Отслабване с букет от 17 билки

• 184 885
  • 721
  •   1
Отговори
# 90
  Всички билки може да си набавите в билковата аптека на ул."Шишман" , ако сте от София. Приготвиха ми ги за 10минути. Отварата  я варя 6мин. след кипването, така разбрах, че е правилно от предните постове.

# 91
Здравейте момичета!
Аз следя темата от както е пусната и сега вече да кажа, че от днес съм във вашите редици.
Аз варя чая 3 пъти на ден. Обаче да си призная след 6 минутното му вране от 600 мл остават около 300-400мл. И при вас ли е така?
Момичета сега ще се притегля и ще впиша резултатите, за да се отчитам пред вас и вие оако искате направете така. Много е стимулиращо воденето на отчет!
Чудя се само, т.к. си правя Лунната диета в този лунния ден дали да го пия, защото то нали не се яде, а чая се пие преди чдене?!

• тегло - 54,900кг
  • ханш - 95см
  • талия - 74см
  • бедро - 53см

Последна редакция: ср, 13 яну 2010, 16:00 от pepa_ilkova

# 92
  • Русе
 pepi, защо вариш чая 3 пъти  newsm78, не се ли вари това общо сутринта и да се пие отварата през деня

# 93
Ами чесно казано, защото така остава по-малко количество за пиене. Той нали е много "приятен" за пиене и затова, за да пия по-малко.
А вие как го правите, по скоро ти Амбър?

# 94
  • Русе
 Аз не съм пила този чай, а и току що открих темата. Пратих го на една приятелка, която се чуди как да отслабне ама и да си хапва. Ако тя намери билките мога да се включа и аз, че имам 1-2 килограма за сваляне, но билките ми се сториха интересни. Част от тях ги имам, събирам си през лятото.

# 95
от утре и аз ще ги варя..
смятах да ги заливам,но явно трябва да е по-концентрирано..и вместо течности ще го пия..

# 96
..само да кажа и да не е спам..каквото и да пиете...ако не промените начина си на хранене../храната/..няма нищо да ви помогне Peace

# 97
  • out of space
Ами чесно казано, защото така остава по-малко количество за пиене. Той нали е много "приятен" за пиене и затова, за да пия по-малко.
А вие как го правите, по скоро ти Амбър?

На мен ми е много вкусен! Обаче не намерих две от билките- Комунигата и Пчелникът. Утре ще ги търся. Реших да почна от днес с наличните и после ще прибавя останалите две. Да не би от тях да идва неприятния вкус  Rolling Eyes

Поци, най-добрия начин за отслабване не е промяната на храненето, а влюбването, но тук почти всички сме в положение стенд-бай  Wink

# 98
стенд -бай..Ерика..не е  начина..няма вълшебна билка или хапче..всичко е до храната и до физическите упражнения..ако има начин тренирайте..не ви трябват билки или добавки Peace

# 99
  • Русе
   Няма лошо и билки да се пият. Някои стимулират метаболизма, може и хормонални стимули да са. Разбира се важен е режима на хранене и на движение.

# 100
  Няма лошо и билки да се пият. Някои стимулират метаболизма, може и хормонални стимули да са. Разбира се важен е режима на хранене и на движение.
Peace Peace Peace Peace
..знаеш ли че 70%,,,,от жените е хормонално..другото е, че качват кг...от лекарства..я за щитовидна..я за друго Peace
..първо трябва да си направят изследвания/защо пълнеят/..а попсле да търсят добавките за отслабвяане Hug

Последна редакция: ср, 13 яну 2010, 22:24 от Поци

# 101
най-добрия начин за отслабване не е промяната на храненето, а влюбването, но тук почти всички сме в положение стенд-бай  Wink

newsm10 Винаги когато се влюбя ставам точно 50 кг Simple Smile За съжаление се случва рядко Simple Smile

# 102
Случайно попадам в темата, и имам интерес. Laughing
Засега ще ви следя, и малко по малко ще набавям билките.
От известно време спазвам режим, така че билките ще са допълнение. Дано пък излезе ефективно. Praynig

# 103
  • Провинция
най-добрия начин за отслабване не е промяната на храненето, а влюбването, но тук почти всички сме в положение стенд-бай  Wink

newsm10 Винаги когато се влюбя ставам точно 50 кг Simple Smile За съжаление се случва рядко Simple Smile

Дайте по да си сложим по една снимка на половинките за аватар,че да се влюбим отново в някой...да слабеем,не за друго  Joy

# 104
  • Варна
..само да кажа и да не е спам..каквото и да пиете...ако не промените начина си на хранене../храната/..няма нищо да ви помогне Peace
На 20-ет отслабнах само с билките, без хранителен режим. Има ли 20-ет годишни, които се движат малко? Сега няма да стане без ограничения, това е ясно. Метаболизмът е друг вече.

Общи условия

Активация на акаунт