Сред закачки, песни и игри, Януарче весело празнува ТРИ

• 30 522
  • 746
  •   1
Отговори
# 375
Близнаци!  Wink
Вчера си забравих дЯтето в градината!  hahaha Обадиха се да отида да си го взема и бяха притеснени дали нещо не ми се е случило. Баш ми се беше случило. beer cheers

# 376

Има ли обаче домашна туршийка пред мен,изчезва за секунди! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Това достатъчно ли е? Rolling Eyes

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked И аз съм така Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Tвоето си е проста лакомия, ма!  Mr. Green

Ох, успокои ме  Mr. Green И аз на това разчитам Whistling Whistling Whistling

# 377
  • София
Знам ли.  Grinning
И аз за мъжко залагам.
Залагате, ма нищо не залагате!  Crossing Arms Щот знаете, че аз ще прибирам.  Mr. Green

# 378
Ив, ти си вече стара и немощна вещица...С Клемс настъпваме и ние ще оберем парсата Joy Joy Joy

# 379
  • София
Ив, ти си вече стара и немощна вещица...С Клемс настъпваме и ние ще оберем парсата Joy Joy Joy

Ще видим...  afwitch

# 380

Има ли обаче домашна туршийка пред мен,изчезва за секунди! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked И аз съм така Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
    hahaha hahaha hahaha
     Трето а? Mr. Green

# 381
Близнаци!  Wink
Вчера си забравих дЯтето в градината!  hahaha Обадиха се да отида да си го взема и бяха притеснени дали нещо не ми се е случило. Баш ми се беше случило. beer cheers

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Мопс, да си ходи бабата, че ще ти вземат детето социалните  hahaha hahaha hahaha

hahaha hahaha hahaha
     Трето а? Mr. Green

Склонна съм да вярвам на Ива  Mr. Green

# 382
Склонна съм да вярвам на Ива  Mr. Green
   Аз и не видях ,какво е писала Ива....
   Ле ле, колко постинга съм пропуснала! #Crazy
   Туршийката събуди голям апетит за писане,както гледам! Mr. Green

# 383
  • София

Барби, все се каня да пиша как ти се възхитих, че толкова бързо си допуснала нова връзка след раздялата с бащата на Рая  Whistling,
   Честно казано и бях доста впечатлена,но ,както знам,как изглежда нашата Барби, си викам,нищо чудно в обкръжението й да е влязъл някой друг неустоим. Wink Hug А то какво се оказа! thumbsup

Ех ама и вие. Аз съм скромна личност бре Embarassed Mr. Green Пък и с какво да се похваля,то няма нищо ново Mr. Green все старото... Mr. Green Ще видим.... времето ще покаже Wink
Ох като ви чета с тези бебета ми се прииска и на мен второ,но уви май няма да е скоро..

# 384
ми се прииска и на мен второ,но уви май няма да е скоро..
  И аз така си мислех,ама.... Party

# 385
Е дай инфо де...какво ти се яде, тинтири-минтири-бабешки дивотии. Laughing
     Първите месеци ми призляваше от сладкото.Месо и особено риба не мога и сега да подуша.  Sick

Хммм това с туршийката накланя везните към мъжко.... но вътрешното ми усещане е за момиченце  Flutter

# 386
Мили дами, мога да се жертвам да събирам залозите Twisted Evil
Това с туршийката мен ме навява на девойка, щото аз като се сетя, че ядях само кифли, банички и шоколад..............па излезе Мите.
Селмаааа и  една от супер вкусните ти шоколадови торти обра всички овации на гостите ми. Какви авторски права да искам за рецептата?

# 387
lyllyta,  и аз така-кифли, банички, шоколад-после 2 декара гъз и 2 девойки.  Heart Eyes
Туршията само с ракия.  Laughing

# 388
  • София
Мопси, и аз така  hahaha

Туршия не ям... Whistling

Селма, а твоето предположение  newsm78

# 389
мойто е момченце, бе Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт