Кой ще изпревари с бебе януари, вместо ФЕВРУАРИ? (37)

• 20 420
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
Ще потърся в левчетата и тях там съм ги виждала.
Сега излизаме на разходка ( с колата Mr. Green) и ще проверя за термометри тук там, защото наистина електронните хич ги няма.
Ника, на Раче първото детенце и то е било голямо, а моето като беше въшка 2.800, сега това що  върви на слонче, та съм се ошашкала как ще го раждам. Сигурно е от смяната на мъжете newsm78, ама първия беше огромен, пък този си ми е нормален #Crazy

# 601
Добро утро и от мен!

Днес съм на ЖК, после ще докладвам!

Честито на мама   Раче, наистина внушителни размери, да и е жива и здрава!

Цитат
Мий, живачни май никъде не се намират вече, освен ако имаш някоя позната аптекарка да ти потърси. Нали ги забраниха.

Точно така е, забраниха ги, но не знам някъде може да е останал!

Хайде аз да се приготвям, до скоро!

# 602
добро утро,дани е честито новото бебче и да радва много мама Simple Smile аз сега се излюпих,така сладко си поспах,да не се урочасам тия дни спа като пън,но сънувам странни сънища-че страдам от болест,която даже не съществува,след това водите ми изтекоха и нямаше как да отида в болницата,защото спях и какво ли не там глупости.кой подхвана темата с хъркането,да се похваля?моя мъж хъркаше ужасно на старото ни легло-то не бяха дъскорезници,не беше шлайфане на дървесината,но сега сме на матрак от тия новите и от два месеца не е прохъркал,ама грам Simple Smile до тоалетната се видях,че ходя всяка вечер по едно и също време-в 2и 15,хахах и след това си заспивам пак,откакто ми се смъкна корема мога да спя по гръб без да се задъхвам много,но ставането ми е голям проблем.лек ден засега на всички,успешни прегледи и хубави новинки,отивам да пазарувам.

# 603
  • Burgas
Наистина живачните ги забраниха и ги няма никъде,аз имам един и си го пазя,че те са най точни май.
4ак сега видях 4е се имаме ново беб4е и то какво голямо,браво,да е живо и здраво,а как е родила.

# 604
честито бебче на мама Раче!  bouquetНаистина голяма беболана ShockedДа и е живо и здраво момиченцето!

# 605
Честито на Раче! Е на това се казва голямо бебче  Shocked! Да е жива и здрава!

Ели, Марго, чакаме ви след консултациите да разказвате  Hug!
Стерилизатор ми дадоха и няма да купувам. Мисля днес да изляза да накупя дребните нещица за болницата и за беб докато се разхождам. Да е с цел излизането ми  Wink.

През нощта ставам веднъж до тоалетна слава богу, ама после не ме питайте как заспивам пак...

Хайде хубав ви ден и дано Мяу драсне някой ред да знаем, че всичко е ок Peace

# 606
Честита принцеса на мама Раче,да и е жива и здрава и  много да я радва!

# 607
Здравейте на всички и честито бебче!

Аз да се оплача, че от седмица съм с хрема и нищо не помага - то капки вит.С, Стеримар, цитросепт...... #Crazy
Моля за съвет - какви капки мога да си взема, че да ми облекчат малко положението

Последна редакция: пн, 08 фев 2010, 20:31 от AnMary

# 608
Еййй, радвам се за Рачето  Hug Да и е здрава и силна девойката.

tsvetyv, пробва ли капките от клеева тинктура с физ. разтвор (10мл. : 5 капки)

# 609
Някой има ли идея дали могат да се намерят някъде живачни термометри, на тези електронните хич вяра им нямам. newsm78
Прави са "колежките" - забранени са вече, само електронни има и такива за ухо (цената им е над 50 лв.). #Crazy

Честито на мама Раче - голяяяяяяяяяма принцеса! Grinning
Живи и здрави да са!

