисля, че си права.  Wink Все пак те е поканил и му се е излизало по мъжки, според мен ти си го обръкала като си му казала излез, пък после се сърдиш. Направи нещата така, че следващият път и ти да излезнеш вместо да се ядосваш сега. То ако продължиш да се държиш така, не виждам защо да те иска с теб при положение, че му разваляш настроението. Кажи му как стоят нещата за теб и да не се повтаря и такова харчене, щом нямате възможност и се сдобрявайте. Тез сръдни и правене, че не съществува хич не са ми по вкуса, ама ти си знаеш.

Общи условия

Активация на акаунт