6-то Тортено предизвикателство, Февруари 2010

• 18 947
  • 334
  •   1
Отговори
# 75
Аз вече измислих как Simple Smile
Сега трябва да реша кога.

Но първо трябва да ме отгипсират(в понеделник) и да проходя защото мъжа ми не ще да чисти след мен...според него тортоправенето  създава твърде голяма бъркотия в нашата мила кухня.

Та, надявам се след 15-ти да запретна ръкави и да видя това, което съм замислила има ли реализация или е само във фантазиите ми Crazy Crazy Crazy

# 76
  • Plovdiv->Toronto
Готова саааам  Party ! Ух, камък ми падна, в буквалния смисъл, то не един падна но това е дълга история, за по-нататък  Mr. Green ...
Балю, не си сама, великолепната седморка ще се събере  Laughing ...
Вайълет, мноу си гадна  Twisted Evil, как го улучи таковУ едно много вероятно, и аз залагам на 7  Laughing ...

# 77
Участници с готови торти:
1. Blueeye
2. Eli_c

Други ако има да се обаждат Wink

# 78
Нали до края на февруари? Аз все още се глася да участвам, но ми се отмени мероприятието, за което гласях тортата. Голям  мерак ми е и може за вкъщи да е, но ще я направя Peace

# 79
Ивейн:

Програма на "Тортено предизвикателство- Февруари 2010"

1-5 Февруари    Записване на участниците ( формално)

1 Март     Краен срок за публикуване на произведенията на участниците в албума на предизвикателството ( снимки се изпращат на Рая)

2-12 март     Обсъждане  на  произведенията, представени от участниците

13-15 март   Гласуване за нова тема от участвалите в това предизвикателство

# 80
  • у дома
Готова саааам  Party ! Ух, камък ми падна, в буквалния смисъл, то не един падна но това е дълга история, за по-нататък  Mr. Green ...
Балю, не си сама, великолепната седморка ще се събере  Laughing ...

Party Party Party

# 81
  • Vaudreuil Canada
Блю, Ели браво - вие сте нашата гордост  newsm35 newsm35
Аз поне се сдобих с идея пък за изпълнение ... ще почакате.

# 82
Хайде който е готов да ми пусне снимките за да мога да ги кача , че в края на месеца ще се местим и не знам как ще съм с нета ( уж трябва да има ) .

# 83
Райче, според мен място за тревоги няма  Naughty  Като гледам с какви невероятни темпове се правят торти-сгради, да им се чуди човек кой я гласува тази тема и я избра   newsm78  Къде са девойките с по две или три торти за едно предизвикателство  Joy Joy Joy

# 84
  • Vaudreuil Canada
Споко бе мацки има време за сградите - все пак още 3 седмици остават до крайния срок - сграда е това не се строи за 1 ден то има ред в тия работи - вкарване в регулация, копане, правене, пък после акт 15, акт 16 не е толкова елементарно строителството  hahaha - аз съм от гласувалите и още оформям мислено проекта  Crazy и все още ми е много забавно като почне строителната фаза може и да спре да ми е забавно  Mr. Green
Пък повече от една торта вече няма да предложа, че много затормозяващо било .... Confused 

# 85
Аз не съм гласувала  Mr. Green ,понеже не участвах .

Шемет то зависи къде строиш ... при нас и дърво в собственото си място да искаш да отрежеш трябва да искаш разрешително ...та затова и аз още съм в процес на "приготовление"  Joy

# 86
  • Vaudreuil Canada
Шемет то зависи къде строиш ... при нас и дърво в собственото си място да искаш да отрежеш трябва да искаш разрешително ..

Хи хи и при нас е така - искаш разрешително даже за да си сложиш трева и да я поливаш и още една камара такива .. давай да събираме разрешителните за тортата че да смогнем със сроковете по строителството  Mr. Green

Майтапа на страна ама да мине св Валентин и подхващам строежа.

# 87
К`во става тука? .... Само две все още? .... Ама момичета по-сериозно моля ви, месеца е преполовен, кога ще ви съхне хоросана, кога ще правите шпакловка, а после пръсканата мазилка ....  Joy Joy Joy
Не помня кой ми се караше преди няколко месеца когато "разглеждах" потенциални сгради за строеж  newsm78  Явно не са чак толкова вдъхновяващи все пак  Rolling Eyes

# 88
  • София
Аз се вдъхнових и си чертая проекта в главата, но надали ще успея - изисква повече време, отколкото мога да му посветя в сегашната ми ситуация   Confused

# 89
  • варненка от София
И аз, и аз, смених си първоначалната идея, сега имам нова и се надявам за следващия уикенд да я реализирам. Тодоров ден е и Тошан ще получи торта подарък.

Общи условия

Активация на акаунт