Нови придобивки и тенденции есен-зима-2005/2006

• 33 006
  • 656
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Първите дънки много ми харесаха!!! Peace

# 541
моите нови придобивки за сезана са; панталон 7/8 /. блузка към него която много се връзва към него и така си направих комплект,палтенце от еко кожа тип "гъзовейка" в тигрова разцветка и ботуши  от велур с висок ток (малко елегантни си падат) и май е това Mr. Greenама сега апарата не е в къщи и няма снимки но после ще ви ги покажа с удоволствие.

# 542
  • Все на втория етаж
А дънките от къде си ги купила?
Иренка, дънките ги взех от един магазин който се намира на ул. Лидице срещу хотел "Европа" /това е в близост до хотел Плиска /.

А нещо като цена да кажеш Grinning  . Харесах си подобни за по 25 лв. от онзи преоценения магазин,но някой там имат дефекти.

# 543
сега апарата не е в къщи и няма снимки но после ще ви ги покажа с удоволствие.
И той е човек. Нека излиза чат-пат.

# 544
Темата е много хубава newsm10, ще се включа при първа възможност. Дори май не е лошо да се закове до следващия сезон и после да се пусне нова. Wink
А тази сутрин гледах "Огледала", пак ли е на мода милитъри стила? Щото беше актуален преди около 2 години ако не се лъжа?
По магазините хич не съм ходила от няколко месеца, че много ме е яд да гледам, без да купувам, но като гледам по витрините май е много актуална комбинацията от тъмно- кафяво със златисто и хич не е лоша между другото. Thinking Макар че не съм голям фен на кафявото, но това ме кефи.
Велурът май също е на ход при обувките и чантите.
А розово дали ще се носи пак тази зима?  newsm78
Zdravei, samo da te uspokoya 4e lilavoto opredeleno e na moda. Moge bi oste ne e izlyzlo kakto tryabva v BG no az jiveya v London i tuk vsi4ki sa ludnali po tozi cvyat-ne tolkova za drehi kolkoto za obyvki,kolani,4anti i drugi takiva. V momenta nyama nisto po moderno ot tova!

# 545
ами на мен розовото мие любим цвят  така че модерно не модерно аз си го нося.Видях една  блуза в пепел от рози и кафяво ама светло кафяво и много ми допадна като съчетание. Радвам се че лилавото също е на ход и тук след време да стане модерно защото от миналата година преобладават дрехи в розово лилавата гама и може да не се налага да се харча допълнително Mr. Green

# 546
  • Все на втория етаж
И аз харесвам розовия цвят.Преди ми беше много лигав,но изведнъж ме обзе розовата мания и в гардероба ми преобладава този цвят.Независимо колко е актуален сега,аз си нося всички розови дрешки.

# 547
  • БГ
супер са дънките и якето, а лилавото  е готин цвят,нали го определят като цвят на сексуалността:)

# 548
сега апарата не е в къщи и няма снимки но после ще ви ги покажа с удоволствие.
И той е човек. Нека излиза чат-пат.

Ох, няма няма и като се изцепиш  rotfImao rotfImao rotfImao

# 549
  • София
Иренка, дънките ги взех от един магазин който се намира на ул. Лидице срещу хотел "Европа" /това е в близост до хотел Плиска /.
Ти да не си ги купила от детския магазин Laughing.Аз там за друг не се сещам,пък и като ти знам габаритите Wink
П.П.Надявам се да ви посетя някой ден Grinning

# 550
  • Все на втория етаж
Ти да не си ги купила от детския магазин Laughing.Аз там за друг не се сещам,пък и като ти знам габаритите Wink

Нещо, нищо не разбрах. Я уточни. Wink
Ако става въпрос за мен,аз дънки не съм си купувала,а питам Валерия,или и тя е като мен калибрована. Mr. Green
П.П. За посещението няма проблем Laughing

# 551
  • Sofia
А нещо като цена да кажеш Grinning  . Харесах си подобни за по 25 лв. от онзи преоценения магазин,но някой там имат дефекти.
Едните струваха 45 лв, а другите 55 лв, но вече започнах да се обърквам кои точно колко струваха  Crazy А какви са им дефектите на тези, които си гледала, ако да речем си имат по два крачола взимай си ги, това е добра цена за дънки  Wink

За мезе ме взе значи  Mr. Green, има си магазин там и за възрастни скоро го отвориха на мястото на гръцкият клуб дето имаше големи плакати на Чегевара.

Последна редакция: пн, 12 дек 2005, 22:30 от Valeria

# 552
Моите нови придобивки са джинси на Capaska(с 20% отстъпка),кафеви и много интересен модел и бял пуловер със златно-кафеви мотиви!

# 553
  • Бургас
Моите нови придобивки са джинси на Capaska(с 20% отстъпка),кафеви и много интересен модел и бял пуловер със златно-кафеви мотиви!
дай да видим  Wink (и аз имам разни нови работки обаче ме мързи да снимам)

# 554
Ето снимките.Джинсите не се виждат много хубаво.Отпред са традиционни,а отзад са набрани на свивката на коляното ,надолу имат цепка и долу маншета се закопчава с копченца тика так.
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=11398&AlbumId=33027

Общи условия

Активация на акаунт