В помощ на кандидат-осиновителя

• 294 233
  • 1 504
  •   1
Отговори
# 240
  • София
не е така - има тема със статистика, кой кога подал документи, доклад, предложение, у дома - потърси я, че аз нямам време  Peace

# 241
Разбира се, че не е така. Случаите, когато изтичат двете години не са практика, по-скоро изключение. Има тема за статистиката, тя най-добре отговаря на въпроса.

# 242
Здравейте  Hug
Извинявам се че се намесвам във вашата тема.Първо искам да кажа че стискам палци на всички ви  Hug Hug Hug
Четох назад в темата ви че в набора от документи влиза и бележка от НСлС, та въпроса ми е за колко време излиза тази бележка?Трябва ми за работа, но всички ми казват различни срокове.Благодаря ви предварително и отново успех и извинения за вмешателството!

# 243
  • у дома
На мен ми бяха казали 14дневен срок,но аз настоявах и ми я извадиха на 5ден.

# 244
Мерси.Мен ме устройва даже и по дълго да е  :)14 работни или календарни дни ?

# 245
  • у дома
не знам,трябва да са календарни.
Дано се включат,които знаят със сигурност.

# 246
  • Западен парк
Нашите излязоха за една работна седмица. Това беше януари 2009 т.е. преди две години. Ле-ле колко време е минало...
Дано се включи някой "по-пресен"

# 247
Здравейте момичета- пиша ,за да може ако на някои друг му се наложи да подновява документи да знае Simple Smile бях при социалната и тя ми каза- трябват ти медицинските, свидетелство за съдимост, че не сме лишавани от родителски права, доходни бележки и ,че срещу нас не е образувано наказателно производство за умишлено престъпление . Не ни искат нови препоръки, нови преснимани лични карти, свидетелство за брак Simple Smile . Надявам се да бъда полезна на някой   bouquet

# 248
от утре ще сме вписани в регистара  ура ура ура

пак да подкрепя тази тема, ние буквално обикаляхме по институциите с разпечатка от писаното от Самира в началото, за всички от пловдив, то е супер пътеводител. благодаря още веднъж  bouquet. даже мъж ми изкоментира „еиииииииии то имало фаида от тия  мами бе„ Mr. Green
та така за нас остава дългото чакане сега (изчетох статистиката и нямам търпение и ние да се запи6ем някои ден). Mr. Green

# 249
  • у дома
kokonito,бързо чакане. Hug
Идва пролет,идват и щъркелитееееееее....

# 250
от утре ще сме вписани в регистара  ура ура ура

пак да подкрепя тази тема, ние буквално обикаляхме по институциите с разпечатка от писаното от Самира в началото, за всички от пловдив, то е супер пътеводител. благодаря още веднъж  bouquet. даже мъж ми изкоментира „еиииииииии то имало фаида от тия  мами бе„ Mr. Green
та така за нас остава дългото чакане сега (изчетох статистиката и нямам търпение и ние да се запи6ем някои ден). Mr. Green

Успех ви пожелавам, много надежда и търпение   bouquet и дано чакането ви не продължи толкова дълго Simple Smile

# 251
Мила Самира благодаря ти много за интформацията,дано скоро свърши ходенето ти по мъките  bouquet

# 252
хе хе , за щастие самира е ве4е с детето си....станала е гре6ка Laughing

благодаря ви за милите думи, трудно се 4ака, не сме от търпеливите просто Laughing, ама....

# 253
Здравейте момичета   bouquet аз да ви се похваля, че преди няколко дни си подадох документите за подновяване , сега остава чакането. При срещата със социалната ни работничка тя ми каза нещо - че са звъняли от дома в Перник и са питали дали ще подновяваме, защото имало дете за нас  newsm78 .Не разбирам само едно- ок, изтичаха ни документите и затова са решили да изчакат да видят дали ще ги подновим, но това значи ли ,че скоро можем да очакваме обаждане Simple Smile ? Случвало ли се е на някоя от вас , и може ли през това време хората от дома да се решили да дадат уж избраното за нас дете на друго семейство ? Малко объркано стана , но и аз съм достатъчно объркана след всичко,което ми се случва-това е друга тема обаче  Confused късмет на всички чакащи и дано скоро имаме добри новини  Hug

# 254
Стефито, не може от дома в Перник да са звъняли на РДСП в Петрич!! Такова нещо за пръв път чувам. Ако на Съвет по осиновяванията към РДСП Перник са ви определили за подходящи осиновяващи на дете, трябва вас да уведомят писмено. Ако имат съмнения, че ще подновявате документите, би следвало да ви се обадят и да питат вас. Ма човек знаели, напоследък нещата са май малък хаос в тая сфера.

Общи условия

Активация на акаунт