лазер за лечение на стрии

• 30 829
  • 41
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
На мен ми взеха 350лв ама беше преди 2 години, сега незнам колко е.

# 31
350 за каква зона?

# 32
  • Варна
За дупето  Embarassed

# 33
А до каква степен ти заличи стриите тази процедура? А те колко стари и колко широки бяха? (много съм любопитна Rolling Eyes)

# 34
  • София
Момичета, аз живея в Dubai и родих преди 4 месеца. Следващият месец отивам на лазерна терапия за премахване на стрий. Дерматологът (www.cosmesurge.com)ми каза,че може и да се премахнат напълно ако се реагира бързо,т.е. 5 месеца след раждането,докато стрийте са още червени или лилави на цвят. Естествено зависи от големината и броят им.Лазерат които ще използва моят дерматолог е Fraxel може да се поразтърсите в нета и да научите малко повече за този вид лазерна терапия.Излиза скъпо около 1000 лева на терапия.Ще ви кажа какъв е резултата след първата процедура,но според доктора трябват поне 5 до 7 терапии за да се заличат успешно. Доста е скъпичко,но ще видим дали си заслужава.Само ви предупреждавам какво каза доктора, че дермобразиото и CO2 множе да навреди много на кожата и да останат незаличими белези. Внимавайте на какви процедури се подлагате!!! Питайте всичко и бъдете подготвени когато отивате на преглед при дерматолог. Не вярвайте на всичко! През бременността получих стрий само по дупето. Това беше единствената част от тялото която не съм третирала с кремчета.Междо другото бях луднала на тази тема и толкова се бях уплашила,че ще ми се появят по корема и за това се мажех с 4 различни продукта на всеки 2 часа:Mustela 9, Lierac, Bio Oil и домашно приготвен крем от витамин А,Е и чист зехтин. Доста скъпичко излезна!Не спях по цели нощи от страх,че тези гадини ще се появят по милото ми коремче.Е, успях да се преборя,но за мое съжаление не обръщах достатъчно внимание на останалите части от тялото(дупето) и в 6 месец се появиха-тънички и лилаво-червени на цвят. Бъдете постоянни с мазането с кремове против стрий и ви уверявам,че няма да се появат. Е,дано третирането с лазер бъде успешно! При всички положения др. месец ще пиша какъв е резултатът. Пожелаите ми успех и дано този нов лазер най накрая има ефект върху премахването им. Praynig Моля да ме извините ако има правописни грешки,но използвам КРЕДОР

Цената на процедура с фраксел в БГ е около 1000 лева за лице. Представям си за стрии на дупето колко ще е... А пък като сложим и 4-5 процедури поне, си излиза една доста солена сума  Sad

# 35
  • Варна
Хелена, ами заличи ми само дребните стрии, но аз ходих само веднъж. Ако се ходи поне 2-3 пъти предполагам ще има по-голям ефект. А стриите ми са стари и бели, имам и тънки и по-дебели.

# 36
От този "green peel "  няма ли да станат петна от слънцето на третираното място ?

Rouzi знаеш ли някъде в София да има такова студио ? Аз бих дала 1000лв. и повече !

# 37
  • Варна
Остават петна ако се печеш на солариум или слънце, то затова се прави само зимата и после два-три месеца никакво излагане на слънце.

# 38
  • София
От този "green peel "  няма ли да станат петна от слънцето на третираното място ?

Rouzi знаеш ли някъде в София да има такова студио ? Аз бих дала 1000лв. и повече !

Краси67, напиши в гугъла "фраксел" и веднага ще ти излязат няколко клиники. В един от първите линкове има и цени на сайта. Не ги пиша тук, за да не става реклама. Wink

# 39
М ....този лекар от Варна го знам Peace 6те го посетя лятото, че и аз съм цяла целеничка нацепена.......направо по едно време докато бях бременна чувах как кожата ми се пука: #Cussing out  И аз знам  за д=р от Варна маха доста успешно бенки и бръчки..... само да  приключа с кърменето и  6те пробвам  ...... благодаря ти  sentex,..... че ме подсети за този човечец  ще следя темата изкъсо и ако  има ефект 6те разглася Hug Hug

# 40
  • На небето
Някой знае ли за лекар, който да работи с лазер към здравна каса? Имам направление, но не мога да намеря лекар. Става въпрос за заличаване на след оперативен белег на дете.

# 41
Пробвай в Токуда,имаха някои терапии,които се покриваха от здравната каса.

Общи условия

Активация на акаунт