Обидно ми е, а дали трябва.....

• 11 376
  • 218
  •   1
Отговори
# 60
Мама Алекса,знаеш ли на кои мъже им се разминава постоянно,на тези чиито жени си затварят очите и се правят на много демократични!!Я малко юздите... #2gunfire
Явно при вас има доста насъбрани ,неразрешени проблеми.А и май така си е свикнал човека. Tired
Има една приказка ,която е много вярна..и която трябва да е като закон пред млади двойки...-Както го свикнеш мъжа.Ако от самото начало си развee гащите...значи все по на зле ще отиват нещата ooooh!.А ако от самото начало си му е стегнат края или нещата така ще си продължат,или много бързо ще си проличи що за стока е..и ще си бие дуспата...И в двата случая ще си наясно

# 61
Приятелката ми в Германия и това правят Sad.  Даже на хладилника имат залепена бележка разграфена с това кой какво е купил за ядене и другия после му дава половината пари.Но пък рождените си дни ги празнуват заедно.

# 62
Той човекът си е отпразнувал рождения ден с жена си. А на другия е почерпил колеги. Не виждам нищо трагично в случката. Но при тях има много други неща.

# 63
Той човекът си е отпразнувал рождения ден с жена си. А на другия е почерпил колеги. Не виждам нищо трагично в случката. Но при тях има много други неща.
Нее Naughty! Отбил е номера с жена си ,а с приятелите си си е празнувал Peace. Замазал й е очите там,правили са секс и човека си мисли че й е отдал дължимото( кво повече иска,нали), после си е излезнал да се забавлява.

# 64
  • Насред хаоса
Много гадно е постъпил мъжът ти. Ето какво получава човек, когато живее само за другия. И аз ще те посъветвам да започнеш да излизаш без него. Направи така, че той да разбере, че и ти можеш да си прекарваш добре извън неговата компания.

# 65
Секса като награда и замазване на положението ли се отчита  newsm78
При положение, че знае че жена му не е излизала отдавна и има нужда от разнообразие пък няма пари - ще изведе жена си навън , а колегите ще почерпи в офиса.
Явно има други приоритети за съжление  #Cussing out

# 66
Айде бе, вие никога ли не сте излизали с приятелки и колеги, и да се позабравите маааалко.

# 67
Айде бе, вие никога ли не сте излизали с приятелки и колеги, и да се позабравите маааалко.
Много пъти съм излизала сама,но на Рождения си ден винаги съм с приятеля ми и той с мен- на неговия. Плюс други хора разбира се.Но сега, откакто имаме дете си ги празнуваме в къщи,няма на кой да оставиме детето за да излеземе. И през ум не ми е минавало да излезна сама и да го оставя да стои сам докато аз си празнувам навънка. Нито пък той. Откакто се роди детето не е излезнал нито веднъж,а това е вече близо 2г.

Последна редакция: вт, 05 яну 2010, 09:03 от Babe factor

# 68
На самия празник, на деня, в който се е родил е бил с жена си.Това, че не са празнували, не са излезли е било общо решение.След това, на другия ден е почерпил колегите си.Нищо, ама нищо обидно не виждам.

Освен това, има места, където не е редно да се употребява алкохол.Ние на работа преди се черпехме, сега поради ред причини и поради това, че вече не е приемливо излизаме в края на работното време, в редки случаи- в обедната почивка.Не каним половинките си и това няма нищо общо нито със съответните ни чувства къ м тях, нито с продължителността на браковете ни.

# 69
На самия празник, на деня, в който се е родил е бил с жена си.Това, че не са празнували, не са излезли е било общо решение.След това, на другия ден е почерпил колегите си.Нищо, ама нищо обидно не виждам.

Освен това, има места, където не е редно да се употребява алкохол.Ние на работа преди се черпехме, сега поради ред причини и поради това, че вече не е приемливо излизаме в края на работното време, в редки случаи- в обедната почивка.Не каним половинките си и това няма нищо общо нито със съответните ни чувства къ м тях, нито с продължителността на браковете ни.

Най сетне да прочета нещо което да е в синхрон с това което мисля. Честно казано в един момент мислех, че аз не съм наред. Ми вие бе дами не сте ли празнували с колеги или по женски? Един единствен път съм била на парти с екса ми  с неговите колеги е нямаше нещо по досано от това, те си се знаят майтапят се , а ние половинките стояхме като кукли на конци, та не знам дали бих си причинила подобно нещо втори път, независимо кой ме кани.

# 70
На самия празник, на деня, в който се е родил е бил с жена си.Това, че не са празнували, не са излезли е било общо решение.След това, на другия ден е почерпил колегите си.Нищо, ама нищо обидно не виждам

Ох,ама престанете да го оправдавате този мъж!!! От девет кладенеца вода донесоха някои за да кажат, че нищо не е станало. Ако нищо не беше станало, авторката нямаше да се чувства така. Не ги учете така тея мъже Naughty Бъдете по-критични към тях.После се чудите защо ви се качват на главите.

# 71
  • София
Може и да е нормално за някои семейства, разбирам го, приемам го. В случая обаче не е така и човекът идеаааално е знаел, че това, което прави, няма да е приятно на жена му.
Ебаси и колегите, ебаси и водката, дето са ти по-важни от това дали половинката ти е щастлива или не.

# 72
Може и да е нормално за някои семейства, разбирам го, приемам го. В случая обаче не е така и човекът идеаааално е знаел, че това, което прави, няма да е приятно на жена му.
Ебаси и колегите, ебаси и водката, дето са ти по-важни от това дали половинката ти е щастлива или не.

Не става въпрос за степен на важност, а за лично  пространство, не може цял живот да бъдеш с някой като скачен съд. Все пак има  моменти в които имаш нужда да си починеш от семейният живот, да бъдеш  сам, да се повеселиш, ако щеш и да си пинеш без половинката да гледа колко си пил.

# 73
Обидното е, че за празнуване с жена си е нямал пари, а за колегите е похарчил доста  пари, дори с излишък! Обвиненията, че тя е виновна също са неприемливи!

# 74
  • София
Нали усещате, че совите не са това , което са.  Wink Очевидно е, че нещата са доста по-дълбоки.
  Моите деца са горе-долу на възрастта на малките 2 на мама Алекса. Нямаме баби под ръка, сами се справяме. И всеки момент, в който можем да прекараме сами си е празник, без значение дали е рожден ден или не.  Peace
  Така поднесено: "Той отиде да празнува без мен" си е обида. Няма оправдание. Но всички семейства с малки деца, които ги гледат сами, са много наясно, че нерядко, се случва да празнуват поотделно. Не е особено приятно, но се преглъща. В случая ми се струва, че нещата нито започват, нито завършват с кръчмата и черпенето. Започват да се прокрадват реплики, говорещи за други проблеми, като въпросният рожден ден си е най-обикновен катализатор.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт