Отслабване с букет от 17 билки

• 184 382
  • 721
  •   1
Отговори
# 630
Преди година и нещо една приятелка ми беше дала остатък от тези билки в една торбичка, понеже нямаше какво да ги прави (не й вършеха работа). Не ги пих, но майка ми реши да ги пробва и за месец и нещо отслабна около 6 кг, видимо доста спихна. Сега и аз имам нужда от въпросните билки, че много се освиних за година и нещо - заседнал начин на живот, постоянно тъпчене... Поръчах си ги онлайн, не смятам да разчитам само на тях обаче. Трябва си и движение.
Отделно сега се сетих за една бивша колежка, която много напълня след хормонални проблеми и почна да пие смес от билки (силно подозирам, че е тази смес). Видях я около Коледа и е с поне 20 кг надолу.
Като започна курса, ще пиша. Засега плодове, зеленчуци и кис.мляко  Grinning

# 631
Това звучи доста обнадеждаващо. Дано не е от решаваща важност това, че съм го купила от Красно село, а не от Поп Богомил.

Първите ми впечатления от чая са, че доста убива апетита и, че е доста ароматен. Приятен ми е да го пия. А аз го пия без мед или някакъв друг подсладител- чист. Simple Smile

# 632
Аз, уви, имам да смъквам вече 8 кг, които натрупах бавно и славно за година и нещо и все се успокоявах, че лека-полека ще сваля. По цял ден съм пред компютъра, много малко движение, повечко хапване и който и да е на мое място, ще се освини. Не разчитам на разни магически отвари. То ако човек не се вземе в ръце, няма как да стане... Та, поне някакъв тласък в посока отслабване да има.

# 633
Аз не разчитам само на чая. Аз спортувам и съм на 90дневната диета. Чаят ми е нещо като добавка.

# 634
Ходих и взех 17те билки. А ти с други отслабваш, така ли?

За черен дроб питах, казаха ми, че 17те билки за добър избор.
Аз редувам 17-те с другите, като ми писнат и започнат да ме отвращават. Освен това при мен имат странични ефекти - например подуване на бюста  newsm78 Така че карам с тях по-внимателно... Освен това имам лек проблем с черния дроб, затова пия от време на време и неща за черния дроб...
Успех и пиши какви са резултатите!

# 635
Аз не разчитам само на чая. Аз спортувам и съм на 90дневната диета. Чаят ми е нещо като добавка.
И при мен е така. Той ми помага да си дисциплинирам апетита и като последица от това се чувствам и по-лека и по-лесно играя гимнастика.

# 636
Ходих и взех 17те билки. А ти с други отслабваш, така ли?

За черен дроб питах, казаха ми, че 17те билки за добър избор.
Аз редувам 17-те с другите, като ми писнат и започнат да ме отвращават. Освен това при мен имат странични ефекти - например подуване на бюста  newsm78 Така че карам с тях по-внимателно... Освен това имам лек проблем с черния дроб, затова пия от време на време и неща за черния дроб...
Успех и пиши какви са резултатите!

Ще се радвам да пишеш какво пиеш за черния дроб. Защото аз прекарах остър хепатит Б и много внимавам за всичко. Вече съм здрава според изследванията ми, но като се сменя времето си ме наболва.

Пия го този 17те билки, защото пишеше, че е добър и за черния дроб  newsm78

Иначе от вчера съм -400гр., но от чая ли е, от диетата ли е, от спорта ли е. Laughing

# 637
Здравейте и от мен =)
От няколко дни чета всички мнения по темата и си поръчах 7 билките за отслабване по интернет и ето че днес пристигнаха. Нямам търпение да опитам чая. Не се надявам на някакви бързи резултати. До преди месец ходех на народни танци 2 пъти в седмицата, играех аеробика вкъщи всеки ден и се ограничавах от храната и постигнах резултати -3 килограма за 6 седмици. От края на декември обаче започнах работа и нямам време за аеробиката. Сега ми станаха само народните танци и ограничаването на храната. С ограничението на храната не ми е трудно, но позволя ли си един път нещо няма спиране.

