ПРОТЕСТ - РОДИТЕЛИ ПРОТИВ ГМО

• 48 760
  • 1 183
  •   1
Отговори
# 345
http://www.malkiobyavi.com/pro/pic-news/print.php?newsid=1287
Петте най-разпространени лъжи за генномодифицираните храни

# 346
Mr. Green Ще се изкефя като се приеме окончателно, на второ четене. Просто няма да мога да опиша удоволствието, като знам на тия като вас колко ще им е криво без нищо.

С откровени маниаци и душмани на народните интереси предпочитам да не разговарям.

Тия в парламента са ми достатъчни.

# 347
Влизам да поздравя организаторите на протеста.   bouquet

Аз все още имам надежда, че ще успеем.
Радвам се, че се видяхме с някои от вас  Hug

# 348
Обобщавам:

1. Евдокия Манева вчера лъга безапелационно в стидиото при Ани Цолова.
2. Земеделският министър също лъга, като каза, че ставало дума за фуражи. Допускаме , че е прав и иска да направи всички българи вегетарианци. Mr. Green Колко мило!

Последна редакция: ср, 13 яну 2010, 16:17 от СпирОлина

# 349
Чудя се тука ли да пиша, или на лични. Нали знаете, когато една поща се задръсти със спам, понякога дори се налага да се смени. Както и да е - молбата ми е за игнориране на спама, без никакви отговори и коментари - това е единственото работещо лечение.
Бях на протеста, не дойдоха никакви протестиращи срещу ЧЕЗ - това ми е странно. Омерзена съм, че въпреки всичко са гласували всичко без изменение, но не съм изненадана. Сега ще застроят и Странджа и можем да се сбогуваме със страната си. Адски ми е горчиво.

# 350
СпирОлина, много е гадна тая царевица в обвивка от банан! Дразни ме!

hahaha Проблемът е, че вие като става въпрос за ГМО все такива едни си ги представяте!

Петте "неверни" твърдения ми бяха много забавни, искрено се смях  Mr. Green

P.S. А не знаете ли, че на първо четене това е практиката? Ако ИЗОБЩО нещо се обсъжда по конкретни текстове - ще е на второ  Mr. Green

# 351
Ако качат стенограмата от дебатите, ще видите каква наглост на Караджова.

Не плашете хората, разправя. След като я разобличиха в откровена лъжа, че няма наказателна процедура за България, а само някакво писмо с писмен коментар, а директива 2001/18, на която те се позовават, за да отменят лл. 79 и 80, с което на практика се  допуска безконтролното освобождаване на всякакви ГМО в природната среда, тя изобщо не репликира, а пионките на Герб и Атака  гласуваха под строй.

# 352
Mr. Green Ще се изкефя като се приеме окончателно, на второ четене. Просто няма да мога да опиша удоволствието, като знам на тия като вас колко ще им е криво без нищо.
                                    Радвай се на живота, кефи се, щом ти е кеф... но не забравяй, че имаш детенце, и то ще живее в този бъдещ свят.

# 353
Радвай се на живота, кефи се, щом ти е кеф... но не забравяй, че имаш детенце, и то ще живее в този бъдещ свят.

Нямам против!

P.S. Аз си падах по торти, но ми беше трудно да си ги направя прилични на вкус и с балансиран химичен състав. На нея ще й е по-лесно!

# 354
bibona, нещо генно-модифицирано ли си пила наскоро?  Thinking

# 355
P.S. Аз си падах по торти, но ми беше трудно да си ги направя прилични на вкус и с балансиран химичен състав. На нея ще й е по-лесно!

Много съм ОФФ, ама поне с тортите мога да помогна: http://www.recipemagician.com/recepti/sladki-izkushenia/dvoino-s … eshov-cheesecake/
лесни за приготвяне, много вкусни, и без вредности (стига да няма ГМО и облъчване на продуктите...)

Лошото е, че за мен тук ще става все по-трудно да намирам чиста храна...

# 356
Както и да е - молбата ми е за игнориране на спама, без никакви отговори и коментари - това е единственото работещо лечение.

Права си. Peace
Какво да очакваш от "генетици", за които най- важното нещо е големината на члена им и какво ще сложат в тумбачето. То не бяха салами "Камчия", не бяха тортички. Sick

# 357
  • София
запис

# 358
Гадна работа, не знам вече какво да мисля и да правя.
Ето поредната гнусотия, и тя ще мине без проблеми:
http://www.segabg.com/online/new/articlenew.asp?issueid=4763& … =2&id=0000503

# 359
Гадна работа, не знам вече какво да мисля и да правя.
Ето поредната гнусотия, и тя ще мине без проблеми:
http://www.segabg.com/online/new/articlenew.asp?issueid=4763& … =2&id=0000503

#Crazy
Учудваме ли се още?

Общи условия

Активация на акаунт