# 610
Добро утро и от мен  Hug

Браво на мама Раче - героиня ще да е тя  Party Да й е жива и здрава госпожичката  Simple Smile

За хъркането - и мойто мило се оплаква от ок. 1-2 седмици, че хъркам. Ама ще търпи, при мен ще е още 1 месец макс, а при него си е постоянно  Crossing Arms амаха  Joy

Вчера се видях с приятели следобед, препекохме се на слънчице в Борисовата градина. Много приятно ми беше  bowuu Иначе се чувствам като отшелник и само за семейните проблеми мисля...

Иначе за болките ниско долу - при яйчниците - и аз ги имам, особено вечер като си лягам, ама си търпя и те отшумяват. Утре вече ще отида на консултация, та да видим как е маймунката  Heart Eyes

Вчера и аз си купих от превръзките за родилки - лелеее, те като памперси бе хора  Shocked Мъжът ми вика - да не объркаш памперсите за бебето и за тебе  hahaha

# 611
Бръмби, я попорави на първата страничка , кога се е родило новото бебоче, че си писала 11.02 или поне на мен така ми се видя

Много съм изкукала! hahaha

# 612
Ух, че готина новина в началото на седмицатааа  Hug Hug

Раче, жива и здрава да ти е принцесата, пу-пу, че отгледано бебче си родила  Hug Hug
Слънчо, Кристинче - мъжете ви са страхотни сладури, вече съвсем нямам търпение да го видя и моя дзвер какъв ще се появи, ама още малко да поизчака  newsm53

Аз изгладих днес дрешките на беб и всичко му е подредено вече. Подредила съм нещата за мен и за Бамбуча в пликове и мисля да ги надпиша, за да му е лесно на Веско да се ориентира в обстановката  smile3502

Освен това преоткрих една от тениските милото - моя любима, синичка, с акула на гърба и отпред едни изцъклени очи и под тях пише: "No fear", та мисля да се изтипосам, и да раждам с нея  smile3532

# 613
  • София
Добро утро ,  Hug

гледам снимките на бебоците и направо не мога да повярвам ,че още малко и всички ще се радваме на такива малки сладки човечета в къщи !  Heart Eyes Още ми е нереално някак... Whistling

Уикенда бяхме на селото ,а на мен хич не ми се ходи вече никъде. Пътуването ми е некомфортно , а и май не ми се мъдра от гнездото като цяло .

Миналата седмица бях на ж.к. и всичко е наред . Взех си 45 - дневния болничен и в сряда съм на запис на тонове. Доктора пак ме пита как ще раждам - другия път ще го питам има някакви индикации за секцио,че ме пита . Забравих само да питам колко е пораснал човека ,но иначе си отговаря по всички показатели на седмицата.

Вчера ходихме с майка ми и купихме някои неща за бебето ,но спалните комплекти определено ме затрудниха.  Tired  Купихме комплект уж долен,горен чаршаф и калъфка,а като го отворих имаше 1 долен с ластик и още един -нормален си . Горен нъцки.  newsm78

Успех на всички с днешните и предстоящи прегледи !  Hug

Честито бебе на Ра4е !!!   bouquet

# 614
ЧЕСТИТА БЕБОРАНА НА МАМА РАЧЕ !ДА И Е ЖИВА И ЗДРАВА!
Слънчо, Кристинче,ЕХ ЧЕ ХУБАВИ ЮНАЦИ.
АЗ НЕ СТАВАМ НОЩЕС ПО НУЖДА ,НО СУТРИН НЕ МОГА ДА СВАРЯ ДА СЕ ИЗСТРЕЛЯМ ОТ ЛЕГЛОТО.
tsvetyv АЗ СЪМ ОТ МЕСЕЦ С ХРЕМА И САМО КСИЛОМЕТАЗОЛИНА МИ ОТПУШВА НОСА.С КАКВИ ЛИ НЕ КАПКИ ПРОБВАХ.

Общи условия

Активация на акаунт