Кой ще изпревари с бебе януари, вместо ФЕВРУАРИ? (37)

• 20 223
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
  • София
И аз стискам палци на МяуPeace Но съм спокойна, защото е в добри ръце и доки си знае работата!  Peace

Хайде спокойна вечер от мен. Hug

Мдааа, нашия доки е ГОЛЯМА РАБОТА...дано успее да овладее нещата...  Praynig

Мойта походка е като на мноооого преяла патица... Laughing

Стиснати палци и на Пиленце.

Последна редакция: ср, 06 яну 2010, 21:40 от Karolin@

# 91
Значи стисваме веднага палчета и за Пиленцето. Дръжте се, момичета!  Hug

# 92
  • някъде тук
Стиснати палци за Мяучето и Пиленцето дано всичко бъде наред Praynig

# 93
  • София
Хайде и от мен стиснати палци и за Пиленцето!! Peace Малко остана, няма да се даваме!  Peace
Ралче, ти при кой ще си в Шейново?

Отивам да се опъна, че тези килца искат диванче  Mr. Green
Утре ще продължавам с четенето и писането  Hug

# 94
Ей, ама защо така, миличките? И от мен стиснати палчета за Мяучето и Пиленцето! Hug

# 95
  • Бургас
Дано всичко да е наред !  fingerscrossed

# 96
Силно се надявам всичко да е наред с Мяучето и Пиленцето  Praynig Стискам палци  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Малко остана момичета , но и аз определено искам да изчакам Февруари

# 97
  • София
Дано всичко е наред с нашите момичета ,но каквото и да си говорим бебевалежа започна с пълна сила.

Бобиш,от къде взе нощницата и пижамата ?

За стерилизирането и аз съм на мнение ,че е повече рекламен трик . Какво ще кажете за миенето на шишета в миялна ? Thinking

# 98
Аз бих се жертвала и за януари, но никой не ме пита. Когато дойде. Стискам палци и за Пиленце. Ех, почна се с тия задържанки...

# 99
Дано всичко е наред с нашите момичета ,но каквото и да си говорим бебевалежа започна с пълна сила.

Какво ще кажете за миенето на шишета в миялна ? Thinking

Като виден мързел съм "за", обаче не пускам чак толкова често съдомиялната, така че ако ми се наложи да ползвам шишетата, ще ги мия на ръка. В крайна сметка и за какво е тая четка дето върви с тях в комплекта. Трябва да се използва!
Иначе да ви кажа относно бебешката козметика, че аз взех на бебо пяната на Мустела, а като се свърши ще му взема шампоана за крусти. Също съм му взела и спирта и топоцина за пъпчето.

# 100
Късмет и на Пилеце  Flowers Four Leaf Clover !

# 101
И аз се присъединявам към групата на стискащите палци! Вярвам че всичко ще е наред с майчетата!!!  Hands Thumbsup

# 102
  • До Балкана
Пф, записвам се и аз най-после! Хайде успех на Мяу и Пиленце да се позакрепят нещата докато трябва!  Flowers Four Leaf Clover
Днес бродих като невидяла, беше прекрасно и никакви болки никъде - опасявам се, че бебето беше обърнато с главата надолу и от натиска ме боляха карантиите и след снощния йогийски сеанс май пак си дойде седалищно и вече нищо не ме боли! Thinking Знам ли и аз! Как да е, ще се чекна таз вечер пак да видим!

# 103
Ейййй, ponqkoga, все едно сме били заедно на пазар  Joy.....

Joy Joy Joy И аз се снабдих с две много симпатични ношнички  . . . . .  какво съвпадение Flutter

# 104
  • София
Стискам палци на Пиленцето и Мяучето! На мама Vanii желая да бъде силна и много кураж! Сигурна съм, че мъничето ще се съвземе и навакса, но трябва време и търпение.
Butterfly, нощничките описани от варненксите майчета ги видях в базара на Младост 1 (последна станция на метрото, точно на пазара има една двуетажна сграда - на първият етаж има банки и магазини, а на втория - магазинчета и празни помещения. Та там на 2-рия етаж има такива нощници. Леко шаренки и инфантилни са, ама лошо няма Simple Smile)
Успех на всички мами! Дано дочакаме февруари! Аз съм изтрещяла съвсем напоследък, настроението ми варира от  Laughing до  Cry и  #2gunfire , но се успокоявам, като гледам, че май май всички сме така.

Общи условия

Активация на акаунт