Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 57-ма тема

• 87 037
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
Всичко най-хубаво пожелавам на именниците!
Вече наистина,Честит Рожден Ден, Ягодке!    bouquet
.... и страхотна торта

пеп-40,сармите са много апетитни  newsm22
zaika baika, супата е екстра, а тирамису-то ,направо го чувам  - Ела,изяж ме!  Crazy
alximika, чудесен отчет при теб   Simple Smile , поздравления за хубавата новина!
заповядай рецептата

# 46
Селма отивам,адаже ако искаш ще постна снимки от всичките пъти които съм го правила bowuuкой се е оплакал Twisted Evilда го изям Mr. Green

didibuмерси  bouquet

# 47
Краси, Леля Ог, мерси  Hug Мерси на всички за добрите думи Simple Smile
Краси.мира, ще чакаме да видим тортата  Peace
Леля Ог, кажи сега тази рецепта за пилето на 1 стр., със сиренето и пюрето от грах, че много хубаво изглежда и може да го спретна и аз. Още нямам намислено меню за днес.
Суперминт, и твоето пиленце е чудесно. Ще погледна и твоята рецепта   chef
Алхимика, хаха, ами аз правя почти винаги по една половин доза сладки, за да не остават. Винаги пращам в офиса и за колегата ма мъжа ми  Joy Joy Joy та и той намазва. Ама като дойдете в Прага ще ви почерпя и вас без никакъв проблем.
Роца, мерси за отговора, ще потърся в тортенската тема.
Ягодка, честит рожден ден, страхотен порадък, с удоволствие да си го ползваш. Страхотна тортичка, получила ти се е украсата с този шоколад  Heart Eyes
За коктейлчето кой питаше - има два банана, десетина пресни ягоди (от фризера де  Mr. Green), мляко на око и съвсем малко захар. Ама чуден беше (това за две чаши)
Рецептите за сладките ще пусна следобед, че сега трябва да излизам, работата ме зове (детето и то  Joy Joy Joy)
И за да не е празен пост, една снимка от снощната ми вечеря  Joy Joy Мъжа заспа в 8 преди детето и аз чаках чаках да се събуди и накрая си спретнах сандвичи, че не ми се топлеше манджа  Mr. Green

Лек и приятен ден на всички и честит имен ден на всички празнуващи

# 48
Лабрекс мерси   Hug леле какъв съм заплес  Blush Blush Joy засрамих се, то си пише ч.ч а аз си мисля за по половин литър - срамота и резил

# 49
Пепика- благодаря за новата тема!
didibu- чуден сладкиш.. Flutter
supermint- много апетитни пилешки гърди.. Crazy
Ягодка- Честит Рожден Ден !   bouquet Тортата е страхотна .   chef
Честит Празник и на всички именици ! Нека бъдат живи и здрави!

alximika- чудесна новина  Party лека бременност и здраво бебче на финала.  Heart Eyes
пеп-4о- много обичам ляхмаджун...  newsm22

ябълков пай

# 50
Понеже често се случва да се качват огромни снимки...както Пепчо е писала, нормално е по-новите момичета да не са наясно с правилата и уговорките...ще сложа с първият пост образец на размера снимки, който е допустим, макар и максимално допустимият размер за публикуване да е доста по-голям от приятното за гледане. Предлагам ви максималният размер да е нещо такова, за да заема по-малко място и да е приятно за окото ( приблизително разбира се) Rolling Eyes
И ще добавя от правилата сайтове за намаляванеи на снимките, дано помогне и да е малко по-пригледна темата.. Grinning

Ягодке честит рожден ден! Много здраве и късмет!  bouquet  bouquet

Последна редакция: ср, 06 яну 2010, 12:26 от L e o

# 51
Броколи супа и таглятеле с гъбен сос.

# 52
yagodka!!!!! Да си жива и здрава! Честит ти рожден ден!   bdbaloni smile3510 Много здраве, много любов, много късмет, много положителни емоции! Честит подарък, със здраве и удоволствие да си го ползваш! Тортата ти е перфектна!

alximika, чудесна новина!  Лека бременност ти желая, да мине времето неусетно и да си родиш прекрасно бебче!  newsm51

На всички именници, честит празник! Да са живи и здрави, много щастливи!

