***Сняг вали по испански земи***

• 41 816
  • 748
  •   1
Отговори
# 735
Да са живи и здрави всички именници!   bouquet  Hug
Мимки какво става  Confused

# 736
Амига Честит Рожден Ден   bouquet Hug
Весел празник на именниците
Мимкиии как така......  и  да не питаме ... Shocked.......дано всичко е наред  Praynig

# 737
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!  bouquet  bouquet  bouquet

Мимки , тъкмо щях да те поздравя за курса и ти направо ме притесни.Пък и как да не попита човек какво става,като така тревожно звучиш?Дано не е нищо фатално,надявам се краят на какъвто и да е проблем да е благополучен Peace Confused!Ако може да помогнем с нещо,кажи,насреща сме!

Yana , така се радвам,че сте заедно за празниците,няма по-хубаво от това Peace!Снимките са чудесни,изглеждаш страхотно Simple Smile,а и тая природа таааам,пълни и сърце ,и очи Simple Smile.

Амига , толкова е апетитна почерпката....жалост нямаш,аз килца искам да сваля Naughty.

Последна редакция: чт, 25 мар 2010, 21:54 от **MG**

# 738
  • Murcia, Spain/Ruse
и аз тъкмо да питам МИМКИ за курса.... Rolling Eyesнедей така,ако е за казване поне кажи да сме спокойни,нека не звучи като едва ли не някакво любопитство но наистина ни притесни newsm78какво ли не си мисля сега SadАко можем ще помагаме....поне кажи ние ли нещо объркахме Praynigдано всичко се оправи,каквото и да е то Hug

# 739
Добро утро с апетитна закусчица!

Който има желание,да прави новата тема.На мен ми е криво да зачеркна Марица и Мимки Confused Crossing Arms.

# 740
  • Murcia, Spain/Ruse
добро и мерси за кафето Hugмими,ако знаех как можех да я направя newsm78

# 741
Добро утро и от мен.много благодаря за инфото за градините.много съжалявам за мимки и се чудя какво ли е станало.и аз не мога да пускам теми  Sad приятен ден на всички нещо не ми се пише

# 742
az taka ili inache weche pisha mnogo rjadko, no maj njamam namerenie da produlzhawam
zhalko, ,imashe edno hubawo neshto, eto hce i to izchezwa.
ne znam kakwo stawa. nadjawam se  iaz da ne sum obidila njakogo, no durzha da podchertaja che ne sum go naprawila umishleno.
ako njakoi personalno se e pochuwstwal zasegnat, molja da mi pishe na lichni
kontaktite, koito zawurzah tuk shte produlzha da gi poddurzham, no pod druga forma i chrez drugi sredstwashte nadnichma za pozdraw za rozhden den i pr, no shte se wuzdurzham za napred ot komentari

mimky, ne nzma kakwo se e sluchilo, no smjatam che e normalno da ni kazhesh pone neshto ili da zagatnesh
sled poslednite stranici wsjaka edna ot nas ostawa edwa li ne s useshtaneto che e winowna za neshto, a spored men ne e taka

ako pak njakoi se e pochuwstwal obiden , molja da buda izwinena
chao i lke den na wsichki

# 743
  • Ispania
МОми4ета ,нямам идея какьв е проблема при Мимки,но мисля 4е не е нещо заради форума или заради някой от нас.

# 744
МОми4ета ,нямам идея какьв е проблема при Мимки,но мисля 4е не е нещо заради форума или заради някой от нас.

И аз така мисля,изглежда е нещо станало неочаквано.

ГериП , хайде стига де,и ти ли Confused?Така или иначе останахме малко,да се закрепим някак си Rolling Eyes.

# 745
  • E-CLM & CH-VD
Момичета, Мимки ме помоли да ви кажа, че проблемът, който има, по никакъв начин не е свързан с вас или отношението ви към нея  Hug. Става въпрос за съвсем различно нещо, което налага за момента да не пише във форума. Аз лично се надявам, че ще се върне тук в най-скоро време.  Heart Eyes

# 746
  • La casa de Mickey Mouse
Лунна самодива поне една добра новина
**MG** за съжаление може би няма да успемм да задържим темата, хубаво беше, но какво да се направи
аз направих каквото можах

# 747

**MG** за съжаление може би няма да успемм да задържим темата, хубаво беше, но какво да се направи
аз направих каквото можах

И нова няма ли да се прави?Всички ли спират да пишат? Sad Какво стана изведнъж не разбрах.

# 748
Момичета , ето НОВАТА ТЕМА

Дано се съберем в нея Rolling Eyes , макар че насила хубост не става Rolling Eyesbouquet

Общи условия

Активация на акаунт