6-то Тортено предизвикателство, Февруари 2010

• 18 960
  • 334
  •   1
Отговори
# 90
Снимките на Ели и Блу са качени.

# 91
  • Vaudreuil Canada
Аз най-после стартирах ... дано и да смогна до края на месеца.

# 92
Утре ми оперират животинката...ако се възстановява добре, този уикенд торта ще правя. Дано всичко мине ОК.  Praynig

# 93

Утре ми оперират животинката...ако се възстановява добре, този уикенд торта ще правя. Дано всичко мине ОК.  Praynig
ДАНО  Praynig

# 94
  • Vaudreuil Canada
Утре ми оперират животинката...ако се възстановява добре, този уикенд торта ще правя. Дано всичко мине ОК.  Praynig

Леле Тандури всяко предизвикателство ти е с някакъв екшън - предимно здравословен. Какво и е на животинката?

# 95
Какво става , вървят ли строежите  Mr. Green . То вярно че строителния бизнес е в "депресия" ( не рецесия ) , но давайте , не се отказвайте  Grinning.

Аз се отказах от първоначалната си идея ( че не мога я "преглътна) , и затова минавам на Б план . Свекито за 55-тия си  РД ще получи тортичката  ( пак и се размина кактуса  Joy )

# 96
  • Vaudreuil Canada
Свекито за 55-тия си  РД ще получи тортичката  ( пак и се размина кактуса  Joy )

Рая мавзолей ли ще правиш  newsm78

Аз напредвам с темпове на костенурка - дано няма изненади, че нещо не съм в настроение за такива (план Б липсва).

# 97
  • Plovdiv->Toronto
Шеметка, може и двореца на Пепеляшка да е  Laughing, никога не е късно, аз като неполучавала дворец като малка също се надявам някоя снаха да ми направи след време   Flutter Mr. Green ...
Има много време, зидайте че много малко строежи нещо, кризата здраво удари и тук  newsm78 ...

# 98
  • Vaudreuil Canada
Шеметка, може и двореца на Пепеляшка да е  Laughing,
Да ама не .. щом строежа е изместил кактуса .... едва ли е палат..

А ти се надявай снахата с палати да се занимава  hahaha  според мен каквато колиба си направим ние това ще е.

# 99
аз смятам събота и наделя да направя тортата ,стига да не ме извикат извънредно на работа

# 100
  • варненка от София
Абе и аз започнах, изпекох блатовете, сега кремът се охлажда, пък да видим кво ще стане. К`вото, такова  Mr. Green Олимпийка ще съм пак.

# 101
Ами палат ...но ще я мина с тази торта за в къщи , не ми се прави друга (не стига че за работа ще и правя   Mr. Green ) . Пък що и да не засея един кактус отпред  Joy

То и аз свекърва ще стана някой ден ( да сме живи и здрави ) , обаче такава като моята се надявам никога да не бъда ooooh!.

# 102
  • варненка от София
Хехе, кво стана то, затишие пред буря, а?

Ами и аз съм готова, измъчена и изнасилена работа, ама да съм в кюпа  Mr. Green

Пишете ме трета, Райче, чакай снимки.

# 103
Марулка получих 4 имейла . Аз ще им сменя името , не се притеснявай ( ти гледай бебока )

Последна редакция: сб, 20 фев 2010, 17:02 от raya_рая

# 104
Момичета, помолете се за моята животинка.  Cry 4 дена не съм спала, не е никак добре...

Общи условия

Активация на акаунт