Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 57-ма тема

• 86 032
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
   Лабрекс,не обърнах внимание,има ли рецептата на фугасчетата?
   От толкова вкусотии,човек вече се чуди,коя рецепта да гледа,коя да преписва..... Crazy

Аз днес се опитах да направя едни  гевречета от кондензирано мляко.Много ни харесаха! Grinning

# 691
За днес печени пилешки бутчета и шоколадов сладкиш с майонеза на Сладка Хапка. Simple Smile

# 692
Момичета, минавам само да покажа бейгълчетата и заминавам, ще се видим пак след една седмица, лека и спорна седмица ви желая  Hug

# 693
  • Русе/София
Добра вечер.В къщи похапваме винен кебап с бял ориз

много го харесваме,а също така по желание на мъжо-кисело зеле салатка

Приятна вечер и хубав уикенд

# 694
За тези, които ме питаха за гъбения сос, с малко закъснение, ще кажа. Запържвам в масло пресни гъби. Като поомекнат добавям 1 с.л. брашно и разбърквам. Наливам на око (горе-долу 1 водна чаша) прясно мляко и разбърквам, докато се сгъсти.  Подправките са сол, чер. пипер и малко уни сос.

А ето вчерашното ни меню - ориз с гъби и зимна салата от домати и лук:

И тази вечер - панирани пилешки пържоли и зелева салата:

# 695
Marieta,всичко е много вкусно при теб! Grinning Особено оризчето с гъби! Flutter

# 696
  • Пазарджик/Лондон
 Pety , ще споделиш ли рецептата за шоколадовият сладкиш с майонеза на Сладка Хапка?Много вкусен изглежда Heart Eyes.

tracy_t , чудесни са ти бейгълчетата Hug.

Селма , много са ти хубави гевречетата, отивам да прочета как си ги направила Hug.

Lois , много апетитно, както винаги   bouquet.

beniii , дояде ми се зелен фасул Heart Eyes.Права си - всичко, в което има смокини , е вкусно Hug.

kasier , много ми харесаха фокачините ти, ако ги има в любимите ти - сега ще ги видя, ако не - да кажеш как си ги направила Hug.

Marieta , и твоят ориз с гъби много вкусен ми изглежда Hug.

# 697

Neli4ka , страхотно преобразяване на боб чорбата!  bouquet
Ааа,не съм аз,а Емили.
Днес ще се отчета само с едни кютфенца.Едните са с кашкавал,а другите с кис.краставичка.

Последна редакция: сб, 16 яну 2010, 14:37 от Neli4ka

# 698

Neli4ka , страхотно преобразяване на боб чорбата!  bouquet
Ааа,не съм аз,а Емили.

Съжалявам, извинявам се и на двете!  bouquet Ама в тая тема човек разноглед става. Grinning Все едно, наистина се впечатлих от преобразяването. Emmilly ,   bouquet!

Едно бързо сладкишче с тиква, ананас и сини сливи.

# 699
Селма , много са ти хубави гевречетата, отивам да прочета как си ги направила Hug.
    Мерси,Аелис! Simple Smile
    Ето тук е превода на половината порция.

# 700
Pety , ще споделиш ли рецептата за шоколадовият сладкиш с майонеза на Сладка Хапка?Много вкусен изглежда Heart Eyes.
Разбира се ,че ще я споделя. Simple SmileНе само изглежда ,а наистина е много вкусен и много лесно се прави. Simple Smile
http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,868.msg122188.html#msg122188

# 701
  • Пазарджик/Лондон
 Селма ,Pety - благодаря ви  bouquet!

# 702
  • DE
Днес у нас
Пърленки със сирене,спагети и  агнешко-телешки кърначета

Лека вечер!

Цитат
Днес ще се отчета само с едни кютенца.Едните са с кашкавал,а другите с кис.краставичка.
Neli4ka какво е кютенцa,sorry,но ми стана смешно Mr. Green hahaha

Последна редакция: пт, 15 яну 2010, 20:57 от matze

# 703
След всички тези вкусотии и красоти  няма да ви изброявам-просто сте перфектни  newsm51за днес,/че сме на диета/и само ви чета
пилешка супичка,пиле с грах и една тортичка.

# 704
  • Бургас
Хайде нещо и от мен  - Мусака в гювеч

Общи условия

Активация на акаунт