Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 57-ма тема

• 86 071
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
Меридит, малко съм се объркала с тортата, Зайка Байка я е правила.
tracy_t, сандвичите пържени на тиган ли са?  newsm78 Търся подобни в една друга тема.
Може ли вкусните купчинки на Лабрекс от 1 стр.?

Да, намазани с масло от външната страна и на тефлонов тиган (отвътре не ги мажа, слагам моцарела и салам някакъв, моцарелата се разтапя и става разтеглива като дъвка, така най - я обичам) ... няма така вкусотия  Mr. Green

# 76
Леля Ог- браво на твоята малка помощничка със златни ръчички .  Heart Eyes
Аелис - заповядай рецептата за ябълковия пай- http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=371720.msg10353554#msg10353554
Крем питата ти е мммм....изглежда много вкусно.   bouquet

# 77
  • София
Хайде и аз в новата темичка Laughing

Пепика,   bouquet за теб

tracy_t , страхотни сладки си направила,останах с отворена уста пред екрана Peace
didibu, кейка изглежда много сочен.
Supermint, и при вас е било много вкусно Simple Smile
t ilieva, хареса ми палачинковата торта, а за вкуса не се и съмнявам Wink
Ягодке,честит рожден ден!Бъди здрава и много обичана!!!Тортата ти е невероятна   bouquet
Алхимика, честито и от мен, лека бременност ти желая с най-хубавото бебче накрая.Ти ще си августинка 2010, tracy_t е августинка 2009, а аз съм 2008г.И мен ме върна в спомени от преди 2 години с тази хубава новина Hug
Бергкристал, и аз не бих отказала от твоята супичка Peace
Леля Ог, браво на щерката Simple Smile
Аелис , страхотна крем пита Peace

От мен Изварени ушички по рецепта на Селма   bouquetСтрахотни са на вкус, препоръчвам ги горещо.Аз утре май ще правя пак,че днешните отидоха Laughing

# 78
  • Пазарджик/Лондон
ilrai78 ,ивка27 - ето рецептата за крем- питата : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=222771

пеп-4o , в темата някой беше писал, че я е правил без белтъците и пак беше станала вкусна, така че не е проблем, може да ръснеш малко орехчета отгоре, аз така направих между крема и белтъците Wink.Карамелизирах захарта за сиропа, не отнема много време, а дава фин карамелен вкус.

nordina , благодаря ти за рецептата  bouquet.

Последна редакция: ср, 06 яну 2010, 16:22 от Аелис

# 79
Аелис,Галка,заповядайте ...

Тиквен кейк с орехи и стафиди

По някое си време реших,че трябва да обогатя аромата и добавих портокалов сос ....

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 80

пеп-4o , в темата някой беше писал, че я е правил без белтъците и пак беше станала вкусна, така че не е проблем, може да ръснеш малко орехчета отгоре, аз така направих между крема и белтъците Wink.Карамелизирах захарта за сиропа, не отнема много време, а дава фин карамелен вкус.

Мерси, Аелис, ще пробвам така  Peace

# 81
didibu,заповядай  Hug ....тук е описано подробно
Пиле с ориз,шунка и кашкавал

Добре,че се върнах да разгледам отново .....и как съм пропуснала....обожавам шоколадов кейк със вишни/като няма слагам  череши/  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 06 яну 2010, 17:05 от nordina

# 82
Честита новогодишна тема.
Алхимика,лека бременност ти пожелавам.  bouquet
За няма и един ден сте изписали 6 стр. Hug
За да не е спам ще постна вечерята от снощи.Апарата пак се развали #Cussing out и снимката е правена с тел-а. EmbarassedТрябва да се обърне,но и така се вижда,за какво става въпрос.
Яхния от телешко,лук,моркови,грах и зрял боб,домати+дом.пюре.

# 83
ЧЕСТИТА НОВАТА  2010 година МОМИЧЕТА И МОМЧЕ!!!!!
Желая ви щастие, късмет, добри деца, любящи половинки, красиви мечти и здраве в изобилие, за да се радвате на всичко това истински и от сърце Hug Hug Hug

Не съм ви забравила, изживях тежък момент в семейството ни - здравословен проблем и не ми беше нито до празнуване, нито имах вдъхновение за снимки, въпреки това..... живота продължава.
Питката за Бъдни вечер

баница

изпечена, на която забравих да сложа яйца  ooooh!
Баклавата с локум

newsm78 ooooh! как се намаляха тези снимки, съвсем изтрещях  Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 06 яну 2010, 21:01 от Пепика

# 84
Пепика, тази баница с какви кори е правена, изглежда зашеметяващо!

# 85
  • забравих си мисълта...
Аз докато отсъствах сте наготвили като за световно. Човек само преглъща и не може да откъсне поглед от монитора.

Pepika, Tracy_t, Pinki_81 , Nordina, Didibu, Mrieta, Supermint, T_ilieva, Ягодке, Бергкристал, Леля Ог, Аелис  големи вкусотии сте сътворили  smile3501 newsm10!!!

Пожелавам от сърце лека бременност и безпроблемно раждане на Алхимика  Hug!
Честит рожден ден на Ягодка  newsm59, да ни е жива и здрава!

От мен Кeкс със сладко. Не успях нито да го поръся с пудра захар нито да снимам парченце, че беше за подарък и набързо изчезна.

# 86
tracy t - тези бисквити във формата на подкова са ми любими, кажи ми рецептата!  bouquet а Даниел е много красиво бебе  Hug

Ягодке, честит рожден ден мила! Много здраве  и мечти, превърнати в реалност и пари за да ги осъществиш  Hug
Пепс, искам от твоите сарми, с месцето :whistle
alximiка -  Hug честито  и леко бременеене, яж и спи на воля,  сега имаш оправдание  Wink Пожелавам ти здраво и спокойно бебче  Hug
Marieta - точих ги бе...... Flutter на целия зор, дето вървях, като лява пчела  ooooh!
Ето и останалото, което снимах.
Сарми

баница с  кори на сач

баница със фини кори

Друсан кебап, ама аз моя не го друсах, ами го метнах във фурната, че всичко беше на тагъдък, хаха нова дума

Последна редакция: ср, 06 яну 2010, 21:10 от Пепика

# 87
Момичета благодаря ви на всички за милите пожелания.  bouquet

леля Ог нищо специално няма на първата снимка,това са нарязани на хапки пилешки пържолки от бут,на лек огън са запържени в олио,като станат златисти исипвам повечето олио и слагам масло(колкото повече сложа,толкова повече хляб се изяжда Blush) и воала готово е за папкане Heart Eyesподправям само със сол Peace

# 88
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС!!!
Кога напълнихте 5 стр. със вкусотийки  Peace
зАЩОТО МИ Е НЕВЪЗМОЖНО ДА СПОМЕНА ВСИЧКИ,ЩЕ ОТБЕЛЕЖА САМО ОТ ПОСЛЕДНАТА СТРАНИЦА.
Пепика ,баницата и баклавата ми грабнаха окото  Peace
Venetta ,кекса и така се вижда,че е страхотен  Peace
nordina ,тиквения кейк в най-скоро време ще го правя  Peace
Marieta ,тия кошнички как ги направи?
Аз,колкото да не е без хич с една скромна обикновена бискв. торта

# 89
И последно това от празниците - Неаполитанска палачинка - пълнеж от кайма и гъби, трябваше да има и кисели краставички, но видях, че съм ги забравила, като вече навих рулото. Украса - няма.......... и така се изяде.

Общи условия

Активация на акаунт