Кървене и сега какво

• 5 880
  • 55
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте мами
Аз съм в 10 седмица и прокървявам през 2-3 дена почти постоянно от  7 седмица, лежа постоянно но кървенето пак се появява. Много леко и слабо е но ме притеснява. Ходя на лекар всяка седмица някой пат казва че има леко отлепване друг път всичко е наред, но кървенето не спира. Кога се очаква да отшуми това нещо, лекаря ми казва постояно още седмица и ще мине ама то продължава. Имам една неуспешна бременост която приключи в 11 седмица и вече съвсем съм притеснена защото наближава и тя.
Чочосан,  аз съм в същото положение като теб. Отминава и пак се появява зацапването. Слабо е при мен, но като видя, че е с розов цвят ми светва червената лампичка. Отговора на доктора беше, че е нормално случва се да се "чисти организма от останала кръв от цикъла или пък са малки отлепвания. Аз се опитвам да се пазя, да не се навеждам, протягам,  никакво зорене, само че имам един юнак, дето си иска своето, и да го нося, да го вдигам... старая се да избягвам и това доколкото мога. Не приемам никакви лекарства, освен фол. кис/на и желязо. С нетърпение очаквам изследванията си в понеделник, че да се успокоя малко. ooooh! Все още не съм се притеснила сериозно, дано да ми се оправдае чувството! Praynig Надявам се и при теб да няма нищо сериозно, а да отмине,  пази се  поне до навлизането в третия месец, имам усещането, че тогава ще отмине опасността (и за двете ни, че сме и с почти еднаква бременна възраст)! Praynig Peace
Мила АнелияHug кураж и успех  през септември!!! Peace

# 46
Кобрелия при мен кървенето е точно от едно малко отлепване което не иска да спре да кърви, но аз правя и контракции вече и не пия ли спазмалготици веднага ме заболява стомаха и изкървявам. Аз също имам едно малка хала, но да са живи и здрави бабите че я поемат в повечето дни, че то с моето лежане му доскучава на детето като е при мен. Всички това ми казваха да влезеш в третия е вече съм там ама промяна няма, сега ме успокояват да мине и той, че да видим.

# 47
уф, хич не ми се иска да ви занимавам, даже не знам дали това е правилната тема, ама много ми се говори с някой и ми се иска да кажа к`во ми е Sad,  получих кръвоизлив в ~ 6-та седмица, приеха ме в болница там стоях една седмица, казаха ми, че имам отплепена плацента, не ми даваха нищо само лежах, най-накрая ме изписаха с кървене, последните два дена една лекарка се учуди, че нищо не ми дават и ми изписа свещички, с които намаля доста кървенето, но още не е спряло, вече не е кръв, зацапване е, но не минава, не ми продължиха болничните, пратиха ме на работа, където доста време съм права и много се изморявам, тъй като ми правиха вагинален ехограф, получих и зелено течение, не знам има ли връзка, отидох на лекар нищо не ми каза, гледа снимката и каза че съм добре, питах за витамини, фолиева киселина, каза ми че нямам нужда от нищо било рано още, почти не са ми правили изследвания, освен да ми мерят кръвното Sad, имах и много силни контракции, той пак ми каза, че снимката е добре и да тръгвам, сега съм в 11~12 седмица, нищо не се е променило Sad, имам си зацапването, имам си зеленото течение, имам си контракциите, много ме боли корема и чувствам едно такова постоянно дърпане и киселини Sad. Сори още веднъж че ви занимавам, но много ми се искаше да споделя  Sad

# 48
От къде си как така няма да ти обърнат никакво внимание. Не си ли се записала на женска консултация от там може да поискаш вече болничен щом си в 12 седмица. И да ти вземат секрет за течението.

# 49
leprikon, боже, момиче смени си лекаря!!! а за болничния, аз откакто разбрах , 4е съм бременна и излязох болнични-КАК ТАКА НЯМА ДА ТИ ДАДАТ!!!! направо съм в шок!! зелено течение и никои нищо не прави???върви  утре още сутринта в наи- близкия спешех АГ кабинет!ако мислиш, че там няма да ти обърнат внимание, върви на часно-като си платиш все ше те прегледат!!!пиши после!

# 50
leprikon зеленото течение не е много добре, може да е някаква инфекция. Пусни си стерилна урина, ПКК и виж какви са нивата на левкоцитите.
Контракии ти е рано да имаш. Ако се стяга корема, то по-скоро е бебо, а не контракции. АКо ти се стяга целия корем, което малко се съмнявам, тъй като си в ранна седмица, тогава говорим за контракции.
Задължително мисля, че тр да пиеш фолиева, макар че е малко късно да я започнеш, също така 3 по 2 нощ пак за болките, за Магнезий ти е рано още.

Сега ти е време и за ранна ФМ, която е задължителна, за да се види как се развива плода.

И си намери свестен лекар и излез в болничен.

# 51
благодаря ви и на двете, само че не съм в България, ходя в една държавна клиника, където винаги е различен лекар, при който се паднеш Sad, ще търся някакъв вариант

# 52
сори и на трите, явно съм забравила да броя  Embarassed

# 53
отидох на лекар, взеха ми секрет за течението, видяхме бебо, каза ми да спра магнезия, изписа ми най-накрая витамини Simple Smile, cyclogest и folic acid, забравих да кажа, че имаме и несъвместимост на кръвните групи, като съм прокарвила организма ми е засякал бебето като чуждо тяло, от опитите да го изхвърли съм получила и контракциите, поне това ми обясниха, идея нямам колко е вярно, но бях в ужасен шок от факта, че моят организъм не иска моето бебе  Shocked , целувки и прегръдки на всикчки, дано всичко е наред...

# 54
leprikon , дано за напред без проблеми:)) успех!и леко бременеене:)))

# 55
Чочосан, добре че има кой да те замести с детенцето, аз моя го пратих на детска градина.( Още си поплаква, но се надявам скоро да свикне Sad) Ти си стой на леглото, колкото можеш повече, да се надяваме да мине този месец и всичко да е наред в най-скоро време. Аз се поуспокоих изследванията ми да добри, но ми олекна бая джоба. Ако така продължават с цените за изследванията..... може и да откажа някои да ги правя. Ще видим!
leprikon  миличка, къде живееш в чужбина, има доста майки и бременни тук в чужбина, допитай се до тях, някои може да са ти от полза. (аз съм в Гърция) Чувала съм за такива терапии, през цялата бременност се прилага, мисля че от сходно ДНК на родителите се получава така, не съм сигурна, но си има начин за задържане все пак, пиши какво ново щом научиш. Не е зле да си намериш един доктор който да ти следи бременността, ако се налага и на частно (стига да можеш да си го позволиш, че в тези кризисни времена...), и да си спокойна с него/нея да им имаш доверие! Желая ти успешно бременеене и  Hug

Общи условия

Активация на акаунт