Кой ще изпревари с бебе януари, вместо ФЕВРУАРИ? (37)

• 20 226
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Никич, не че съм се засекла с Мяучето, а си писахме на скайпа предната вечер с нея преди да отиде при док. И тогава ми каза, че я е боляло цял ден и док я вика сутринта да я прегледа...
Тя ми каза, че след прегледа ще ми пише, но не ми писа изобщо вчера(беше на линия), аз и писах вечерта, но нямаше отговор, а днес даже не е на линия цял ден...което не е присъщо за нея... newsm78... А пък и телефона и нямам, за да видя к`во е положението...дано да са я оставили само за наблюдение... да изчака още малко бебока... Praynig

# 76
  • София
Ясно, Каро, гънката ми е отчела някакъв факт, ама какъв точно... Аз като видях новата тема, че и 4-5 страници и се шашнах, нищо не съм запомнила, извинявам се.
Дано Мяучето е добре и да е вкъщи.

# 77
  • София
Ааааа, туко що мъжът и ми писа...Мяу е в Шейново за задържане...иначе е добре. Това е. Друго не е написал.

# 78
Бръмби, аз си поръчах този комплект за 14 паунда.  Сега си чакам доставката от Алезар.  Wink Аз си ги взех, тъй като снаха ми ще ми даде помпа Авент. Иначе не бих.

Ника, късно те хвана пингвинската походка. При мен е налице от месец сигурно  Joy

Я бърже кажи, от кой сайт го поръча  Mr. Green. На мен най- вероятно няма да ми трябват толкоз шешички, ама на тая цена  Laughing!

Никаква пингвинска походка нямам, търкалям си се много елегантно даже  Whistling !

Eййй, Мяу, дано да е добре  Praynig !

# 79
  • York
Ааааа, туко що мъжът и ми писа...Мяу е в Шейново за задържане...иначе е добре. Това е. Друго не е написал.
Лошо. Дано да се прибере скоро.  Peace

star,пускам ти линк, но пише, че са изчерпани като количество. http://direct.asda.com/Philips-AVENT-Newborn-Starter-Set/0026457 … 2,default,pd.html

# 80
Ан тъй. Практиката е показала, че който е влязъл за задържане не е задържал много. Дано устиска.

# 81
  • София
И аз стискам палци на Мяу.  Peace Но съм спокойна, защото е в добри ръце и доки си знае работата!  Peace

Хайде спокойна вечер от мен. Hug

# 82
Ника и аз съм с пингвинска походка-мисля че бебето е заело стартова позиция в таза-имам чувството че усещам главата му-особено като се мърда и притиска разни работи-по стъпалата съм много интересна,даже мъжа ми спира задълженията си за да ми се полюбува докато се качвам по стъпалата в къщи-каза че такова зрелище не е за изпускане Whistling
Мяу да стиска кълки поне още 2 седмици... Praynig

# 83
Само се записвам и ще пробвам да чета.

# 84
  • София
Мяучето ни да стиска кълки до 36 г.с.  Hug

# 85
Пфууу, стискам и на краката палци Мяуче да устиска! Раничко е още, да се не дава  Naughty
Нощници и аз няма да взимам - и аз съм в Шейново, а и не ме кефят.
Моята походка си е същата  Simple Smile.

# 86
Стискам палци и аз на Мяу!!!
За походката-по-скоро е мечешка,ама на преяла мечка!Стълбите ми стават "мисия невъзможна",но напоследък определено мога да поям по-доволно и по-голямо количество от врабче!
Купих си и нощница за кърмачки(да си имам за в болницата) и пижама за кърмачки,че в къщи ми е по-удобно с пижама.

# 87
Здравейте и от мен  Hug Днес ми се разгони фамилията да обикалям по магазините  Tired
Накупихме най-важните неща за беба, харесах и леглото , утре ще отидем да го вземем Peace
Кажете какви шишета ще взимате, аз се двоумя межди NUK i CHIKO  newsm78

# 88
Дано нашата Котаранка да удържи фронта още мъничко.  Hug И аз стискам палци всичко да е ок.  fingerscrossed
Eftelya, прекрасни сватбени снимки.

# 89
Здравейте момичета, аз съм от януарките Grinning
Честити ви бебенца, само хубави новини ви пожелавам.

Аз минавам да ви кажа, че Пиленце е вече трети ден в болница, за задържане. Да стиснете по едно палче и за нея.

Хайде, още малко остана до февруари и истинския бебевалеж. Дано всички си дочакате желаната дата!
Късмет.  bouquet

P.S. на първа страница госпожиците ви са в гр., а младежите в кг. Много големи сте ги изкарали по 3 тона   Laughing

Общи условия

Активация на акаунт