didibu, на нас пюрето също много ни хареса, ще го ползвам и при други ястия! Отново благодаря!   bouquet Днес ако може да сложиш и рецептите за спагети с гъби и кейк с шоколад и череши!  Laughing
Pety , записвам и аз рецептата за хляба, за всеки случай!
t_ilieva, alximika, много ви благодаря за комплиментите! Вие и двете пак сте наготвили сто вкусотии! Записвам палачинкова торта, а картофените хапки ще минат в предните редици в списъка с рецепти за приготвяне!
alximika, това първото какво е, дай рецепта, моля!
Селма, чудесна е питата! В събота ще приготвя и аз Панадолко, пък да видим какво ще се получи. 
bliznacite2004, много красиво сервирано!
tracy_t, Роца, рецептата е рецептата е на dididbu и е много вкусна! Ето тук   е оригиналът. Аз го направих с пилешко месо и пушено сирене (не му знам името). В соса с хлебните трохи сложих и няколко задушени гъбки и черен хляб, защото нямах бял. Останалото е същото (почти  Laughing). Дано и на вас да ви хареса толкова много!

И понеже нямам снимка, ще ви покажа малката какво е спретнала за чаеното парти на куклите  Laughing Прави са хората за крушата и дървото! (надявам се, че  няма да се сърдите)

Приятен ден на всички!

# 53
  • София
Леля Ог, с много вкус е подредило детето, браво.  
yagodka, честит рожден ден, желая ти много здраве и сбъднати мечти.

Благодаря на Пепика за новата тема  bouquet
 И да покажа какво имаше вкъщи за хапване вчера:
бобец

и  салата домати с босилек,  но снимката ми е голяма , а тук нямам как да я смаля.

Последна редакция: ср, 06 яну 2010, 13:09 от vangobi

# 54
ох, страхотен бобец, кажете ми някоя хубава марка, която лесно увира и после не седи твърда обвивката на боба, а хубаво си увира и боба и самата люспа, 4е няколко пъти купувам разни и все не са ми като домашен боб, а ги варя много...

# 55
Пепика, благодаря за новата тема   bouquet  bouquet  bouquet
Ягодка,здраве...здраве....и късмет...
всичко останало е от  теб bdbaloni

Илиева,Дидибу,довечера ще напиша рецептите  Hug
Да си покажа днешните гозби ....

Тиквен кейк с орехи и стафиди

Пюре от тиква за сладкиши и бисквити......от останалата тиква

Кюфтенца с картофи в сос от топено сирене

Леля Ог,трябва да се гордееш със щерката.Да ти е жива и здрава Heart Eyes

Последна редакция: ср, 06 яну 2010, 22:16 от nordina

# 56
  • В сърцето на живота!
Ягодке честит рожден ден!Тортата е много сладка. Crazy
Честито на всички именици!  bouquet

# 57
  • София
ох, страхотен бобец, кажете ми някоя хубава марка, която лесно увира и после не седи твърда обвивката на боба, а хубаво си увира и боба и самата люспа, 4е няколко пъти купувам разни и все не са ми като домашен боб, а ги варя много...
Този е такъв какъвто го искаш, но проблема е , че не мога да кажа марка купувам го насипно от зеленчуковия до нас.

# 58
  • Пазарджик/Лондон
Ягодка, честит рожден ден Hug!Чудесен  подарък си получила  bouquet.

nordina , с нетърпение очаквам рецептата на тиквеният кейк Heart Eyes.

vangobi , много ти е фотогеничен бобеца Hug.

Леля Ог , чудесно се е справила малката Heart Eyes.

Bergkristall , не съм приготвяла таглятеле, като ти гледам снимката - ще пробвам Wink.

bliznacite2004 , много ми хареса ябълковият пай, може ли рецептата?

tracy_t , много са ти хубави сандвичите, едни такива равномерно изпечени, преставям си колко са хрупкави Heart Eyes.

Вчера направих крем- питата на Кампари, ето резултата, дано си личи от снимките колко е вкусна Heart Eyes:

# 59
  • София
И аз купувам насипен боб /от пазара "Димитър Петков"/, накисвам го с вряла вода за 2 до 3 часа и после за около 20-30 минути от "засвирването" е готов в тенджерата под налягане.
От един много ситничък също съм доволна, но не се сещам марката...

Общи условия

Активация на акаунт