Здравословно хранене за децата - 3

• 108 848
  • 1 446
  •   1
Отговори
# 210
Mamagemelar, замаскирвам го понякога в крем банан или нещо подобно. Днес сложих малко броколи в ориза със зеленчуци. За утре съм накиснала бадеми.
Като че ли не е толкова зле положението, ако има настояване от моя страна. Напоследък нещо все се психирам като стоя вкъщи и нямам база за сравнение.

Някой беше споменал в друга тема, че готви в нещо като гювеч цяла нощ на 50градуса. Готвили ли сте така? На мен това ми прилича на сушене, как ще заври яденето? Аз питах в темата, но нещо не ми отговориха повече.

# 211
Soleil*, и аз питах за същото. Погледни поста на Вери над твоя!  Simple Smile
Вери, а наистина ли така вкусно става в тези гювечи, както е по рекламите? Ох, аз май съм гладна. Laughing

# 212
Деси, мерси! Който стои посред нощите, чел недочел.
 Сега прочетох в нета. Не е 50градуса, а 70-90 С.

# 213
аз не бих готвила постоянно така, трябва да си давам половината пари за ток. иначе спор няма че вкуса е страхотен  Peace
а какво ще кажете за уредите с халоген, които готвят без мазнина  newsm78 чудя се да взема такъв. в темата има супер отзиви за него, а сега и цената му е страхотна

# 214
Тези гювечи може би са съобразени с по-ефективна (икономична) консумация на ток. newsm78
Дъмпер, може ли линк към тази тема, за която казваш! Аз съвсем се обърках сега - уж първо исках само едно евтинджийско уредче за пара, заради това, че е достатъчно голямо - с 3 отделения - защото в тенджерата с решетката не се побира толкова... Thinking , а пък сега други съблазни. Simple Smile

# 215
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=450474.msg13972300;topicseen#new
ето го уреда. според рекламата се готви и на пара и на скара и на кво беше още  Crazy съблазняваме, че без мазнина се готви и се пести до 3 пъти ток

# 216
Тъкмо снощи бях приготвила да дам линк за тази фурна, но заспах  Crazy
http://www.topshop.bg/turbo_oven-78055-1078-pc.html?ils=17&irp=1&pcs=3

Деси, не знам как е рекламите, защото не гледам подобни.  Wink
Но е вкусно, да.

Майка ми има и двата уреда- фурната и тип гювеч. Гювечът не знам колко ток харчи. Тя рядко готвеше в него. Аз също. Но и ме съмнява да поддържа 50С Т. Солей вече си е отговорила на въпроса.

Ако трябва да ги степенувам уредите: на пара, фурната, гювеча.

# 217
само че сега тази фурна я има в метро на 96 лева  Wink макар и на друга фирма, не виждам защо да дам 280 лева в топшоп за нея

# 218
Супер. Simple Smile Не знам всичко, което става в България от към промоции. Simple Smile Линкът го бях взела от друг форум, където се обсъждаше въпросната фурна, за да я покажа само. Не ви агитирам да купувате от топшоп.  Wink

# 219
то и аз съм далеч от бг промоциите, но понеже и се чудя на тази фурна, знам. иначе и тук я има за 50 евро

# 220
Сега започнахте да ме зарибявате и мен с тази фурна. Дъмпер, къде я има за 50евро?

# 221
# 222
Момичета да питам и тук,ако имате идейки-Малчо навърши  годинка преди 3 дни,но все още ни предстой последното отпразнуване(много гости,много нещо) и се чудим каква да е тортата.Идеи имахме много,но това ще му е 4-тата торта и вече  се поизчерпахме,а искаме да е най-хубавата.
Та си мислим какво можем да използваме,например нещо като първата му играчка....или нещо/предмет свързан с него,но не сещаме какво...дайте идеи ,ако се сетите.Искаме някак си да е свързана лично с него,дари и само ние да го знаем.

# 223
А тази същата ли е:
Flavo rwave Oven,,Vorbestellung ,,Auslieferung
Гледам пише и на двете халоген, инфраред. Технологията при тези нали не е като при микровълновите фурни? Предполагам, че щом ги харесвате, значи не, ама да питам, че не съм хич наясно с такива неща.
Вери, по принцип в темата гледам обсъждат, че уреда (поне тоя от топшоп) си има и функция за готвене на пара.
Норчи, за идея - нямам идея, за съжаление, хич нямам опит в тези неща. Сега ще правим на Настя РД, но в клуб и пак се шашкам за разни неща, които ние трябва да си осигурим. ooooh! Но да те питам по текущата тема, дето сме "отпочнали" - ти какъв уред си си купила, разбрах аз нещо... Wink Дай отзиви, акъли! Simple Smile

Последна редакция: ср, 03 фев 2010, 18:17 от AnMary

# 224

Общи условия

Активация на акаунт