Кога махнахте решетката?

• 3 353
  • 25
  •   1
Отговори
# 15
Много лошо е падал и нашият .Единият път направо на глава падна.
И като сметнеш,с прехвърлянето е повече от метър и половина височината от която пада.
Решетката съм я махнала след  второто му падане,около годинка и половина беше.
Има едни прегради които  са само за да не падне  насън.В будно състояние може да се качи и да слезе от креватчето сам.
Или докато спи  придърпвай леглото му  до вашето,за да не се изтърколи на  земята.

# 16
  • На дивана, под юргана
... а какво точно предствляват тези подвижни прегради и стават ли за малките легълца? Как се монтират? Май само за голямо, нормално легло съм виждала такива ограничители  Thinking

Не е за малки легла, за по-големи е.

# 17
  • София
Къде се продават тези ограничители, много са красиви. И дали стават за всички легла, защото мъжът ми се върна от джъмбо и ме разочарова, че нямало преграда, която да става за нашето легло, а то си е обикновено  newsm78

Моето момченце спи от няколко месеца на детско легло, наредила съм отдолу големи плюшени играчки, върху които да се призими при падане. Така хем не е грозна ситуацията с разни одеала и възглавници, хем е меко за детето.

# 18
До 6-годишни децата ми спяха в кошара с  решетка. Научих ги да я прескачат, когато видях, че са готови за това. Пред леглото слагах меки възглавници, та ако решат в мое отсъствие да правят акробатични номера, да не се потрошат. Обикновено сутрин се будеха преди мен и нямаха търпение да ме чакат да ги извадя от креватчетата, затова сами излизаха и кротко си играеха в стаята, докато аз не вляза. Но решетки все още имат, защото спят на горния етаж на двуетажни легла. И досега, като ходим на вилата, където леглата са обикновени, без решетки, понякога ги заварвам паднали на пода, а вече са доста големи и уж спят спокойно.

# 19
  • На дивана, под юргана
Къде се продават тези ограничители, много са красиви...

Виж тук са изброени магазините: http://www.misto-bg.com/index.htm

# 20
На 1г.2мес.падна през  решетката.На нашето креватче 3 от решетките са подвижни и ги махнах.Сега си влиза и излиза сам,не пада през нощта,а сутрин сам идва до спалнята.

# 21
.............
Не е за малки легла, за по-големи е.
Много са красиви, но ако се поръчат заедно с леглото или се монтират на подходящо такова.

Няколко стола с облегалката към леглото биха свършили подобна работа, докато детето спре да пада или координира движенията си в съня. Peace

# 22
Много ме беше страх да не реши да прескача и да си падне на главата, затова просто не я държах в леглото будна. Като се събуди ведната я вадех.

# 23
Точно тези, които е показала tigar-migar имах предвид - продават ги в различни детски магазини.

А нещо като това на Икеа може според мен лесно да се поръча някъде, където правят мебели - виждала съм го на детско креватче, закрепва се с нещо като скоби, които се стягат с винт. Единственото му предназначение е детето да не падне докато спи, но то може да си излезе отстрани когато поиска.

# 24
А нещо като това на Икеа може според мен лесно да се поръча някъде, където правят мебели - виждала съм го на детско креватче, закрепва се с нещо като скоби, които се стягат с винт. Единственото му предназначение е детето да не падне докато спи, но то може да си излезе отстрани когато поиска.

Ние сме взели такава преграда от Икеа, 12 евро струва при нас. Удобна е, доволни сме  Simple Smile Но се разхлабва и клати.

# 25
  • при моите любими
Ето още няколко варианта за преграда за детско легло
http://www.martis93.com/index.php
http://www.kasidabg.com/index_cpath-269_272.html - тук са няколко варианта

Общи условия

Активация на акаунт