6-то Тортено предизвикателство, Февруари 2010

• 18 962
  • 334
  •   1
Отговори
# 105
Дано да се оправи милия Крум, много ми стана мъчно  Cry .

# 106
  • Vaudreuil Canada
Tandoori дано се оправи животинчето и всичко да е наред - много е гадно като не можеш с нищо да му помогнеш...
 Hug

# 107
  • варненка от София
Ани, дано всичко е наред с кученцето  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Райче, не ти изпратих разрез, ама снощи я разрязохме и днес ще снимам и ще ти пратя снимки допълнително  Blush

# 108
  • В кошера...
О, Тандури, стискаме палци на Крумчо. На моя син му е любимец още като го показа това кученце като бебе. Даже тогава купихме голям плюшен Крум. И до днес седи на дивана. Изпращаме му цялата си любов през океана! Вярвам, че ще се пребори!

# 109
Момичета, аз със сигурност няма да се включа до края на предизвикателството! Обещавам това, което съм намислила да го направя малко по-късно и да ви покажа, но просто нито съм в състояние, нито имам времето, а честно казано и желанието ми се изпари да правя каквото и да било, не само торта.
Кучето ми го оперираха от херния и други проблеми в сряда..от тогава нататък направи жестока инфекция и благодарение на некадърния лекар, на който попаднахме, за малко да умре в събота. В момента е в критично състояние в болницата, а аз не се знам на кой свят съм. За мен той си е част от семейството ни и " не е просто куче" както някой би казал, като го заведохме в бърза помощ и не знаехме дали ще изкара до сутринта съм плакала така, както бих плакала за всеки един от семейството ми.
Благодаря на всички, които ми писаха и ми изпратиха пожелания, няма да успея да отговоря на всички лично, просто съм нон-стоп по болниците, но не исках да не ви уведомя какво става. Много ми беше по сърце тази тема, много се надявах да се включа, но както казах, ще пусна след като свърши предизвикателството, явно не ми е било писано.

Благодаря безкрайно много за вдъхновението и прекрасните идеи, които получавам от вас! Успех ви желая в новото предизвикателство, надявам се да успея да се включа поне с коментари!

# 110
  • Vaudreuil Canada
Tandoori определено не ти върви с предизвикателствата, но по-важното е кучето да се оправи, защото тези животинки наистина си стават част от семейството и е много тъжно като им се случи нещо такова.
 Hug

# 111
Тандури дано се оправи всичко  Hug .

Момичета кой ще участва ? Шемет , Дими ,Краси.мира ...друг има ли захванал се с торта ?

# 112
  • Vaudreuil Canada
raya_рая мене ме бройте готова  Mr. Green това ще е най-краткото предизвикателство май ... пък после как ще гласуваме ....  newsm78

# 113
Ани, изпращам ти цялата положителна енергия и прегръдки да Крумчо. Бъдете до него, той има нужда от вас. Прегръщам те и дано скоро се включиш с хубави новини.

Момичета, направо съм гроги тия дни.  Доста ми е натоварено ежедневието и като се върна не ми остава време да почина да кратко. Остана още една седмица и ако успея, ще сътворя нещо, ако не- и аз отпадам Sad

# 114
Момичета кой ще участва ?
Аз съм категорично и безвъзвратно: тцЪ!
 smile3515 smile3515 smile3515

# 115
  • София
Рая, дано нещо стане от това, което съм започнала. Надявам се да се обадя преди петък:)

# 116
Хайде момичета, творете, че ми отиде прогнозата на кино  hahaha
А тези дето ще избирате следващата тема, мислете от сега нещо по-лесничко, че да не стане следващият път още по-малко и от сега ....  Laughing

# 117
Хайде момичета, творете, че ми отиде прогнозата на кино  hahaha
А тези дето ще избирате следващата тема, мислете от сега нещо по-лесничко, че да не стане следващият път още по-малко и от сега ....  Laughing

Абе аз и идея си нямам кой я гласува тази тема ...но нещо всички се отказаха .Иначе се боря тук с тази торта ...само проблеми - да ми се пресекат и двата крема не ми се е случвало досега ... ooooh!
А следващия си вот вече съм го решила  Mr. Green

# 118
  • Vaudreuil Canada
Алююю мисля че 8 човека са я гласували темата ... колко се събираме с торти - 6  newsm78
Значи имаме 75% изпълнение на плана Simple Smile
Мислете как ще ни подкупвате за гласуване - приемам предложения на лични съобщения  hahaha

# 119
  • у дома
Алююю мисля че 8 човека са я гласували темата ... колко се събираме с торти - 6  newsm78
Значи имаме 75% изпълнение на плана Simple Smile
Мислете как ще ни подкупвате за гласуване - приемам предложения на лични съобщения  hahaha

и аз, и аз! ама евтино не се продавам, да знаете   Mr. Green Mr. Green Mr. Green

аз също НЕ съм гласувала за тази тема  Crazy  Thinking

на мен друго ми е чудно: нали уж това е ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО, не е идеята да правим лесни торти, само по теми дето ни е кеф Thinking идеята е да се предизвикваме по нови неща, дори и трудни; дори и неща дето не са ни по вкуса, но да се опитаме да ги направим?  newsm78  Thinking
как ще се научим, ако не пробваме, а само гледаме?!  newsm78 отговор - нЕма да се научим!

при добро желание, има и начин, детсевика  Naughty (когато става въпрос за умишлено търсене на оправдание да не се участва, разбира се)

нищо лично, нали  Peace

Общи условия

Активация на акаунт