Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е препоръчителната доза рибено масло за жени?
Какво е мнението за рибеното масло на Fortex и подходящо ли е за деца?
Мога ли да давам на дете на 18 месеца течно рибено масло, предназначено за деца над 4 години?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е препоръчителната доза рибено масло за жени?
-
Какво е мнението за рибеното масло на Fortex и подходящо ли е за деца?
-
Мога ли да давам на дете на 18 месеца течно рибено масло, предназначено за деца над 4 години?
-
Какво е мнението за рибеното масло на Abopharma с omega-3 мастни киселини?
-
Какво е мнението за лененото масло на 'Балчо' и подходящо ли е за консумация?

Странното е, че наистина съм чел немалко статии за опасността от натравяне след прекомерна употреба на спирулина, но може би погрешно съм разбрал причината.
Спрях сока и след 1-2месеца си върнах стария тен и ми стана интересно да не съм се натровила 
). Оттам нататък който и код да напише, се предполага, че е изкарал първи-втори клас и може да смята елементарна математика и да разбере с колко му се е намалила поръчката. Преди да плати човек, винаги вижда точната сума, която ще му вземат (с изключение на някои сайтове, които не дават инфо за точната сума на шипинга и това е вече рисковано и подвеждащо).