Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 57-ма тема

• 86 073
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
vangobi, nordina,  Аелис, много сте мили! Ще и покажа какво сте написали, да и червенеят ушите, а и за стимул!

Аелис, изпревари ме с крем-питата! Аз даже докупих кори, за да я направя, но едно друго нещо съм заредила сега в хладилника, дано стане и довечера ще ви го покажа  Laughing

vangobi, аз никога не смалявам предварително снимките, просто пиша [ img width=300 или 400 ] и те си стават нормално големи. Даже напоследък като видя, че едната излиза по-висока от другата и коригирам само нейния размер с малко повече или по-малко. Опитай, дано стане!

nordina, тези кюфтенца малко ми напомнят за едни тиролски и устата ми се напълни със слюнки при този мил спомен!  Laughing

# 61
nordina, и аз искам рецептата за тиквения кейк.

# 62
  • сред люляците
Ягодка, Честит Рожден Ден! Много здраве и щастие!    bouquet

nordina, страхотен тиквен кейк!

Леля Ог, браво на щерката Hug

Аелис , определено си личи колко е вкусна крем-питата Heart Eyes Ще дадеш ли линк към рецептата? Blush

Аз реших да експериментирам на тема  зелева чорба. hahaha Получи се една вкусна Супа топчета със зелева чорба Joy

Да са живи и здрави всички именници!

# 63
EEEEEEEEEEEEEE, а аз съм пропуснала да прочета...
Алхимика, честита бременност, желая ти да е много лека и спокойна, безпроблемна. Аз съм августинка 2009, ти ще си 2010. Ех, какви хубави емоции бяха, иска ми се и на мен пак  Blush

# 64
    Алхимика,много се радвам за Панадолко! Hug

Пеп-4о,сармите ги искам "райт нау"!!! newsm22  Толкова рядко ги правя за съжаление......

Сармите са уникално вкусни така, с месце и вътре, и около тях  Laughing

Аелис, тази крем пита я чета от няколко дни. Обичаме сочни ссладкиши, но не обичаме печени  белтъци. Ако се абстрахираш от белтъците отгоре, ще стане и само така, без тях, нали?

Илианка, аз зимата във ввсяка супа слагам зелева чорба, добре, че моите не четат тук. И да не си посмяла да си пишеш с чавето пак  Crossing Arms Crossing Arms

# 65
  • сред люляците

Илианка, аз зимата във ввсяка супа слагам зелева чорба, добре, че моите не четат тук. И да не си посмяла да си пишеш с чавето пак  Crossing Arms Crossing Arms

Ще си помисля по въпроса... Пък ти да не мислиш, че аз казвам какво има в супата. Милото като не знае какво има, яде и му харесва. Като му кажа, казва че не е яде такива неща newsm78
А Никол последния път, когато правих куркудена чорба каза " Я, супа с пържоли" Shocked " Такава не съм яла. Ама тя с лимони ли е вътре?" Аз казвам: Да, да. С лимони е. Яж.
И тя доволно си похапва Joy Joy

# 66
Честито на всички именници!Да са живи,здрави и много щастливи!

tracy t , благодаря ти...за сосчето на салатката от чери домати ....смесих кисело мляко на баба с майонеза и малко чесън ,добавих и куркума.За тортата която казваш може би ме бъркаш не съм правила торта ...това което показах беше сладък покрив..само че вмоя случай го бях направила като тухличка  Simple Smile а отгоре е намазано само с течен шоколад  Simple Smile
А палачинковата торта  rapi ,ще се направи със сигорност....много вкусно изглежда  Peace

# 67
  • Варна
Честит рожден ден на Ягодка.
Да си много щастлива newsm59
Честит имен ден на всички  bouquet
А Благодаря на Пепика за новата тема.
Аелис, точно днес си мислех за плодова пита.
Твойта е станала страхотна.
Моляте за рецептата.
сега съм на работа и после ще Ви погледна вкусотиите Blush

# 68
  • София
Ще се пробвам набързо за кратък отчет от Коледа ,докато бебето  спи . Не съм снимала много,че ме досрамя  Laughing .

Честито момченце на Мама Цоцоланка   bouquet  Hug  Heart Eyes ! Маме , да сте живи и здрави с малкото човече и цялото семейство   bouquet ! Да  имаш само здраве ,любов  и щастие в живота си  Hug !

Честит Рожден ден ,Ягодка   bouquet ! От здраве и щастие да не се отърваваш  Hug !

Та от Коледа...Направих десет тави с мъфини  Mr. Green  . Солени със сиренце  по  рецепта за солен кекс на Пети.  И сладки по моя измишльотска рецепта - ванилово портокалови орехови мъфини пълнени с течен шоколад  Crazy . Десетте тави изтраяха два дни. Почти .

Имаше пълнено пиле ,сърми и пържолки на фурна .Ето порция

и още питка , салати  и пържени месца и свински гърди

От Нова година - по-късно . Довечера ще си ви прочета на спокойствие  Mr. Green .

Приятен ден на всички  Hug !

Последна редакция: ср, 06 яну 2010, 14:42 от Kafenceto

# 69
tracy_t, сандвичите пържени на тиган ли са?  newsm78 Търся подобни в една друга тема.
Може ли вкусните купчинки на Лабрекс от 1 стр.?

# 70
Може ли вкусните купчинки на Лабрекс от 1 стр.?

meri1966, заповядай - Вкусни купчинки с кайма и още нещоbouquet

# 71
Аелис много добре изглежда тортата

Алхимика лека бременност

Краси успех с тортата

поздравления за всички   bouquet

# 72
labrex, благодаря ти много   bouquet

# 73
Влязох само да поздравя Алхимика, страхотна новина. Дано бремеността ти да е лека и да родиш здраво бебенце.
Поздравявам и всички именници днес.

И за да не е само спам, ще ви покажа какви кашкавалени кошнички направих, довечера ще ги пълня със салата от китайско зеле и моркови:

# 74
Аелис,Галка,заповядайте ...

Тиквен кейк с орехи и стафиди

По някое си време реших,че трябва да обогатя аромата и добавих портокалов сос ....

Илианка,сърдечни благодарности  Hug  Колкото и да съм голяма още се трогвам от похвалите  Blush

Леля Ог,онези кюфтенца ме доведоха до тези кюфтенца  Laughing

Илиева,заповядай рецептата за....

Празена баница със сирене и маслини  

Общи условия

Активация на акаунт