Не ми се отваря страницата на Продавалник

• 8 077
  • 83
  •   1
Отговори
# 45
и ние сме на бТк  оф дано да се оправи  Praynig

# 46
Ей като ти трябва нещо и така става  ooooh! Цял ден вчера търсих столче за кола,писах на майките ,които продават и сега не мога да вляза да видя кой ми е отговорил.Тъпото е ,че девер ми одеве го питах по скайпа и той го отваря без проблем.Не сте само на БТК и от Пловдив прецаканите.Аз съм на Евроком и съм от София.И пак съм прецакана.А вчера пък цял ден не мога да се регистрирам-не ми праща емейл за потвърждение и накрая ми прати празен.Дадох друг адрес и най-после там ме огря.И тъкмо днес да видя резултат и Twisted Evil

# 47
То софийският Евроком и пловдивският са едно. Аз затова напоследък се оглеждам повече в Aucro-то. Но Продавалника си остава единственото място където покупките и продажбите са безплатни и за двете страни (изключая заплащането на пощенските разходи)

# 48
При някой да има промяна слу4айноо защото при мен няма  Cry

# 49
Ммм не и при мене няма Продавалник Sad Мъчно ми е Mr. Green

# 50
  • Варна/Лондон
От 17ч. днес и аз нямам ...на Интербилд съм ако това има значение. Thinking

# 51
  • в очите на дъщеря ми
От София съм, с Оптиком и цял ден не ми зарежда страницата. Crossing Arms

# 52
Дами, явно проблема е масов. Аз съм от Лом. И първоначално реших, че е от нет-а. До обяд работеше нормално, Преди малко като влязох първоначално се зареди, после изчезна. Надявам се, че проблема не е сериозен. И се извинявам на тези, на които обещах да пиша.  Hug

# 53
Их, че съм умна ама....сигурна бях, че има тема за неотварянето на продавалника.  Mr. Green

# 54
Ох,да и аз имам този проблем.Много ме е яд

# 55
  • Разград
И аз съм в кюпа.
От обед не мога да вляза. От Разград съм и съм на БТК.  Sad

# 56
И в Костенец от 18ч някъде изчезна този Продавалник

# 57
  • Варна/Лондон
Има ли възможност Мама да ни каже до кога ще е така...

# 58
  • Варна
щеше да е хубаво някой да ни каже какво става  Confused Трябва да пусна пакетчета, а не мога да извадя адресите - при мен липсва от вчера  Rolling Eyes

# 59
  • Стара Загора
И на мен ми трябва Продавалника, кофти, че не работи.Дано оправят бързо проблема Peace                       

Общи условия

Активация на акаунт