Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 57-ма тема

• 86 032
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
  • София
esy,  страхотни сърми - препоръчай марка зелеви листа (ако ги купуваш де)
Lois,  чудесно предложение - купила съм си преди няколко месеца ринг за такова сервиране - може пък и накрая да го изпробвам Simple Smile
tracy_t, бейгълите са супер

от мен едно 24 часа мариновано свинско с бекон и гъби (рецептата беше в коледните рецепти тук във форума):

# 706
  • У дома !
Мъфини с банан и шоколад  chef
http://tofini.snimka.bg/cooking/az-gotvya.352050.16957025

# 707
Момичета, невероятни предложения отново! Цветенца за всички!  bouquet

kasier, beniii,  Hug Hug
Supermint, ние си го правим! Грозят ми балкончето , но много обичаме зеле и решихме, че е най-добре да си правим. Благодаря ти!  chef

Ето рецептата за бисквитената торта - най-обкновена с домашен крем и бисквити  Hug

Последна редакция: сб, 16 яну 2010, 11:04 от esy

# 708
Pety , ще споделиш ли рецептата за шоколадовият сладкиш с майонеза на Сладка Хапка?Много вкусен изглежда Heart Eyes.
Разбира се ,че ще я споделя. Simple SmileНе само изглежда ,а наистина е много вкусен и много лесно се прави. Simple Smile
http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,868.msg122188.html#msg122188
а при печенето слага ли се фолио ?

# 709
  • София
Добро утро!
 Вчера у нас хапвахме пълнено пиле с ориз и гъбки
ето снимка на порцията

Aelis, мъфините ти страхотно биха допълнили вчерашната ни вечеря Hug

Бени, обожавам зелен фасул, за жалост само аз го ям и за това го приготвям рядко  bouquet

TiFoNi, мога ли да те помоля за рецептата за мъфините това е любимата ми комбинация банан с шоколад Praynig

esy, при теб е неустоимо, както винаги.

Marieta, с теб сме приготвяли почти едно и също.

labrex, признала съм те за майстор на сладкишите  bouquet

# 710
Страхотни кулинарки сте милички, поздравления от мен!!!  newsm10 newsm10 newsm10

Първо да се извиня на Petushka, че не съм отговорила, но имам проблеми с нета.
 Ето рецептата за пудинга от козунак и банан:

300г козунак се начупва на парчета в тавичка и към него се добавя се нарязания банан. Залива се със сместа от разбито яйце със 1ч захар и около 500мл прясното мляко. Пече се в загрята фурна на 160 градуса до зачервяване. Може да се направи и с кекс или кроасани ако имате останали и вече изсъхнали.

И после на Аелис, ето рецептата за италианска салатка с ориз:

Продукти:1 ч.ч. сварен ориз, овкусен със сол, 2 бр. печени чушки, 1/2 малка глава нарязан на ситно лук, нарязани на ситно 5-6 маслини без костилки, 2-3 щипки риган
Чушките се обелват, нарязват на ситно и се слагат в купа. Добавят се ориза, маслините, лука и се овкусява със сол, зехтин и ригана. Всичко се обърква и се срвира в салатена чиния, украсена и оформена по желание.
Идеята ми дойде от блога на Танита, но я направих по мой начин.

И приготовленията ми вчера: италианска супа топчета със спанак и салата Снежанка:

# 711
esy   за съжаление не мога да отворя линка,иска парола.

# 712
  • София
Може ли някой да ми даде линк за тортата "вишневи тръбички", нещо не я откривам. Благодаря ви предварително.

# 713
  • София
Може ли някой да ми даде линк за тортата "вишневи тръбички", нещо не я откривам. Благодаря ви предварително.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=351414.msg9458297#msg9458297 Над тази рецепта е и другата

# 714
Здравейте момичета търся рецептата за баница с локум

# 715
  • София

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=351414.msg9458297#msg9458297 Над тази рецепта е и другата

Аглея   bouquet

# 716
Здраейте и от мен в съботната сутрин,като за начало да пожелая на всички ви хубав уикенд и много вкусни гозби Hug
Аелис много апетитни мъфинки особено последните с натуралния шоколад Heart Eyes
mitsie медовика изглежда страхотно Heart Eyes
labrex прияде ми се от  твоята запеканка  bouquet
esy уникални снимки,толкова се възхищавам на уменията ти.  bouquetсвинското в зелев лист е умопомрачително Crazy
Lois много апетитно изглежда оризчето с телешко,а за снимката нямам думи  bouquet
Селма ракошни гевречета Heart Eyes
tracy_t много са станали бейгълите ти Heart Eyes
Marieta мерси за рецептичката на гъбения сос  bouquet
и сега от мен за вчера ,скромно,но за толкова ми стигат силите(такъв мързел ме е налегнал)
яйца на очи за обяд
бърканата пица на maia444 за вечеря.

# 717
За закуска направих Американски палачинки със сметана и кленов сироп:

# 718
esy  за съжаление не мога да отворя линка,иска парола.

Бени, извинявай, нещо съм объркала линковете Embarassed Оправих го сега Peace

vangobi, alximika, БЛАГОДАРЯ ВИ МНОГО!  bouquet

# 719
Имам въпросче
каня се най сетне и аз да направя тази бъркана пица, но
бърканата пица като обикновената ли е на вкус?
предполагам става по лесно и бързо, но иначе вкуса какъв е?
мерси много

Общи условия

Активация на акаунт