Отслабване с букет от 17 билки

• 184 401
  • 721
  •   1
Отговори
# 585
  • в мечтите си
Здравейте!
Купих си 7-те билки  на отделни пакетчета.С тях и Лида видимо започвам да отслабвам,не искам да се меря още минаха 7 дена.
Но съм клиент на WC-то 4 пъти на ден.
При вас така ли е?Добре че съм си вкъщи иначе незнам как щех да ги пия.От гръмотръна сложих по-малко,горчи си ,но е търпимо..

# 586
Не се ли натоварваш и с двете?

# 587
Здравейте момичета!От доста време ви чета,но днес реших да се включа и аз.От днес започвам
да пия 17-те билки,имам 5-6 кг.за сваляне.Ще се отчитам ако има резултат,а и да няма пак Hug

# 588
  • в мечтите си
Не се ли натоварваш и с двете?
Не мисля.или поне така се чувствам.оргомното ми учудване идва от факта,че се чувствам по-лека ,а съм само -1 кило Sad

# 589
Здравейте,
много съм впечатлена от резултатите ви, момичета!
Аз имам да свалям 10 кг. Сега съм 77.  Sad Много ми е трудно, защото съм с малко дете и сутрин и на обед ям на крак, вечер вечерям към 20 часа, което е късно, забравям да пия достатъчно вода..
Много ми се яде сладко, особено шоколад. Ужким внимавам , но все има нещо да похапвам, а като си купя шоколад и го изяждам целия.
Искам да започна да пия билките, обаче ме притеснява това, че имам камък в жлъчката, а тяхното действие е и жлъчегонно. Това означава ли, че камъкът може да тръгне да излиза?

# 590
Искам да започна да пия билките, обаче ме притеснява това, че имам камък в жлъчката, а тяхното действие е и жлъчегонно. Това означава ли, че камъкът може да тръгне да излиза?

Добре дошла! Из нета се въртят разни билки за камъни в жлъчката. Например:
http://hepatitis-bg.com/forum/index.php?topic=2757.0
http://www.magicgatebg.com/forum/viewtopic.php?t=879

От това което виждам в тези сайтове, синята жлъчка действително има жлъчегонно действие и се препоръчва за твоя проблем. Но вероятно в по-голяма доза. Така или иначе, понякога билките са си опасни и не бих се наела да ти дам съвет. Аз самата многократно споменах, че не мога дълго да пия едни и същи билки. Започвам да си чувствам организма зле и да ме отвращават.

И да се отчета, че съм  към 5,5 кг. надолу. Също да те предупредя, че билките имат смисъл ако ти помогнат да спазваш някакъв хранителен режим. Най-малкото инструкциите да не се закусва и после обяд и вечеря. Ако продължиш със шоколада е съмнително, че ще отслабнеш.

Последна редакция: пт, 16 дек 2011, 10:36 от adiba

# 591
Адиба, благодаря ти за мнението. Мен не ме плаши режима, защото по принцип не се храня по много, да, лакомичка съм, но внимавам. Само шоколада дето така го ям. Нямам представа защо не се махат тези килограми. Цял живот съм била 62-65 без много усилия. Но откакто започнах да пия антидепресанти преди години и се получи това.
Както и да е, ще попитам за по-сигурно личния ми лекар и ще реша.

# 592
 newsm44  Попитах лекарката на децата, тя ми е приятелка. Каза ми, че точно тези билки няма проблем да ги пия. Лъжица и половина на ден е малко количество, още повече че в него ще има много билки.
Чувствам се много обнадеждена и от утре ще започна. Всъщност утре ще ги купя и в неделя ще ги започна.
Лека вечер!

# 593
Чувствам се много обнадеждена и от утре ще започна. Всъщност утре ще ги купя и в неделя ще ги започна. Лека вечер!
Много се радвам. Дано да имат желаното въздействие. Но не забравяй да спазваш посочения режим!
Започнах да пия билките за черния дроб. Определено чувствам повишаване на апетита в сравнение със 17-те билки и сместа за отслабване. Така че за мен поне билките за отслабване действат.

# 594
  • Пловдив
Здравейте!
И аз започвам да пия този чай :
http://www.bilki.bg/index.php?m=320&lang=1&cat_bilki=605 … 782&bilki_o=1
 Иска ми се да сваля 5-6 кг. ,все започвам диети и после се предавам и наваксвам сладичкото и тестото.Преди няколко дни мъжът ми се обажда по телефона и казва :Нося ти подарък 17 билки за отслабване. Реших да го пробвам днес.Понеже няма много коментари за продукта в този сайт,потърсих мнения за ефекта му и попаднах на темичката.
 Искам да ви питам по колко чай пиете на ден?Не мога да изчета всички коментари , но видях ,че в първите постове пише 3х600 мл. , а в указанията на билката 3х150.
 Дано да има резултат !Ще се похваля ,ако действа.
 Хубав ден!

# 595
и аз ги поръчах.2 пъти до сега съм си ги вземала и съм мн.доволна.
и все се заричам,че повече -няма,но сега нямам воля за борба с няколко кг.

# 596
Искам да ви питам по колко чай пиете на ден?Не мога да изчета всички коментари , но видях ,че в първите постове пише 3х600 мл. , а в указанията на билката 3х150.
 Дано да има резултат !Ще се похваля ,ако действа.
 Хубав ден!
Добре дошла. Аз го пих 1,5 с.л. в 600 мл. вода, разделено на три части. Но обикновено като го пиех добавях още вода. Според мен тази отвара е много силна и не мога да си представя да изпия за един ден 3х600 мл., а и не ми се вярва да е полезно за организма.

# 597
и аз ги поръчах.2 пъти до сега съм си ги вземала и съм мн.доволна.
и все се заричам,че повече -няма,но сега нямам воля за борба с няколко кг.

Разкажи повече подробности. Колко време ги пи, колко отслабна, колко време задържа килограмите?

# 598
от много време се боря все с 3 кг.
но тях ги пих по време на сесии,където нервите ме друсаха,залитах все на шоколади,имах проблем със съня..и тези проблеми изчезваха.
сега вече ми трябват като стимул,за да се взема в ръце.
ти колко свали с тях?

# 599
С тях и с билките за отслабване от аптеката на Поп Богомил отслабнах 5,5 кг. Аз не мога да ги пия повече от две седмици. Много са ми силни. Затова ги редувах с другите. Не съм ги пила едновременно. Да, имаше такъв ефект и при мен - преди да започна да ги пия ужасно ми се ядяха дюнери, пържени картофи и всякакви подобни боклуци. От както започнах с тези билки на 05.11 не съм яла нищо, ама нищо нездравословно. И при мен помагат за съня. При повечето диети проблем е, че от глад не спя, а в тази билкова смес е помислено за това.

Общи условия

Активация на акаунт