За дължината на полата и възрастта?

• 35 414
  • 767
  •   1
Отговори
# 375
Цитат
Всеки иска да бъде харесван и да изглежда добре.
Това е така!Не споря!
Но не всеки иска да бъде вместван в някакви рамки и ограничения.
И ако има такива,то първата реакция е бунта.../пише го в най-елементарния учебник по психология/.

Аз например никога не съм харесвала това унифициране,уеднаквяване и клониране на хората.
И гледам да не се поддавам на манипулации...    Grinning

Но е факт ,че хората са слаби и така наречената индустрия за миларди им влияе...
Гледаш реклама за крем против бръчки,на която е снимана 15-годишна хлапачка,но така е гримирана,че изглежда като 35-годишна без нито една бръчка.
Е,как да не хукнеш към магазина?!
Или модните канали,ревюта...
Казваш си "Щом тези момичета са тооолкова слаби,значи така трябва.Това харесват мъжете...
Щом носят такива дрехи,значи това е модерно...а аз искам да съм модерна!"
Определено днешните млади момичета така виждат нещата.
Аз явно съм имала късмет да бъда тийнейджърка в едно друго време,което не е успяло да ме пречупи чак толкова.
Обичам да съм различна.Е,не чак до степен шарен паун...    Mr. Green

# 376
Мда, не съм се и съмнявала. Тук всички са уникални и обаятелни....като пластмасови чашки за кафе.

# 377
Не ми е цел да убеждавам когото и да било в каквото и да било.
Всеки е по своему уникална личност!Важното е да намери хора,които мислят като него.

# 378
Аз затова ще си ходя с дрехи като на баба ми. Защото сега е модерно зрели жени да се правят на тийнейджърки.

# 379
Една млада жена не трябва да се лишава от това да носи младежки дрехи, дори и къси панталонки, въпреки несъвършенствата във фигурата и./на млади години всичко е позволено/.Да не стане като неизживяната младост и започнем да носим шорти и тишърти на една зряла възраст и да станем обект на подигравки.

Последна редакция: пт, 15 яну 2010, 00:22 от viola2003

# 380
Във всеки случай, аз от костюмите си ала Калиста Флокхарт скоро няма да се откажа, освен че се харесвам в тях, ми струват и едно малко състояние.
Околните си ме възприемат добре, а тези от обкръжението, които ми се зъбят просто знам защо го правят Mr. Green
ПП. Не ми е криво огледалото.

Интересно ми е до кога? До възрастта на Лили?

# 381
Костюмите на Калиста Флокхарт и на нея не и стоят добре ... Просто аз не мога да възприема сериозно жена с толкова къса пола / говорим за сериозни професии /. Някак си не ми вдъхва доверие и се чудя защо и е нужно да се подкъсява толкова  Rolling Eyes

# 382
Внимателно изчетох всичките страници. Някои мнения са написани интелигентно, други не чак толкова.
И всичко се върти около:
- как аз се чувствам удобно/красива
- как е редно да се облича жената според някакви утвърдени незнайно от кого правила.

Как пък нямаше за 25 страници една жена да каже, че начина й на обличане поне малко се влияе от това да се хареса на мъжа си. Ама после да няма мрънкане като питаш мъжа си "хубава ли съм" и той да каже "ама прекрасна си", само че без дори да погледне към нея, а да продължи да си гледа мача по телевизията.

# 383
  • София
А ако аз не харесвам мъже в костюми, но на него му се налага да ходи в тях, защото е такъв дрес кода?  Thinking
В коя хипотеза попадаме - на непиталите или на несъобразяващите се?

Защото може на съпруга ми да му е най-кеф да ме гледа по черни прашки, ама някак си да има бариери да се появя в този вид сред хората.  Mr. Green

# 384
Внимателно изчетох всичките страници. Някои мнения са написани интелигентно, други не чак толкова.
И всичко се върти около:
- как аз се чувствам удобно/красива
- как е редно да се облича жената според някакви утвърдени незнайно от кого правила.

Как пък нямаше за 25 страници една жена да каже, че начина й на обличане поне малко се влияе от това да се хареса на мъжа си.
Е,той като ме е избирал ,явно е харесал и начина,по който се обличам.
Ако на пръв поглед не съм му събрала очите....

# 385
JKS много жени не очакват да получат одобрението на мъжете си, а си имат достатъчно самочуствие. Все пак отдавна сме извън тийн годините.

# 386
Аз също отдавна не съм тийн, ама това не ми пречи да ми е приятно жената да се облича по начин, който ми харесва и да се съобразява с вкуса ми.
Значи може да даваш в дупето само за кефа на мъжа, или да му переш чорапите, ама да облечеш роклята, която той е избрал, а не тази с която си въобразяваш, че си хубава, е прекалено голяма жертва?

И не ви пречи във всяка тема, в която жената се чувства пренебрегната да давате съвети как да носи секси дрешки, а тук се влияете само от собствената си представа за правилно. Грешка.

# 387

Как пък нямаше за 25 страници една жена да каже, че начина й на обличане поне малко се влияе от това да се хареса на мъжа си. Ама после да няма мрънкане като питаш мъжа си "хубава ли съм" и той да каже "ама прекрасна си", само че без дори да погледне към нея, а да продължи да си гледа мача по телевизията.
Съпругът ми е либерален и не ми се налага да се обличам по негов вкус. Това по-скоро е типично точно за тийновете.
Имам една приятелка обаче, която значително промени стила си на обличане заради гаджето си. Постоянно и мърмореше, че тук никой не ходел с къси поли, с по-изрязани деколтета, с високи токчета, трябвало да се облича по-спортно, да ходи с маратонки и т.н. Мацката е на 27 години, слаба, с много хубаво тяло. Не знам защо се остави така да й набиват в главата какво да носи и какво не.

# 388
JKS ще ти отговоря, защото оставам с усещането, че не си попадал на истински и уважаващи се жени. Представи си, че има двойки, които прилагат в секса само неща, които са приятни и за двамата. Никой не прави компромиси с удоволствието, все пак трябва и на двамата да е повече от приятно и да продължава това с години. Споменаваш и грижата за другия, аз не се грижа за дрехите на половинката си, включително и чорапите му, но не виждам какво толкова неприятно съзираш в това? Стигнахме и до облеклото, никога до сега не съм си купила нещо, защото е харесало на някои друг. Не мога и да си представя аз да избера дреха за съпруга си. И ако си вникнал в постовете темата е за съвсем друго.

# 389
Абе защо все за жените. Ами мъжагите , дето демонстративно се чешат по топките? Ами чичковците с голи шкембета и дядовците с къси гащета?
Като чета тука какъв морал се раздава, вече почвам да си мисля, че съм попаднала не в БГмама а в ордена на кармелитките примерно.
При мен има една истина. Не ми харесва да гледам грозни неща. А грозните неща не е задължително да с стари.

Общи условия

Активация на акаунт