Диетолог в Плевен?

• 57 306
  • 70
  •   1
Отговори
# 45
Ами когато отидох ме измери 63.7 към днешна дата съм 62.7 ама е малко един кг. за 10 че и повече дни. Оффф трудно се получават нещата а съм станала и асоциална с този режим. Ето тази вечер ще излизаме и се чудя какво ще правя цяла вечер навън. Ще си поръчам една чаша вино и ще се чувствам винова цяла седмица. Ако имаш фейсбук намери ме да не товарим темата. Там съм Kremena Michorova

# 46
Кати, излизай си спокойно, забавление може и без алкохол. Важна е компанията. Освен това съм сигурна, че приятелите ти, като знаят, че полагаш усилия, ще те окуражават и няма да се чувстваш "в страни". Какъвто и режим да следваш, той трябва да е част от живота и навиците ти, в противен случай после как ще задържиш постигнатото? Не се изолирай, осъвместявай!

# 47
Здравейте!Може ли да ми дадете телефон за записване на час.Дали в събота мога да си запазя час

# 48

i4eto84 телефона е на сестрата,тя дава часовете и е 0884836061.За съботата не зная дали работят.

Аз съм с около 2 до 3 кг минус от втория месец режим.Бавно става,но важното е че става. kati_95
при теб?
 pelopony, а ти при д-р Димитров ли си на режим,или просто се интересуваш.

# 49
Здравейте! На 6-ти април ми предстои първи преглед при доктор Димитров и ми е много любопитно и притеснено в какво се състои той, някой може ли да ми каже?

# 50

i4eto84 прави измерване на кантар килограми,мускулна маса,вода,мазнини,разпитва те как се храниш.Дава бележка за кръвни изследвания .Прави режим на хранене който ти изпраща по ел поща.

# 51

i4eto84 прави измерване на кантар килограми,мускулна маса,вода,мазнини,разпитва те как се храниш.Дава бележка за кръвни изследвания .Прави режим на хранене който ти изпраща по ел поща.

Много благодаря, а изследванията веднага ли се правят?

# 52
не се правят веднага,там няма лаборатория
Правиш ги в населеното място/от където си/ и ги пращаш по ел поща

# 53
не се правят веднага,там няма лаборатория
Правиш ги в населеното място/от където си/ и ги пращаш по ел поща

Много благодаря, нещо ми е притеснено!

# 54

i4eto84 успокои ли се?Как мина прегледа и започна ли храненето по режима

# 55
Здравейте, аз съм изписана пациентка на д-р Димитров и успях да сваля около 7 кг и се чувствам нов човек. Искам да попитам има ли някоя от вас диета 3х900 ккал. Тъй като търся разнообразие. Ако някоя от вас има нужда също бих споделила своите.

# 56
Здравейте! Двамата със съпругът ми сме при д-р Димитров , вече един месец смена диетата изготвена от него. Ефект определено има., аз съм минус 4 кг, а мъжът ми 10 кг. Този месец имаме втори преглед при него, въпросът ми е някой знае ли колко е цената на вторият преглед и пак ли ти прави нова диета . Ще съм благодарна, ако някой се включи с повечко информация.

# 57

wew прекрасен резултат
Аз първия месец свалих около 5,но втори и трети между 2 и 3 кг се движа.Доста бавно е и обезкуражаващо.Аз съм на диета от 1000 калории/дневно.
Втори и последващи прегледи са по 33 лв/човек

# 58
Здравей те на всички и аз от един месец ходя при него и съм много доволна цели 5кг съм отслабнала

# 59
Индивидуален диетичен план. Здраволовно сваляне на килограми!
https://www.olx.bg/ad/individualen-dietichen-plan-zdravolovno-sv … rami-ID6MDjd.html.     много по-добро меню от на доктора на достъпна цена!

Общи условия

Активация на акаунт