Обидно ми е, а дали трябва.....

• 11 335
  • 218
  •   1
Отговори
# 135
Просто позволяваме да диша и без нас  Laughing
И ни се струва болна тази обсесия да не смееш да се отлепиш от него, да трепериш от яд докато е в заведение и черпи колегите си, с години да не излизаш от вкъщи и да очакваш и другия да се държи като теб.

ПП - моят мъж никога не е бил там, когато съм черпила колегите си. Направо се чудя как още съм женена.

# 136
Просто не сме свързани като сиамски близнаци. Позволяваме се да имаме и собствен живот.

Ок, излизайте си, колкото ви душа иска, никой не говори затова, но поне на рождения си ден, не ви ли е приятно да е до вас най-близкия ви? Откъде тази нужда да си със странични хора на личен празник. Всъщност при тях са били общи приятели, което прави нещата още по-странни за мен. Но щом е нормално - ок. Весело празнуване.

На РД той е бил с нея.  Това е на другия ден, и не са общи приятели, а както тя самата казва - коч-компания.

# 137
Интересно ми беше за купона, организиран по случай рождения ти ден, не за самия ден. Аз го празнувам първата събота, след датата, ако се пада в делничен ден. Т.е. самият рожден ден не го броя, за официалното тържество питам.

argun, тя пише, че са общи приятели.

# 138
Не се сърди, човече, ясно ми е , че вие и до тоалетна не ходите поотделно. Приемаш или не, има и други семейства.

# 139
  • София
И ни се струва болна тази обсесия да не смееш да се отлепиш от него, да трепериш от яд докато е в заведение и черпи колегите си, с години да не излизаш от вкъщи и да очакваш и другия да се държи като теб.

ПП - моят мъж никога не е бил там, когато съм черпила колегите си, нашият колектив никога не е бил такъв. Направо се чудя как още съм женена.

По твоята логика, това че съм му родила деца си е само и лично мой "проблем"... Грозно изказване от твоя страна, но както повечето защитнички на мъжката свобода, те разбирам напълно - обикновено такива семейства си имат и любовници и никой не се сърди на другия, може би в това е целия смисъл на прословутия либерализъм и демокрация - всеки да си прави каквото иска, пък пред другите сме семейство и никога не се караме за нищо - и как ще се карате, като единственото общо са децата ви.

Извинявам се за сравнението, но малко напомняте на педалите, които от няколко години се опитват да убедят света, колко нормално е поведението им.

# 140
Не се сърди, човече, ясно ми е , че вие и до тоалетна не ходите поотделно. Приемаш или не, има и други семейства.
Shocked Ай стига бе

# 141
Може, аз само до коч-къмпани стигнах.
...
argun, тя пише, че са общи приятели.

# 142

ПП - моят мъж никога не е бил там, когато съм черпила колегите си, нашият колектив никога не е бил такъв. Направо се чудя как още съм женена.

По твоята логика, това че съм му родила деца си е само и лично мой "проблем"... Грозно изказване от твоя страна, но както повечето защитнички на мъжката свобода, те разбирам напълно - обикновено такива семейства си имат и любовници и никой не се сърди на другия, може би в това е целия смисъл на прословутия либерализъм и демокрация - всеки да си прави каквото иска, пък пред другите сме семейство и никога не се караме за нищо - и как ще се карате, като единственото общо са децата ви.

Извинявам се за сравнението, но малко напомняте на педалите, които от няколко години се опитват да убедят света, колко нормално е поведението им.
Ам не драга,в повечето семейства,в които жената е забравила какво е социален живот,гледа си само децата и мъжа,прави секс рядко и не спира да мрънка за всичко,в такива семейства любовницата е почти задължителна Stop

# 143

Приемам, имаме много такива приятелски семейства, но за рождените дни - не, не съм ги виждала сами, честно.
Затова ми беше интересно какъв е отговорът на предния ми въпрос. Наистина ли ще ви е приятно?

Интересно ми беше за купона, организиран по случай рождения ти ден, не за самия ден. Аз го празнувам първата събота, след датата, ако се пада в делничен ден. Т.е. самият рожден ден не го броя, за официалното тържество питам.

# 144
  • София
И е забравила що е социален живот защото.......
Просто в твоа случай любовницата е легална.

# 145
И е забравила що е социален живот защото.......
Айде кажи ми ти защо?
Заради децата ли...хм това е едно грозно оправдание според мен,но моля те светни ме!

# 146
...

Или не четеш, или си свикнала да се държиш като радиоточка.
Не ме интересува дали си имате любовница или не.  Този либерализъм, за който говориш, този непростим грях на мъжа ти - черпенето само на мъже-колеги в деня след рожденния му ден, е било разрешено от теб все пак.
И още нещо - след като очевидно твоят мъж смята, че поведението му е нормално, това прави ли го педал?

# 147
Кой ви говори за социален живот? Рожден ден, бе, хора!

Заради децата ли...хм това е едно грозно оправдание според мен,но моля те светни ме!

Да, случва се. Когато кочът засили неговия, жената няма избор, ако иска децата им все пак да виждат нечии очи.

# 148
А аз просто ти казах, че проблемите ви са много по-сериозни от това излизане и с мълчане нещата не се оправят,  разговори трябват. Иначе за самото излизане, аз щях да отида, щом е казал, че иска да дойда, все пак е неговият рожден ден и ще празнуваме, с които хора той иска, пък другия месец, ще излезнем и с жените им, ако толкова държа. А и все пак нали е била там бившата шефка, значи пък съвсем не са били само мъже.

# 149
За съжаление аз познавам жени,които искат да имат хубаво семейство.
Но са попаднали на мъже ,които повече обичат себе си и своя начин на живот и са вменили вина на жените си затова,че искат да получават повече любов,внимание...
И ,да ,жените ги търпят ,защото не могат да ги променят.
И в един момент минават на другата крайност...започват да си внушават колко са либерални, че те самите са искали свобода в отношенията,че това е техен личен избор ,а не наложен от мъжа им...
Чувството за самосъхранение понякога е по-силно от нас!

А ние не сме сиамски близнаци!Той си има приятели,които аз дори не познавам,аз си имам моите приятелки...Но на лични ,семейни ,детски и прочие празници и годишнини празнуваме заедно.
Защото ни е добре заедно !
А не защото е задължително!

Общи условия

Активация на акаунт