НО, се надявам до началото на лятото вече да бъда по-слаба и да мога да нося всякакви дрехи, а не да се крия с дълги широки панталони и тениски (според другите не съм дебела, но когато и да се погледна в огледалото аз виждам пухкава жена. Винаги им казвам, че не могат да ме преценят правилно заради широките дрехи, които нося).

Ще споделя мнение и резултати по нататък.

# 638
и аз ги започнах най-после. Embarassed

# 639
Ще се радвам да пишеш какво пиеш за черния дроб. Защото аз прекарах остър хепатит Б и много внимавам за всичко. Вече съм здрава според изследванията ми, но като се сменя времето си ме наболва.
Ами аз също си усещам понякога черния дроб и за това взимам мерки.
След Коледа изпих една кутия от 40 хапа екстракт от бял трън (има различни марки - Карсил, Симарилин и др.)
Също понякога пия чая за стеатоза (застлъстял дроб) от аптеката на ул. Поп Богомил. Както ти писах вече, имат и смес за хепатит.
Също си поръчах тази седмица праховете, които правят билкарите от с. Гигинци. Имам един роднина с хепатит, който твърди че му помагали. Чичо ми и той ги пи веднъж (6 дни) и каза че се чувствал леко и след това от само себе си отслабнал 4 кг и сега ще поръча още. Ето тук пише повече за тях: http://hepatitis-bg.com/forum/index.php?topic=118.15 За тези прахчета не мога нищо да гарантирам, но реших да ги пробвам и аз.

# 640
ina15 и Crimson_TideR` успех и ще чакаме информация за резултатите!

# 641
Ами аз също си усещам понякога черния дроб и за това взимам мерки.
След Коледа изпих една кутия от 40 хапа екстракт от бял трън (има различни марки - Карсил, Симарилин и др.)
Също понякога пия чая за стеатоза (застлъстял дроб) от аптеката на ул. Поп Богомил. Както ти писах вече, имат и смес за хепатит.
Също си поръчах тази седмица праховете, които правят билкарите от с. Гигинци. Имам един роднина с хепатит, който твърди че му помагали. Чичо ми и той ги пи веднъж (6 дни) и каза че се чувствал леко и след това от само себе си отслабнал 4 кг и сега ще поръча още. Ето тук пише повече за тях: http://hepatitis-bg.com/forum/index.php?topic=118.15 За тези прахчета не мога нищо да гарантирам, но реших да ги пробвам и аз.

Явно ще отида до аптеката на Поп Богомил. Приятелят ми е с хроничен хепатит и мисля, че ще му се отрази добре такъв чай.

За прахчетата- имам вила в този район, ако имаш проблем с поръчка, доставка, пиши ми, ще ти купя и пратя по пощата. Наследниците на този човек имат къща в Брезник и от там също може да се купят. Пила съм ги, но и доста лоши неща четох за тях( смъквали временно само асат и алат) и не повторих.

Иначе аз Легалон пия от време на време, въпреки че съм здрава вече.

По темата: за два дни майка ми е -500гр надолу. Тя не се ограничава, не спортува, даже е болнични и не се и движи много. Аз обективно нищо не мога да кажа, защото съм и на диета и спортувам  Peace

# 642
blackisback, поръчах билките без проблем от човека в Брезник. Каза ми да му пратя пощенски запис и сега чакам да получа прахчетата с препоръчана пратка.
Билките от Поп Богомил определено излизат по-евтино и при това знаеш какво точно пиеш. Simple Smile

# 643
Аз пия 17 билки и правя 90 дневната диета. Но засега отслабвам много бавно.

# 644
Моите билки още не са дошли... А трябваше да са тук в петък.

Общи условия

Активация на акаунт