Не ми се отваря страницата на Продавалник

• 8 070
  • 83
  •   1
Отговори
# 15
На мен вече ми отваря,но адски бааааааааааааааавно!

# 16
 ooooh!   Продавалника ми се появи за минути и пак изчезна в небитието.......какво става бе,хора,   Rolling Eyes   някой няма ли да ни осветли по въпроса?

# 17
Най-накраяяяяя, влязох. И на мен ми се струва, че е от БТК, защото ми изчезна нета и после като се появи успях да отворя Продавалника. Май трябва да им "загреем" телефоните с оплаквания, че да направят нещо по въпроса с доставката. Ако и това проработи де ooooh!
Хайде, дано и при вас се оправи Peace

# 18
На мен ми се отваря продавалника от вчера от късния следобед, и аз съм на БТК.Но от полунощ снощи виждам сайта без снимки на нито една стока - сега е същъто-мястото за снимки е празно квадратче.При вас така ли е ? Всички други сайтове виждам със снимки.

# 19
При мен не е така. Виждам сайта както преди Peace

# 20
Момичета отваряли ви се Продавалника.
Изписва ми някаква грешка,само при мен ли е така newsm78

# 21
и при мен е така...сутринта влязох за малко и тъкмо пишех лс на една мама и в момента, в който дадох на изпрати и ми се появи някаква грешка...  ooooh! явно има някакъв проблем пак... newsm78

# 22
при мен нищо не изписва.
просто зарежда ми бяла страница и тва е... Close

# 23
Успокоих се малко, мислех че само при мен е така,че нещо напоследък компа ми прави някакви грешки.

# 24
Да, правят профилактика. Само че трябваше да е до ранните часове, но явно в неделя това не важи  Crazy

# 25
вече работи Party

# 26
вече не Simple Smile
пак профилактика правят. Laughing
днес работи цял пол. час...   ooooh!

http://magazinche.info/index.php ето една добра алтернатива на продавалника. Peace

# 27
здравейте, от няколко дни и аз имам проблем с продавалника. регистрирам се, потвърждавам регистрацията и после не ме пуска да се логна Sad
А си харесах едно столче за хранене и не мога да пиша на майката , за да го видя Sad
Ако някои знае кво да направя моля да помогне

# 28
Здравейте! Регистрирах се в Продавалника, но ми изпращат празен e-mail, без код за регистрация. Случвало ли се е на някого, и ако да, да ми даде съвет какво да правя!Благодаря предварително!  Simple Smile

# 29
здравей rossi и при мен беше така 3дни, но вчера успях да се регистрирам с др. и-мейл.
прати ми линк, на който кликнах и после влезнах на вход и успях да влезна.

Общи условия

Активация на акаунт