Великденска трапеза 2010

• 81 815
  • 703
  •   1
Отговори
# 660
Во истина Воскресе! easter

Весел празник!  bouquet

# 661
  • ГОре на черешата...

# 662
Воистина Воскресе!

# 663
Воистина Воскресе!
Честит празник на всички ,които празнуват своя имен ден на този ден!Да сте живи и здрави!  bouquet  bouquet  bouquet

Да ви почерпя виртуално,днес моята мушмулка има имен ден  Grinning

# 664
  • Бургас
Честито Възкресение Христово ! Пожелавам ви здраве ,любов и много семейно щастие !  easter

Merydit , Честита ти именничка !Да ти е жива и здрава !

Хубав празник !  Hug

# 665
Христос Воскресе!

# 666
  • Испания
Христос Воскресе, мили момичета!

# 667
Христос Воскресе на всички сръчни кулинарки писали в темата!

Последна редакция: нд, 04 апр 2010, 17:09 от viola2003

# 668
Христос Воскресе!
Всичко което видях в тази тема е великолепно.Моите творения са съвсем скромни,но все пак ще ги покажа- таз годишните са от тук до края - http://katka72.snimka.bg/cooking/kulinaren.365923.18073509
Весело изкарване на празника!

# 669
  • София
Христос возкресе!

# 670
Dina767, с какво направи фигурките върху яйцата /тези с пеперудите и водните кончета/?

# 671
 Шеки-това са татуировки Laughing Много ми харесаха мотивите , просто бяха подходящи , но нямах представа дали е възможно да се сложи на яйце,но стана много лесно и по-добре от специалните лепенки , според мен , защото са много тънки и фини и не личи изобщо ,че е залепяно. Под някой от тях направих тревичка с гъбичка и акрилни бои.

# 672
Шеки-това са татуировки Laughing Много ми харесаха мотивите , просто бяха подходящи , но нямах представа дали е възможно да се сложи на яйце,но стана много лесно и по-добре от специалните лепенки , според мен , защото са много тънки и фини и не личи изобщо ,че е залепяно. Под някой от тях направих тревичка с гъбичка и акрилни бои.

Много са хубави, аз затова и те попитах - крада идеи  Mr. Green!

# 673

Много са хубави, аз затова и те попитах - крада идеи  Mr. Green!

Благодаря!Кради,кради- за идеи и мечти не се плаща HugПоне тук- Весел празник!

# 674
Честито Възкресение Христово на всички!

Ето го и моят Великден: Hug

И линк към целият албум- http://silva.snimka.bg/other/velikden-2010.488785

Общи условия

Активация на акаунт