Кървене и сега какво

• 5 877
  • 55
  •   1
Отговори
Знам, че има такава тема, но ми е невъзможно да я изчета, а и се депресирам като я отворя. Моля ако има мацки, които с минали по моя път да споделят опита си и има ли шанс да се надявам  Tired.
Имам една успешна бременост преди това. Но този път нещата са различни. След положителен тест, на датата на предполагаемата менструация се появи зацапване кафяво близо десет дни, постепенно намаля и само след преглед с вагинален ехограф се появяваха по няколка капки. При последния преглед ми изписаха Утрогестан, въпреки това наближава датата на следващата ми предполагаема ментруация и отнова се засили зацапването. По термин съм в 7 седмица, а според ехографа в 5. Плодното сакче расте, но няма ембрион за момента  Thinking. Доктора каза, че  нормално за тази ранна бременост.
Вече съм толкова унила и не смея да се надявам на нищо  Tired.

# 1
Наистина е нормално.

# 2
И според мен е нормално,изчакай следващата консултация при АГ-то ти и ще разбереш дали е наред всичко с плода,а дотогава по-малко притеснения  Peace

# 3
  • гр.Русе
  Не се притеснявай.Аз имах същия проблем с втората бременност.Направих тест  разбрах, че съм бременна и радостта за второ детенце до там.След два дена страхотен кръвоизлив ,празен плоден сак без ембрион 7-8г.с  започваме да говорим за кюртаж.Добре че отидох при докторката която ме изражда с първото дете,да ми изпише подходящите лекарства Утрогестан,Спазмалгон,Ношпа,Магнерич , наблюдава ме 2-3 дена и накрая ме прие в паталогия(където е завеждаща отделение) и нещата се оправиха на втория ден кървенето изчезна.Забравих да кажа ,че имах и задържана яйцеклетка която беше станала 7см.киста и също застрашаваше  бременността ми.След това последва .Добре че отидох при нея оня "ветеринар" ме остави седмица у дома с кървене и контракции.Сега имам живо и здраво детенце вече на една годинка.Никога не съм си и помисляла че с второто ми дете ще ми случи това   след като съм родила вече един път без проблем.Така че не се притеснявай всичко ще е наред и при теб.Стискам ти палци

# 4
   Като чета темата имам чувството че е писъна от мен и аз съм в 7г.с. и сакчето ми отговаря на 5г.с. само че при мен се появи кървене обилно спонтанно и със съсиряци от снощи  Cry Още се надявам макар да няма смисъл.
   Дано всичко с авторката на темата да е наред  ще се моля и за двете  Praynig

# 5
Момичета, благодаря. Надежда винаги има, но нещо куража ми взе да се изчерпва. Откакто почнах да пия Утроестана ми минаха всякакви симптони на бременност-гадне, болките в гърдите, непоносимост към миризми и т.н. Остана само опорито зацапване и сънливостта от лекарстваа  Tired. Лежа си и общо взето се самосъжалявам, нямам и на кой да споделя, не искам да притеснявам близките си и си мълча ooooh!. Прегледа ми е другата седмица и не знам как ще издържа.
Бебка дано всико е наред  Praynig. Ходи ли на лекар.

# 6
     Не мила не съм ходила на лекар ще отида в понеделник сутринта при моята си лекарка.  То аман от тези лекари  ooooh! миналата година по това  време пак ме сполетя същото като сега отидох в спешния кабинет в АГ Варна и дори не разбраха че съм бременна. Затова реших да изчакам до понеделник така и така не знам на какъв доктор ще попадна. Започнах да пия дуфастон вместо вагиналния утрогестан и кървенето почти спря но всъщност не ме е страх толкова от кървенето колкото от това дали ще се види ембрион с пулс. Познавам момичета дори от моето семейство с кървене до 5-ти месец кръвоизливи и каво ли още не и родили живи и здрави дечица. Дано и при нас да се получи  Hug
Много дълго стана но и аз гледам много да не натоварвам таткото и споделям само с вас.

# 7
Бебка може да си оплакваме една на друга  Hug. Стискам ти палци  Praynig.

# 8
моята история е подобна, момичета......направо незнам на кой свят съм......но аз съм в 8 а отговаря на 6 седмица.....доктора каза че не му харесва и най вероятно е мисед......направо нямям сили да ви сажа какво почувствах......каза че чакаме до вторник сряда и ако е така се налага прекъсване на бременноста newsm45.......и на мен от вчера ми ги няма симптомите, а тво хич не било добре......

# 9
  • Варна
За симптомите изобщо не е задължително отпадането им да е лош знак. imam si edna mechta, задължително направи консултация и с друг гинеколог.

# 10
стискам ви палци и се моля при вас всичко да е наред Praynig

# 11
консултирах се с двама вече......и вторият за жалост каза, че вероятността е голяма......

# 12
 Praynig Praynig Praynig
моми4ета ще се моля много за вас... Hug
..аз когато бях в 5та седмица..........3 дни преди да разбера 4е няма развитие/сърце/....загубих вси4ки симптоми..глад,гадене,,,вси4ко из4езна.Не искам да ви притеснявам....но понякога това става......и на мен доктора ми каза....по добре така,защото плодът се загубва толкова рано,и по принцип жената сама абортира и се из4иства...защото има големи увреждания в плодът.А това се дължи или на неправилно делене Hugна клетките при оплождането..или при недостатъ4но добра генети4на информациа на една от клетките/яйцелкетка или сперматозоид/,но това не е критерий 4е сте генети4но болни....ПРОСТО СЕ СЛУ4ВА......
И АЗ ВСЕ ОщЕ ПЛА4А ЗА МАОЕТО БЕБ4Е/на 31 съм и нямам дете,това беше 1ва бременост./
НО НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОТКАЗВАМЕ......
ЕДИН СЪВЕТ ОТ МЕН....в такива слу4аи си следете кръвният тест за бременост...моят беше спаднал...от 516.99 на 412.46 когато беб4о не се разви..и когато абортирах...до 108.15....
сега ве4е е 0...и вси4ко това за 3 седмици.......

# 13
    Elissee  и моите симптоми изчезнаха дни следкато започнах хапчетата а сега след кръвоизлива изпитвам страхотен глад.  Много е тежко и мъчително това чакане до понеделник направо ще се побъркам.
Съжелявам за всички момичета в подобна ситуация пишете момичета ще следя темата и се надявам да я напълним с хубави новини   bouquet

# 14
Бебка как си мила! Стискам ти палци за утре  Praynig, а моя преглед е чак в сряда  Tired, няма смисъл да ходя по-рано, дктора е ме помисли за луда  hahaha.
Имам си една мечта  Praynig, да порасне мъничето и висчко а е само лош сън.
Джесика много съжалявам мила  Hug.

Общи условия

Активация на акаунт