Не ми се отваря страницата на Продавалник

• 8 072
  • 83
  •   1
Отговори
Здравейте, от обяд не ми се отваря страницата на Продавалник-а. Досега и форумите и сайта на Бг-мамма не ми се отваряха, но току що ми зареди страницата. Надявах се да намеря нещо писано по въпроса, но не открих. Вие отваряте ли Продавалника?

# 1
не, и при мен така беше през целия ден, както и форума

# 2
  • Варна
И при мен е така - цял ден нито форума, нито Продавалника... На БТК ли сте?! Thinking

# 3
Нещо са пипали DNS-ите. Или са местили сайтовете на друг сървър.
И АDSL-a още не се е усвестил.

Получавам ЛС от Продавалника, но сайтът не зарежда изобщо. От вчера следобед е така.
Форумът вече зарежда, но продавалник - тц Crazy

Да се броим ли отново прецакани от БТК  Twisted Evil

# 4
Не е от БТК,и при мен не отваря,а сме към друг доставчик.

# 5
И аз не съм към бтк, но сега влизам и не мога да го отворя?

# 6
На БТК сме.  Не знам дали е от тях, но и днес не се отваря. Някой успя ли да влезе. Моля ако някой админ чете темата да пише по въпроса, че да знаем какво става Peace

# 7
И аз така цял ден се мъча и сега пак да вляза но не става Rolling Eyes, на БТК съм и аз

# 8
Същото е и при мен от вчера...и аз съм на БТК.....ако някой има яснота по въпроса,да пише....  Peace

# 9
  • София
и при мен е така - от вчера не мога да се логна в сайта - и друг път се е случвало но за по кратко време . Може би днес ще се оправи проблема

# 10
същия проблем от 2 дни Naughty

# 11
И аз имам сьщия проблем от вчера цял ден не ми се отваря страницата и днес пак на БТК сьм да не би да обновяват сайта ще е хубаво ако някой модератор каже какво става  Simple Smile

# 12
  • БУРГАС
И аз съм на БТК  и немога а приятелката ми е на Бургаснет и може и вчера съм я карала да влиза с моя акаунт да пише на момичетата на които тр да дам отговори.Каза че се пускат обяви и получава лични значи само някои сме блокирани а други си имат.

# 13
  • Варна
Да се броим ли отново прецакани от БТК  Twisted Evil

Аз за такава се броя.
От неделя не мога да вляза. #Cussing out А ми трябва един телефон от ЛС-тата ми, много се изнервям вече. #Cussing out

# 14
  • София
И аз съм на БТК  и немога а приятелката ми е на Бургаснет и може и вчера съм я карала да влиза с моя акаунт да пише на момичетата на които тр да дам отговори.Каза че се пускат обяви и получава лични значи само някои сме блокирани а други си имат.
Е как така - аз съм на два различни доставчика - в офиса и в къщи и пак не мога да вляза и да отворя.

Кой от модераторите да питаме относно проблема????

Общи условия

Активация на акаунт