Сред закачки, песни и игри, Януарче весело празнува ТРИ

• 30 466
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
Джони с лавандула ще е било  Laughing
И аз съм слагала по 2 капки лавандула на възглавницата при хреми. Има си едно шишенце с лавандулово масло и едно с бадемово.

10 капки лавандулово в едно шише бадемово масло са идеално мазило при обриви. Нали съм с алергия към слънцето и лятно време все на лавандула мириша Simple Smile

lila, в аптеките и дрогериите има най-различни масла.

Само да ви кажа да пробвате внимателно, чела съм че някои хора развиват алергии към определени етерични масла.

# 571
Готова съм да пробвам всичко само и само да мога да накарам Мая да заспива преди 23 - 23:30, когато е спала на обяд  Tired Иначе аз ще полудея...

Ще чакам да споделиш за резултата с маслата,че Алекс и да не е спал на обяд не заспива преди 23.30 ч..
   А,ако е спал...... ooooh! ooooh! ooooh! Да не ви разправям.... Crazy

# 572
  • София, Лагера
Добре де само мойто дете ли не е карало варицелата  newsm78

И Писун не е карал.
А каква е тази ваксина?
Простете за въпроса, ако е тъп. Аз нищичко не разбирам ни от лекарства, ни от ваксини  Embarassed (затова и не се включвам като коментирате такива теми)

# 573
  • София, Лагера
Уфф... вчера на обяд излизах с една дружка... тъкмо се бях настроила да й надуя главата с новото си хоби, и та ми заяви, че се развежда  Rolling Eyes.
Тъкмо асимилирах новината и вечерта излязохме с един приятел да пием бира... и той ми каза, че се е развел преди месец...  Rolling Eyes... бяхме в един ирландски бар, седяхме на бара и се разговорихме с едни ирландци, седящи до нас... единия от тях също току що се бе развел...  егати странното!

# 574
  • София
  Ще чакам да споделиш за резултата с маслата,че Алекс и да не е спал на обяд не заспива преди 23.30 ч..

Леле имало и по-зле от нас ... Rolling Eyes

Ноеми, и около мен 3-4 двойки са пред развод или в много лоши отношения ... Не знам какво им стана на всички изведнъж ... Повечето заради изневери.

Анджи, мерси. Още тази вечер ще потърся  Twisted Evil

# 575
Честит рожден ден на Димитър, Стефан, Илина и Пламена! Да са здрави и много щастливи!  Hug

Лилянчо,в Гърция ли са го ваксинирали?
Да, там. Varilrix се казва ваксината. Не са ни питали искаме ли, от задължителните е предполагам.

Лилянчо, нещо много омърлушена ми се струваш напоследък Thinking
И това ще отмине, малко ми е пиенето сигурно.  Simple Smile

# 576
  • София, Лагера

Ноеми, и около мен 3-4 двойки са пред развод или в много лоши отношения ... Не знам какво им стана на всички изведнъж ... Повечето заради изневери.
Хм, това... ми се струва недостатъчна причина (ако е само това, разбира се). При моите примери не е това, просто "несходство в характерите"... а как го установиха след 12 години брак... нищо, поне добре че хората са доволни така. (като се сетя аз колко бях щастлива в деня на развода си!)

# 577
  • София
Честито на празнуващите!!!
 Hug

Криза е...нормално е да се разделят хората. Няма пари - няма пари за сметките, няма пари за забавления, хората се изнервят и започват да се карат.  Confused

# 578
  • София
Само да вметна, че единствено към Лавандулата не се развиват алерии и само тя може да се нанася директно на кожата дори на новородени.  Wink Етерични масла продават в почти всяка по-голяма аптека, а вече има една гръцка био фирма, която скоро отвори щанд в мола на Стамболийски, мисля, и продават козметики и мазила всякакви. Там има по-читави етерични био масла, на приемливи цени (около 20 лв шишенцето). Най-добрите са английски, но те са между 20 и 45 ПАУНДА...  Tired

# 579
  • София, Лагера
Клемс, оправданието е като гъза - всеки си го има  Laughing Виж, за кризата не се бях сещала  Laughing

Мацки, откъде да намеря книжки с приказки и стихчета на английски? В детската градина им четат, Писун много им се радва, даже понякога ги носим у дома, ама не върви да го правим всяка вечер  Confused (вече пуснах тема в "на пазар")

# 580
  • София
Клемс, оправданието е като гъза - всеки си го има  Laughing Виж, за кризата не се бях сещала  Laughing

Мацки, откъде да намеря книжки с приказки и стихчета на английски? В детската градина им четат, Писун много им се радва, даже понякога ги носим у дома, ама не върви да го правим всяка вечер  Confused (вече пуснах тема в "на пазар")

В книжарницата на мола на Стамболийски, до Хепи. Имат цял раздел детски книжки на други езици.

# 581
  • София, Лагера

В книжарницата на мола на Стамболийски, до Хепи. Имат цял раздел детски книжки на други езици.
Уаууууу! Мерси, Ив!

# 582
  • София
Ноеми...определено не е оправдание.
Пробвай един-два месеца да нямаш пари за елементарни нужди и да не можеш да седнеш дори на едно кафе навън. И пак ще си говорим. Confused

# 583

На Шипка 6,"при художниците".Има книжарница на входа. Peace

# 584

Криза е...нормално е да се разделят хората. Няма пари - няма пари за сметките, няма пари за забавления, хората се изнервят и започват да се карат.  Confused
 Тъкмо се чудих,защо ли се развеждат Анджелина Джоли и Брад Пит? А то какво било....  Mr. Green
  Мисля,че има години,през  които нещо странно става на небесата..... Confused

Общи условия

Активация на акаунт