Re: 90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема № 75

• 32 050
  • 733
  •   1
Отговори
# 165
Днес ми е 3 белтъчен ден и ми се ще да си хапна сирене по шопски,но се чудя може ли да се смесват сирене с яйца?  newsm78    Защото в описанието на диетата пише да не се смесват белтъците от различен вид. До сега го правех, но за 90 дни ще стане доста скучно, нали разбирате.

# 166
искам да ви попитам колко е един цикъл
говорите за 4 дни или или за всичките 90 дни са един цикъл
и извинявайте за тъпото въпросче дано не досаждам

# 167
искам да ви попитам колко е един цикъл
говорите за 4 дни или или за всичките 90 дни са един цикъл
и извинявайте за тъпото въпросче дано не досаждам
30 дни са един цикъл.

# 168
Момичета  въпросче...
Вашата диета подходяща ли е за кърмачки?  Embarassed

# 169
Бибето, мерси. Още един въпрос. Ще ви досаждам в началото докато ми стане ясна системата  Hug
Мислите ли, че преди МЦ има смисъл да почвам диетата. Знам, че не се отслабва по това време  newsm78

# 170
bonni,  аз я почнах точно преди МЦ. Не мисля, че е нужно да чакаш - почвай когато си готова
edira , дали за кърмачки не е по-подходящо разделното хранене. Тук има дни само с плодове, закуската е само от плодове... Виж разделното и се опитвай да го спазваш него като начало. Успех  Peace
bibeto, почти всички смесваме белтъчините - ако не всеки път то поне понякога Wink

# 171
T@LI аз по принцип не закусвам никак  Laughing
А като гледам при вас различните групи се редуват - т.е. организма не се лишава от нищо  newsm78
Аз с разделното съм много скарана май...
А много ми се иска да сваля малко, защото съм налълняла доста покрай бременността и ми тежат.
Та познавайки режима казвайте, ако смятате че може да ми навреди ще си дебелея де, сега  ми се е паднало  Joy

# 172
 edira Hug
има кърмачки,които правиха режима,но в плодовия ден ядаха и мляко и естествено без воден ден

# 173
Добрютро ,момичета.Не мога да стигна да ви изчета Shocked аз да ви се похваля сутринта кантара ме зарадва с --- .След вчерашния белтъчен съм минус 1кг,дано да се задържи.Днес съм на картфи по селски,с нетърпение чакам да станат готови и нападам ,но с мярка Naughty
edira, според мен изчакай,но ако ти се иска още сега да започнеш режима го прави без плодовия ден Peace

# 174
Здравейте и от мен аз днес най-накрая почнах Simple Smile че с мен и съпруга ми ние семейно ще си я спазваме  hahaha надявам се така да е по-лесно
Забражих сутринта да се измеря но ще го стоя по-късно че сега тъкмо обядвах, малко с водата ще ми е трудно хич не ми се пие особенно зимата ама ще се наливам какво да правя а от сутринта и глътка не съм пийнала  Embarassed
Приятен ден на всички  Hug

# 175
Здравейте, фиданчици!
Днес съм на въглехидратен.За закуска 2 мандаринки, на обяд спагети/намерих си от пълнозърнесто брашно/с домашен кетчуп,задушени печурки и маслини.Стана супер.За вечеря съм си спретнала мъфини от двуцветните с кокос-добре ухаят.отчет след плодовия.
Pety- булгура обаче трябва да е без мляко.
bonni- някой ядат колбаси, но мисля,че те не влият добре- имат много сол и други неподходящи съставки.
Лек и отслабващ на всички.

# 176
Здравейте, след вчерашния въглехидратен съм -100гр Joy Днес ми е плодов, така че ще има глааааааааад Mr. Green Заредила съм и сушени смокини, в случай че почна да забелвам поглед да си хапна Mr. Green Утре давам отчет за втората четворка Laughing

# 177
  • Бургас
аз пък днес съм на плодов и от сутринта съм на един банан и 1 ябълка и ми стърже стомаха,че снощи нещо изтървах вечерята с въглехидратите....

То плод,плод,ама да ти втръсне- ананас за вечеря става, нали?

# 178
и аз се включвам Simple Smile днес съм на варива.. закуска- сушени кайсии, обяд варени картофи Wink.. довечера пак малко карртоф.. вчера ми беше супер, но днес един глад ме тресе.....

аз имам следния въпрос ако водния ден го правим по често примерно 2 пъти в месеца дали е проблем?

# 179
Аз съм на трети белтъчен ден и вече съм 4кг по-малко. Ура, ура,урааааааааа! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт