Тая надежда голяма, че скоро ще съм мама. еп.Х

• 21 783
  • 724
  •   1
Отговори
# 705
Emmanuelle - и аз съм за задължително второ мнение  Naughty С това шега не бива; не може да се оставяш в ръцете на жена, за която са изписани сума ти отрицателни мнения. И не те пускам да ходиш никъде - оставаш си при нас и дано скоро да сбъднеш мечтата си  Hug
Etigra - очаквам с нетърпение да ни се похвалиш с положителен резултат този месец  Praynig
polito_86 - чакам те със стиснати  fingerscrossed   Hug
.♥.Прасковката.♥. - дано резултатите, които чакате са хубави  Praynig
dianastml - и за теб има стиснати палчета Simple Smile

# 706
Аничка, много съжалявам, че си попаднала на такъв лекар  #2gunfire

Аз също се присъединявам към другите момичета и ще те посъветвам да отидеш при друг лекар за второ мнение  Peace Искрено се надявам да ти няма нищо  Praynig

Не обичам да давам съвети, но ти давам тази информация, за да я имаш пред вид. От майка ми знам (тя е лекар кожни и венерически болести), че в повечето случаи раничките по шийката на матката се образуват, когато киселинността на средата е променена. Това се получава при някаква инфекция - гъбична или трихомони. Би могла да си пуснеш една микробиология + микроскопско изследване (за трихомоноза), за да изключиш тази вероятност. Ако се окаже това - поне има медикаментозно лечение  Peace Успех ти пожелавам и да знаеш, че сме насреща когато имаш нужда  Hug

# 707
Aника, много съжелявам за всико случващо ти се.  Задължително потърси мнението и на друг лекър, още повече че мненията за твоята лекарка не са положителни. Моля се за теб, всичко да се оправи по- бързо!  Praynig Hug

Поли, Прасковка, за вас  fingerscrossed и за всички, които имат нужда.  Flowers Four Leaf Clover

# 708
Ема, за докторите са ти казали, а аз искам да кажа, че мястото ти е ТУК!

Ети, дано се е получило този месец!

Прасковке, Поли, стискам палци!

Никога не съм мислила, че желанието за бебе може толкова да промени начина на живот и перспективите. Преди само кариерата ми беше в главата, а сега какво стана? Търся си нова работа, но хич не ми пука, дали ще си намеря. Имам 48 пратени молби и 23 отказа, а ми е все едно.

# 709
dianastml, Etigra Стискам силно палци това да е вашият месец!  Hug
Аника Пратих ти координати на лични

# 710
  • Габрово
Привет момичета!

Аника, то е ясно че ти трябва второ мнение. Не се шашкай може нещата да се окажат съвсем други. Горе нослето всичко ще се подреди. И аз съм в една супер черна дупка от едно известно време, ама не се давам съвсем да ме засмуче  Grinning. Изпращам ти огромно количество положителна енергия.  Стягай новата тема  Hug.

Теди, Ети, вярвам че при всички ще стане бебчето. В крайна сметка не сме на състезание и нещата не зависят само от нас. Ако ще сама да остана в темата пак няма да се откажа  Crossing Arms.

Снуки  Hug. Дано се оправи детенцето скоро. А, ти пиши от време на време. То и при мен нищо ново, ама пописвам когато имам муза  Grinning.

Прасковче, само така. Хайде и за четвъртък имаш палците ми.

Поли, Нас и за вас силно стиснати палци.

Хубав снежен ден на всички  Hug.

Последна редакция: вт, 19 яну 2010, 12:04 от ivap

# 711
  • На планетата Земя
Здравейте, милички!

Аника, няма да се предаваш! Тук сме и те чакаме. Я колко бързо ще минат тези месеци. Ти само се погрижи да те види добър лекар и да вземеш правилното решение. Това е част от твоя път към така  желаното бебенце, независимо колко трънлив изглежда.

Прасковец, успех, злато!

Прегръдки за всички и горе сладките нослета и дупета!   Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 712
  • ул. "Мечтание"
Емануела, задължително второ мнение, когато става въпрос за нещо толкова сериозно. А щом и такива неща си чела за лекарката, второто мнение става още по-задължително! Успех и дано всичко да е наред и само в болната глава на докторицата!  Praynig

Аз съм в овулация. Снощи си я употребихме подобаващо.  Blush Утре пак.  Mr. Green

# 713
Аника, силна прегръдка от мен, и аз съм за второ мнение!Понякога нещата не са такива както ги представят, някой!
Мале , момичета, какви са тези работи с тези доктори!Не мога да си представя , че лекари злоупотребяват така.
Там където живея не плащам и стотинка за прегледи, лекарства, ваксини  и изследвания...а съм само здравно осугирена .
Извинявайте за въпроса, но в България когато си здравно осигурен, държавата не поема ли тази процедура на , която трябва да се подложи Аника?
Прасковке, стискам силно палци, после да се похвалиш с перфектни резултати.

# 714
  • ул. "Мечтание"
Мале , момичета, какви са тези работи с тези доктори!Не мога да си представя , че лекари злоупотребяват така.
Там където живея не плащам и стотинка за прегледи, лекарства, ваксини  и изследвания...а съм само здравно осугирена .
Извинявайте за въпроса, но в България когато си здравно осигурен, държавата не поема ли тази процедура на , която трябва да се подложи Аника?

Злоупотребяват и още как.  Sad Положението е ужасно. Плащаш си здравни осигуровки, ама те ти покриват май общо взето само когато си здрав.  ooooh! Да не опираш до доктор тука, независимо за какво!  Confused

# 715
Здравейте, момичета  Hug
kastaliq тук съм и ви следя постоянно, просто нямам време да пиша много много. Сега се занимавам със сватбени истории  Crazy покани, рокли и т.н.В събота пробвах няколко, за първи път се виждам в булчинска рокля и чувството беше много особено, но приятно  Wink
Emmanuelle   Hug Как може да има такива сбъркани лекари?! Тези хора нямат ли сърца? Не мога да го проумея  Crossing Arms
Моя съвет е да потърсиш второ мнение, още повече щом можеш да намериш добър специалист с помощта на сестра ти изобщо не се колебай. Това не е шега работа, а може и проблема да се реши много по-бързо и безболезнено. Стискам палци за това  Praynig и никакво местене! Мястото ти е тук  Hug Единствено те пускам към отчетни и ти пожелавам в най-скоро време да излетиш към там   bouquet
ivap къш на лошите мисли около теб! Само положителните да останат, всеки нов ден е хубав и изпълнен с надежда, малките трудности не трябва да ни карат да прекланяме глава, винаги има надежда  Hug
Etigra стискам, стискам много силно палчета всичко да е минало успешно при теб и скоро да има резултат +  Praynig
Прасковке стиснати палчета и за теб, дано всичко е наред и резултатите са добри  Praynig
При мен няма лелка, но съм в очакване, защото нямам и никакви признаци, само дето ме наболява коремче, което е предвестник на ... тя си знае. За тест не мисля, понеже цикъла ми варира от 28 до 35 дни, макар че в последно време клони към първото число. Ще почакаме и ще видим, ако не сега следващия път!

# 716
здравейте момичета голяма зима голямо нещо Shockedаника и аз ще те посъветвам като всички останали момичета за 2 мнение Hug Hugуспех и скоро в отчетени Praynig Praynig
аз вече имам 2 дни закъснение но признаци освен напрегнати гърди и прерязжане в яйчниците друго нищо Praynig Praynigа за тест изобщо не си и помислям този път ще съм желязна и ще сеи чакам 10 дневно закъснение Hug Hugхубав ден

# 717
puffleta Praynig  Praynig  Praynig дано, дано, дано да не ти дойде лелката!  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 718
puffleta Praynig  Praynig  Praynig дано, дано, дано да не ти дойде лелката!  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
пу пу  Praynig Hug Hug

# 719
Пуфлета, КюстерPraynig  fingerscrossed

Общи условия

Активация на акаунт